Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allahım sen bildiğin gibi yap diyorum genelde o da bildiği gibi yapıyor
ben tiroid kanseriyim doktor mümkün olduğunca sigara dumanında kalma dedi ben içmem zaten bizim evde de evlendiğimizden beri içilmez ve eşim sigara içer tabi bu durum kayınvalide ve görümceye batıyor onlara neyse oğulları memnunken
eşim benim yanımda sigara içmez eskiden beri kayınvalidemlerde de gider mutfakta içer ameliyatımdan beri kayınvalidem her seferinde eşme gel bizim yanımızda iç diyordu ben de her seferinde anne bana dokunuyor orada içiversin diyordum ama her seferinde bir değil iki değil çok üzülüyordum Allahım sen görüyorsun sen bildiğin gibi yap ne yaptığını anlasın dedim
ne mi oldu kayınvalidemin akciğerlerinde nodüller olduğu ortaya çıktı ve kesinlikle yanında sigara içilmesi yasak ve şu anda yanında sigara içirmiyor
duyunca eşime direk dedim aşkım ben de artık seni çağırcam gel burda sigara iç diye aslında yapmayı düşünüyorum da neyse Allah biliyor görüyor diyip vazgeçiyorum
ama beddua da ALLAH a havale etmektir sonuçta gidip kendi elinle o kişiye zarar vermeyeceksinki o kişi yine ALLAHINDAN bulacak
ama beddua da ALLAH a havale etmektir sonuçta gidip kendi elinle o kişiye zarar vermeyeceksinki o kişi yine ALLAHINDAN bulacak
beddua da Allaha havalet etmek ayni sey degildir bence. Allaha havale etmek Allah o kisi hakkindan gelir ve o kisi icin baska bir imtihan sunar. Sonucta herkes kul, inancli da inancsiz da imtihanlardan geciyor.. Fakat beddua etmeye gelince, kendi istegimizle o kisinin basina bir musibet gelmesini istiyoruz. bu iki seyi arasinda fark var..
Geçen hafta gerçekleşen bir olayı paylaşmak istedim annemin dayısı evli aynı zamanda metresi vardı o metresine gittiğinde karısı beddua ediyormuş ayakların kırılsın diye ve geçen hafta araba vurmuş adama şu an yatağa mahkum ayakları tutmuyormuş ve karısı bütün ihtiyaçlarını karşılıyormuş
Rabbım yaayahu kadın da niye öyle beddua etmiş, ''Allah ıslah etsin'' deseydi ya
![]()
Evet ben de fundaya katılıyorum ben sadece bir kişiye beddua ettim yeni ettim zaten tutarmı tutmazmı bilmem ama o bedduaya gerçekten müstehak biri ALLAHIM biliyor onun bana yaşattıklarını