İntikamcı erkekler

huhulu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2019
5
2
1
35
http://www.gazetevatan.com/dilek-onder-215017-yazar-yazisi-erkekler--sik-olmaz-cunku---/

Bu yazıyı okuduktan sonra iyice ikna oldum, gerçekten belli bir yaştan sonra aşık olmuyorlar.

Daha geçenlerde bir ilişkim bitti eski sevgilsini unutamamış. Neden böyleler ?

Bir desonra kadınlara karsı kinlenip onları kullanmaya çalışan tipler . Bunlar karsınıza cıktı mı ? Cıktıysa ne yapılmalı bunlara karşı ? Ne yaptınız ?

her yaşın bir evresi vardır
çoçukken de aşık olursun gençkende ortayaşlı yaşlı
bu dönemlerin duygu şekli ilgi şekli bir olmadığı gibi birde bunun kişiye göre değişen durumları var
yazar boş ama hoş konuşmuş
kin intikam gibi duygular kadında da erkektede var bunuda genellememek lazım

Öncelikle linkteki yazanlar sakat

Aşkın kadını erkeği olduğuna da inanmıyorum, insanlarla alakalı bir durum,aşık olan eşcinsel çiftler bile var bunun cinsiyetle alaksı yok,nede yaşla.

Aşkı ne olarak gördüğüne göre değişecek bir durum.Aşk bir kadın için ndedir neden aşık olur erkek için nedir neden aşık olur.

En basit şey insan duyguları olan ve yalnız yaşayamayan canlıdır(hatta diğer canlılara bakarsanız onlar bile eşi olmayınca tırlatıyo hayvancağız) ve birini sevmeye,ona bağlanmaya,aile kurmaya vs ihtiyaç duyar.

Kimisi sadece tutkulu cinsel hayatı aşk diye tanımlar,kimisi 70 yaşına gelipte altını değiştirdiğin kişi işte aşk budur der.

Her insana göre değişen birşey hakkında iddialı tarfalı bir yazı olmuş.

Aşkın yaşı yoktur derler. Ben de inanıyorum buna. Böyle genellemelere gelmeyin o yüzden. Ha aşk büyülü birşey bence. Her aşkım diyen aşık olmuş olmuyor maalesef.

Bu saçmalığı yazan abi kaç kadın üzerinden istatistik çıkarmış acaba?
Böyle şeyler okuyunca aklıma hep şu karikatür geliyor:

Böyle bir kendinden eminlik, böyle bir gereksizlik.

Sorunuza da cevap vereyim...
Karşıma böyle erkekler çıkmadı hiç. 30 yaş üstü sevgilim de oldu, kimse bir şeylerin intikamını almaya çalışmadı. 30+ olan kişi baya da aşıktı. Tamam desem ertesi gün düğün hazırlıklarına başlardı.

Bahsettiğiniz tarzda insanlar elbette var. Ama "35+ şöyledir, 30'lar böyledir, 27,5 pek minnoştur" şeklinde genelleme yapılamaz. Her yaşta, iki cinsiyette de çeşit çeşit insan var.

Ahahha koptum

Tabi ki bütün genellemeler gibi bu da yanlış. İnsanlar her yaşta aşık olabilirler. Bu yazılar da gazeteyi sattırmak için yazılan, sizin gibilerin ilgisini çekmeye yönelik yazılardır. Herhangi bir dayanağı yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…