intikam

yok yapma o zaman başka bir yerden vurmaya çalış evlilik vs. söz konusuysa vicdan yaparsın sonradan

Carrie mahfettin valla herkesi meraktan cımbızla alıyoruz lafları ağzından

yok yapma o zaman başka bir yerden vurmaya çalış evlilik vs. söz konusuysa vicdan yaparsın sonradan

yavaş yavaş.

zaten daha yeni evlendi, 4 gün oldu ve evliliği bi yığın yalan üstüne kurulu.kocasını kekliyor baya

Alırım
bende akrebım
yapılanı asla unutmam
kin tutmam , fırsatı geldiğinde cok iyi degerlendiririm

sonrada vicdan azabı cekerim

Hakediyorsa yap derim ama bu mübarek ramazan günü olmaz
DEMİYCEM
Belkide adama bilmeden iyilik edecen bu gözle bak olaya

Şimdi hiç burada iyi insan ayaklarına yatmayacağım...beni çok üzen biri olsa ve yıllar sonra intikam fırsatım doğsa alırdım valla

Yahu Carrie şu olayı baştan anlatsan biz de anlasak kim sana ne yaptı ? Şimdi sen ona ne yapmak istiyorsun falan

Almam diyemiyorum:) ama ben daha intikam planlarına başlayamadan o kişi bir şekilde belasını buluyor zaten

Zamanında yapılan kötülük halen canımı acıtıyorsa ve beni maddi manevi kayıplara uğratmışsa kısasa kısas der intikamımı alırdım. Ha bu arada ben de ikizler burcuyum.

Nasıl bir egoymuş bu yıllar sonra üzerinize vazife olmayan şekilde birinin evliliğiyle oynayabiliyorsunuz?

Nasıl bir intikam hissi herkesteki merakla detaylar bekleniyor?

benim içinde bir kişi var ve eğerki fırsatım olsa bende hiç affetmezdim bir gün bu fırsatta elime geçerse en güzel şekilde değerlendireceğimden eminim... kısasa kısas aynen bende ikizler burcuyummm .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…