intikam

ıntıkam demek karşıdaki insandan bi farkın kalmaması demek.. Allah ından bulsun der geçerim benım en buyuk ıntıkamım yok saymaktır...

ıntıkam demek karşıdaki insandan bi farkın kalmaması demek.. Allah ından bulsun der geçerim benım en buyuk ıntıkamım yok saymaktır...

öyleee yaa
bu seferlik affedeyim onu
bi dahakine kurtulamaz ama

Bende akrebim.
Bende bana yapılan kötülüğü unutamam ki unutmadım da zaten.
Zamanını bekliyorum bende.
İlk fırsatta yicem soğuk yemeği..

Bende akrebim.
Bende bana yapılan kötülüğü unutamam ki unutmadım da zaten.
Zamanını bekliyorum bende.
İlk fırsatta yicem soğuk yemeği..

arkadaş zaten intikam almaktan vazgeçmiş,yükseleni akrepmiş,gerçek akrep olsa affetmezdi zaten

carrie konuyu okuyamadım soran olmuştur ama merak ettim , ne yaptın sana
çünkü bende kinci değilimdir hemen affederim ama asla unutman benimde şu hayatta intikam almak istediğim iki kişi var
biri eski sevgilim diğeri eski sevgilimle çıkan en yakın arkadaşım , ALLAH fırsat verirse onlardan intikam alırdım
bu arada kız yüzsüz yüzsüz 12 sene sonra beni faceden buldu şimdi pişkin pişkin yazışıyorum ilk fırsatta birşeyler yapmayı düşünüyorum
kusura bakma konunun içindede yazdım ama

boşver derim ben...

boşver...

bana çok zarar veren, en ağır acıları yaşatanlar var.
ne beddualar ettim onlara gecelerce...
ailelerinin parçalanmaları için ne ahlarım olmuştur..
affetmeyeceğim, asla!
unutmayacağım, asla !
hepsi tek tek yaşayacaklar tüm acıları...
bazen düşünürdüm kötülük yapmayı,
onlar gibi olmayı,
hayalimde alırdım intikamımı..
ama yapmadım, yapamadım...
onlar gibi olamadım...

haaa ama sütten çıkmış akkaşık değilim..

intikam almaya çalışmıyorum belki,

ama başlarına kötü bir şey geldiğinde seviniyorum. Lanet ediyorum onlara..

kusura bakmasınlar, hak ettiler herbir ahımı...

ben almasam da hayat alacak birbir intikamımı biliyorum.

inanıyorum..
inanmazsam çekilmez ki bu hayat..

yok artık yaa insanda bir utanma arlanma olur hala çıkıyorlar mıymıs

Çokkk güzel alırdım intikamımı. O benim canımı yakarken bana merhamet etmeyecek, ama fırsat elime geçtiğinde ben ona edeceğim öyle mi? Zamanında düşünecekti.

Ben şimdiye kadar bana kim ne yaptıysa affettim görmezden geldim ama bana hiç bir yararı olmadı. huyum değil intikam alamıyorum çok üzülüyorum çok ağlıyorum ama onun canını yakamıyorum

yok artık yaa insanda bir utanma arlanma olur hala çıkıyorlar mıymıs

kız başkasıyla evlenmiş 5 yaşında çocuğu bile var ,zaten kız başka şehirde yaşıyordu ama onun yaşadığı şehire yerleşmiş ,halen onu unutamamış paylaşımlarından belli ben ikisinide çok iyi tanırım , kesin terk edilmiş , hemen belirteyim eski sevgilimi ben terk etmiştim ama en yakın arkadaşınla görünce insan bir kötü oluyor
eski sevgilimide 3 sene önce face görmüştüm kendinde 8 yaş küçük güzel bir kızla evlenmişti çok tatlı bir kızları olmuştu
aslında eski sevgilime değil ama arkadaşıma kılım halen

Zamanında benimle çok uğraşan, canımı yakan biriyle ilgili öyle bir koz var ki elimde... Hem eşinden olur, hem maddiyatından, hem de daha kimsenin yüzüne bakamaz. Kendimle baya bir mücadele ettim yapsam mı yapmasam mı diye. Şuan ortaya çıkarmaktan vazgeçtim, pis günahı ellerime bulaşmasın. Allah eninde sonunda verecek hakkını...

alırım ben
eğer alırsam kinim biraz da olsa geçer ve rahatlarım
onca yıl kinle yaşamak yormuştur beni çünkü
bıraksınlar da intikam almak hakkım olsun benim

Eger gercekten canimi acittiysa goz yasi dokup beni mahvettiyse boyle bir firsati degerlendirmedim diye kendime kizarim...
Eger bende onun caninin acidigini benim uzuldugum gibi uzulecegini bilirsem yaparim... cunku bende bi akrebim
Dedigim gibi gercekten coook canim acidiysa ve unutamiyorsam hicbir sey engelleyemez...

ben alırdım
hiç bir şeyi unutmam

Ben de alabilirdim. Ama yine de konuya gore degisiyor. Iyiyi ve kotuyu asla unutmayan biriyim. Kincilik de var.
Alirsin almasina da bir de su var, sen intikam alirsin, bu sefer o sana kinlenir, ilerde o da senden alir, sonra sen ona... Boyle kan davasina da donebiliyor bu tur seyler. Oldu mu sana yillar suren bir huzursuzluk, senin kotulugunu isteyen bir dusmanini bilmek... Boyle bir durumda olay sicakken, yani yapilan sana yapilmisken gidip hesabini sorup, kavgaysa kavga, haddini orda sicagi sicagina bildirmek daha iyi geliyor kulaga. Zaten ben bu sinirle beni kizdiran kisiye uzun sure kin tutana kadar direk saldirirdim herhalde. :26:

ben alırdım
hiç bir şeyi unutmam

Normalde hafızam pek iyi değildir. Ama 15 yıl önce, 20 yıl önce, kim ne yapmış, nasıl kazık atmış, kim yalan söylemiş, nasıl arkamdan vurulmuşum, teeeek tek sayarım

Ben intikam almam. Gerek yok çünkü karşıdakinden farkım olsun değil mi? hele onun yaptığının aynısını yapsam kendimden midem bulanırdı. O yüzden
Allah'a havale ederim haklıysam zaten belasını bulur birgün

eğer sana gerçekten haksızlık ettiyse cezasını çeker zaten. birşey yapma.

ben ilahi adalete inanıyorum.herkes hakettiğini buluyor merak etme.

Ben de akrep burcuyum tersim pistir

Almayı ciddi ciddi düşünürdüm. Ancak benim sinir sıcağı sıcağınayken devrede kalıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…