4 saat mi sürüyor? Ben hep 8-10 saat diye duyuyorum daBen kullandım. İlk transferim de yaptırmadı doktorum ikinci de ve üçüncü de yaptı zaten ikinci kimyasal oldu üçüncü de pozitif aldık serum 4 saat sürüyor toplamda ve bağışıklık için gerçekten çok iyi bence imkan varsa yaptırın
Yok ben 2 kez aldım ikisi de 4 saat sürdü ama tabi sonrasında alınan normal serum da var onunla birlikte 5 en fazla 6 saat sürüyor 8 saat hiç sürmedi4 saat mi sürüyor? Ben hep 8-10 saat diye duyuyorum da
Anladım sağolun, zor mu peki? Yani yanımızda biri olması gerekir mi, tek başımıza idare edebilir miyiz bunu merak ediyorumYok ben 2 kez aldım ikisi de 4 saat sürdü ama tabi sonrasında alınan normal serum da var onunla birlikte 5 en fazla 6 saat sürüyor 8 saat hiç sürmedi
Benim ilk serumda eşim vardı tabi gerek oluyor çünkü lavaboya gitmeniz lazım e yeni transfer olmuş oluyorsunuz dikkatli olmanız lazım ikincisinde de annem vardı biri olsa daha kolay olurAnladım sağolun, zor mu peki? Yani yanımızda biri olması gerekir mi, tek başımıza idare edebilir miyiz bunu merak ediyorum
Çok teşekkürler sağlıkla kucağınıza alın inşallahBenim ilk serumda eşim vardı tabi gerek oluyor çünkü lavaboya gitmeniz lazım e yeni transfer olmuş oluyorsunuz dikkatli olmanız lazım ikincisinde de annem vardı biri olsa daha kolay olur
Amin inşallahÇok teşekkürler sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Transferden sonra kullandınız mı pekıBen başlığı attığım zaman kullanmamıştım ama yaklaşık bir kaç hafta önce kullandım 11 saat sürdü benim hızlı yapmamalarının sebebi alerjik durumdan ötürü. Be daha sonra transferim gerçekleşti çok şükür şuan hamileyim
Hayır kullanmadım ama doktorumun hastalarından kullananlar var . Tedavi şekli hastadan hastaya değişiyorTransferden sonra kullandınız mı pekı
Bir de coaspirin vardıMerhaba ben de bu transferimde kullandım. 6. Denemem daha önceki denemelerimin de hepsi tutmuştu ama devamı gelmemişti.
İntralipit denilen şey aslında yoğun bakımdaki hastaların mama olarak yedikleri vitamin gıdaymış. Yani en azından bana verdikleri öyleydi. Omegaven ve ardından normal serum. Transfer öncesinde 1 kez ve sonrasında her hafta haftada 1 şeklinde.
2. Serum normal bir serum. Omegaven i çok ağır yavaş gönderiyorlar. Bazı yerlerde 10 saat duydum ama en fazla 2 saate bitirdik. Ardından gelen 2. Serumu olabildiğince hızlı dedi. Bu şekilde kullandım. Şuan haftada 1 sadece omega kullanıyorum.
Ben şifasını gördüm İnş isteyen herkes görür. Bu tedavide yoğun şekilde kortizon da aldım ilacım çoktu serum ile birlikte.
Prolutex iğne sabah 1 akşam 1
Estrofem 2x3
Oxsapar 1
Deltacortil (kortizon) 2x2
Tebokan 3x1 (yan etkisi rahim duvarını kalınlaştırıyor çok faydasını gördüm)
Progesteron 3x1 alttan
Folbiol 1
Omegaven bende duydum hatta arkdsım kendı ısyegıyle druna recete ettirdi s ız e na kadar maaş oldu ılac ve hastane takım ıcın ne kadar aldı her yer cok farklı fiyat soyluyr ılac normalde 135 ama fiyat 2 binlere kadar çıkıyor, transfer oncesı transferden ne. Kadar önce aldınız?Merhaba ben de bu transferimde kullandım. 6. Denemem daha önceki denemelerimin de hepsi tutmuştu ama devamı gelmemişti.
İntralipit denilen şey aslında yoğun bakımdaki hastaların mama olarak yedikleri vitamin gıdaymış. Yani en azından bana verdikleri öyleydi. Omegaven ve ardından normal serum. Transfer öncesinde 1 kez ve sonrasında her hafta haftada 1 şeklinde.
2. Serum normal bir serum. Omegaven i çok ağır yavaş gönderiyorlar. Bazı yerlerde 10 saat duydum ama en fazla 2 saate bitirdik. Ardından gelen 2. Serumu olabildiğince hızlı dedi. Bu şekilde kullandım. Şuan haftada 1 sadece omega kullanıyorum.
Ben şifasını gördüm İnş isteyen herkes görür. Bu tedavide yoğun şekilde kortizon da aldım ilacım çoktu serum ile birlikte.
Prolutex iğne sabah 1 akşam 1
Estrofem 2x3
Oxsapar 1
Deltacortil (kortizon) 2x2
Tebokan 3x1 (yan etkisi rahim duvarını kalınlaştırıyor çok faydasını gördüm)
Progesteron 3x1 alttan
Folbiol 1
Reçeteyle eczaneden aldım tanıdık eczaneden 100tl ye. Tanıdık bir hemşire de sürekli takıyor. Hiç özelde taktırmadım. Gerek de yok bence o kadar masraf. İmkanınız varsa evde taktırın. Şöyle olabilir ilkini hastane ortamında taktırmak mantıklı alerjik bir durum ihtimaline karşı sonra evde olabilir. Çünkü bana gelen hemşire ilk değil dimi abla diye sormuştu.Omegaven bende duydum hatta arkdsım kendı ısyegıyle druna recete ettirdi s ız e na kadar maaş oldu ılac ve hastane takım ıcın ne kadar aldı her yer cok farklı fiyat soyluyr ılac normalde 135 ama fiyat 2 binlere kadar çıkıyor, transfer oncesı transferden ne. Kadar önce aldınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?