- 10 Temmuz 2013
- 3.629
- 5.606
- 248
başağım. hiç intikam alamam.birisinden çok nefret ederseniz, ve zamanında size kötülük kapmışsa, yıllar sonra intikam alma ortamı yaratılırsa intikam alırmısınız almazmısınız?
ikilemdeyim.
ama intikam alırsam çok fena birşey olacak. yani bana yaptığının 10 katı gibi birşey.
almayı düşünüyorum çünkü ben akrebim, unutmam hiç
Sana bu kadar kötü ne yaptı bilemiyorum ama belki yaşadığı kötü şeylerin ardından kendine bir sayfa açmıştır, düzgün bir yaşam için çabalıyordur, her şey göründüğü gibi olmayabilir. Altından kalkamayacağın bir vebale girebilirsin, durumun detaylarını sen biliyorsun, iyice tartmadan hareket etme, bir evliliğin temellerini sallamak çok ciddi bir iş
carrie cim eğer erkekse ve yapıp içindeki nefretini azaltıcaksa ,senide çok uğraştırmayacaksa intikamını al. yanidediğim gibi erkek ve aşk acısıysa mutlaka al,akılları başına gelsin şu erkeklerin. ama ne yapabilirsinki bide ucu sana dokunmaması gerek
evliymiş canım ya bence hiç girme araya
Eğer ki canımı çok yakmışsa, ağır şeyler yaşatmışsa bana, uzunca bir süre etkisini atlatamamışsam ve hiç düşünmemişse bunları yaparken ben de bir dk durmaz fırsatı değerlendiririm.
amaan boşver ya, Allaha havale et sen yine.. o sessizce alır senin intikamını.. almış da zaten... evliymiş bir de.. hiç karışma derim.. allah korusun beddua falan eder tutar senin de canın yanar.. aradan yıllar geçmişken yine üzerine sıçratma derim...
Car..
Sakın onu korkutucam diye, önceden fısılmadama..
Kocasını yağlar ballar, bana böyle böyle dedi, ilişkimize zarar verecek aşkım der, of kandırır işte..
Adama söylediğinde, adam seni bir de döver bile üstüne..
Direk kocaya söyle, hazırlıksız olsun..
İlk ona söylersen zemin hazırlar.
Ben alırım. şu an birine ölesiye sinirliyim. bir zarar verme fırsatı doğsa ah bir doğsa. Nasıl beddualar ediyorum hem de nasıl. İnşallah ailesinden çıkar diyorum. İnsanın canını en çok ailesi yakar çünkü. Kimse kusura bakmasın ettiği yanına kalmaz kalmamalı.
gençken alıyordumşimdi almıyorum Allaha havale ediyorum.. çook sinirlenirsem Kuranı Kerim okuyorum ,sabır diliyorum.
Canım bende akrebim intikamımı alırdım. Ama vereceğim zarar sadece onu yakacaksa.
Başkasına zararım dokunacaksa yapmazdım. Tabi bu da başkasının kim olduğuna göre değişir. :)
kahretsin ki alamamhep içimde kalır kırgın olurum ama aynı hainliği ona yapmam onun gibi olmam
yaptığını hala unutmamışsam
büyük bir zevkle alırım
Ben bir şeyi 12-14 sene sonra hatırlayabileceğime bile emin değilim demek ki çok çok zoruna gitti yaptıkları.
Ama hepimiz pek merak ettik olay nedir?
işte ben bunu yapamıyorumm
heheheheeheh
acıtıcam onun canınııı
ben hertürlü hainliği yaparım
bana acı çektirene acı çektiririm
aradan 10 senede geçse 50 senede geçse ben unutmam
hıhı yapcam.
aradan yıllar geçmiş, ama şuan düşününce bile sinirlerin bozuldu mu?
öneli olan bu.
eğer bozmadıysa sinirlerini boşver, ama ilk günkü gibi olduysan
intikamını al
Olayi anlatmadan birsey oneremem Carrie. Keskin sirke kupune zarar. Bazen olaylari cok abarttigini ve ofke duyguna yenik dustugunu biliyorum. Cok iyi dusun.
Ben almam Allaha havale ediyorum. Kızlar yemin ediyorum öyle bir zamanda öyle bir anda Rabbim karşınıza çıkarıyor sizden özürler dilettiriyor
evet sinirlerim bozuluyor aklıma geldikçee yawww
fevri davranıyorum bazen ama düşün sende, aradan kaç sene geçmiş unutmamışım
karşıma çıkma şansı yok kifarklı bir şehirde
diyorum yaa o beni çooktaaaaan unutmuştur, adımı bile unutmuştur :))
Sen bana ozelden anlat istersen. Hakli misin degil misin soyleyeyim sana. AKrep burcum benim.
tamam
aslında buraya yazarımda ous dolanıyor buralarda.
Mune'nin gecen gunku potborisi nasildi. Sayilara kapak oldun Carrie.
Tamam ozelden yaz bekliyorum. O ous yok mu o ous .
Gerçekten hak ediyorsa yapardım ki yaptım..
Bana iftira atmıştı o zamanlar yakın arkadaşımdı hoşlandığım kişiden hoşlanmış o da.
Aramızı açmak için de o şunla çıktı, bununla bunu yaptı gibi kafasından +18 senaryolar yazmış
O dönem çok üzülmüştüm ama her şeyin hayırlısı.
Hoşlandığımı sandığım kişinin gerçek yüzünü görmüş oldum.
Hemen ardından da hayatımın anlamıyla tanıştım.
O kız da önce bu oğlanla çıktı sonra ondan ayrıldı başka sevgili buldu.
Sevgilisini bizim okula getirmişti.
Tabi ki ben kimseyle çıkmadım yalanını söylemiş bu çocuğa da
Ben de bildiğim her şeyi anlattım. Ne bir eksik ne bir fazla..
Hiç pişman değilim..
Hak edene hakkını vermek gerekir.
Ayrıca ben onun gibi iftira atmadığım için vicdanım da rahat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?