İntralipid serum kullananlar

Yani orijinal mi yoksa değil mi bilmiyorum ama 275 TL ye aldım devlet hastanesin taktırdım birincisini orda 12 saat sürdü daha sonra vakalar artınca devlet hastanesinde damar yoku açtırıp eve geldim .
Evde takılmıyor dediler bana. Siz nasıl eve gelebildiniz serumla

Evde sağlık hizmeti veren hemşireler var. Ben İstanbul'dayım. Aradım 100 TL ye geliyormuş.
Bana kendi doktorum evde takılabilen bi serum değil, mutlaka hastanede olmak lazım dediği için hiç araştırmadım. Evde alınabiliyorsa çok iyi olur gerçekten

Bana kendi doktorum evde takılabilen bi serum değil, mutlaka hastanede olmak lazım dediği için hiç araştırmadım. Evde alınabiliyorsa çok iyi olur gerçekten
Herhangi bir alerjik duruma karşı ilk serumu hastanede takın diyor doktorlar. O yüzden evde takabilirsin demiyorlar.

Herhangi bir alerjik duruma karşı ilk serumu hastanede takın diyor doktorlar. O yüzden evde takabilirsin demiyorlar.
İlkini hastanede almış oldum ama tekrar takılacak tedaviye başlayınca. Bunu evde alabilirim o zaman. Peki hemşireyi nasıl bulabiliriz eve gelecek birini.sizin bilginiz var mı? İzmirdeyim ben

İlkini hastanede almış oldum ama tekrar takılacak tedaviye başlayınca. Bunu evde alabilirim o zaman. Peki hemşireyi nasıl bulabiliriz eve gelecek birini.sizin bilginiz var mı? İzmirdeyim ben
Benim bulduğum hemşire İstanbul'da. Internetten evde sağlık hizmeti İzmir yazarsanız orada hizmet veren kurumları bulabilirsiniz

Evde takılmıyor dediler bana. Siz nasıl eve gelebildiniz serumla
Ben bu serumu iki kere taktırdım . Birincisinde hiçbir alerjik belirti olmadı uzun süre vermeleri bu konuda temkinli olmak için iyi kısa süre olduğu aman vücut kabul etmiyor be reaksiyon veriyor alerjik . İkinciyi kasım ayında taktırdım vakalar artmıştı acilde takıyorlardı hemşire biz sorumluluk almıyoruz dedi bende kabul ettim şükür bişey olmadı içim rahat olarak en azından evde takıldı

Serum takıldı zaten damlatıcı takılıyor normal serumdan farklı olarak 50 ye ayarladılar arabayla gelip gelmediğini sordu Araba olduğu için kapatmaya gerek yok dedi o şekilde yüksek tuttuk diğer kolu hareket ettirmeden .
Ama diğerinde mesel WC gitmiştim hastanedeyken hemşire kapattım sonra geldiğimde açtı tekrar

Evet ben de evde takılsın istiyorum zaten hiçbir şeye alerjim yok, alerjik sıkıntı çekeceğimi sanmam. Siz eve gelecek hemşireyi nerden buldunuz peki?

Evet ben de evde takılsın istiyorum zaten hiçbir şeye alerjim yok, alerjik sıkıntı çekeceğimi sanmam. Siz eve gelecek hemşireyi nerden buldunuz peki?
Ben eve hemşire getirtmedim ki , damar yolunu hastanede açtırıp eve kendi aracımla eşimle geldik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…