ben almam,alamam benim öfkemde nefretimde anlıktır , yıllar sonrasına kadar kin gütmem o karşımdakine değil bana yüktür bence tabi :) en etkili intikam affetmektir ve Allaha havale etmek ben böyle düşünüyorum:)burcum da yay
napardım bılmıorum sımdı, içimde oyle bi hınç falan yok. ne desem yalan olur.
senı forumdan tanıdıgım kadarıyla konusayım. sen o fırsatı kacırırsan kudurursun, kendı kendını yersın, her dakıka ulan ben fırsatı nıye kullanmadım dıye kendıne kızarsın..
Almam, görsem de tanımam, yok sayarım
Eğer sonrasında onun yaptığını affettirecek birşey olmamışsa tabi ki alırım intikamımı,10 katı olması daha iyi,tadından yenmez...
Eger tek kendı üzülecekse alırdım evet
Ama sucu olmayanlarda onunla beraber uzulecekse hayır
Nasılbı ıntıkam oldugunu bılemedıgım ıcın bıde az cok forumdan tanıdıgım ıcın senı sankı cok acı olacakmıs gıbı
Bosversen cok mu uzdu kı senı
Hatasını da anlamadı muhtemelen bu kadar ıntıkam duyduguna gore
alırımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
unutmadıysam eğer,hatırladıkça içim de cız ederse alırımmmmmm
ama eğer amannn almasam da olur dersem yani o ruh halim mevcütsa almayabilirim...
almasam olmaz.
içimde kalır.benimle oynamak neymiş görecek hanımefendi.
ilk adımımı attım
alırdım ama bunu fırsatçılık şeklinde yapmazdım. yani kötü bir gününü beklemezdim intikamımı almak için o ortamı ben yaratırdım. eğer çok kötü bir durum varsa ve düşene de bir tekme ben vurayım gibi bir ortam varsa almazdım intikamımı daha uygun bir zamanı beklerdim. etik anlayışıma tüküreyim :) intikam ve etik aynı cümle içinde bile olmuyor ama neylersin. içimde kalıp beni zehirleyeceğine karşıdakini zehirlesin
Valla ben asıl konuyu çok merak ettim yaww..:26:bu kadar kızdıracak ne yaptı bu şahıs??
zor gününde değilki. tam tersi en güzel günlerini yaşıyor ve onun mutluluğu benim elimde.
şıp diye bozabilirim herşeyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?