İntralipid serum kullananlar

Ali bey bana 2 tane demişti. Biri transfer günü, diğeri pozitif sonuç alınırsa o gün.
Hekimlere gore farkı sanırım benim aşan arkadasım var su an transferden once basladı kalp atisna dek deemısler kısıye gore ve hekıme gore degısık şık gosterebıkır sanırım

Ben centrum clinic hastasıyım orada onlara tutunma serumu sordum var dediler ismi omegaven miş ama orada ücreti 500 tl aşırı abartmışlar fiyatı. Biz mecburen ilkini orada taktırdık.3günde bir takılacağını söylediler. Bana fazla geldi açıkcası hep haftada 1 diye duymuştum.Şimdi eczaneden aldık 100 tl gibi bi fiyatı var. Transferden 1hafta sonra taktırdım. Ama esas serum intralipid adlı olanmış oda bulunmuyor son sıralarda bulan veya bunun takıldığı kimse varmı
2si farklı çünkü içerik olarak aslında

Merhaba canim.bende orjinal intralipid serum var.bana da doktorum iki düşükten sonra serum uygulayalım dedi.bana da aynen orjinal olan intralipid dedi ama Türkiyede yok dedi.ben de yurtdışından getirttim. Şu an elimde var.ihtiyacin varsa özelden bana yazabilirsin. Çünkü ben 1-2 ay sonra baslayabilicem tedaviye. Şu an adet düzenleyici kullanıyorum.

Çok teşekkür ederim transferim olumsuz sonuçlandı maleseff.. umarım size şifa olur

Çok teşekkür ederim transferim olumsuz sonuçlandı maleseff.. umarım size şifa olur
Üzüldüm sizin adınıza. Umarım Allah size bir evlat nasip eder.Biraz dinlendikten sonra tekrar denersiniz belki.. Umarım şifa olur

Ben de Bahçeci hastanesinde 3.tup bebek denemem de cd56 testim sınıra yakin çıktı.Ilk serumu transferden 3 gun önce aldım.2.serumu transferim yalildiktan 3 gun sonra yapilacak yani bugün.Esim de de bende de genetiklere kadar bakildi herhangi bir problem yok.Ileri yas nedeniyle sebepsiz inferteliteydi...Cd56 ya baglidir umarim hersey ve serumlarla çözülür...simdi test gunum olan 19 ekimi bekliyorum.Serum dediginiz gibi 8-10 saat sürmüyor.1 saate yakin Omegaven ardindan da 1 saat diğeri yani toplam 2.5 saat surmustur en fazla...Ben eczaneden alıp evde saglik gorevlisi cagirarak taktırdım.Eczaneden 130 tl ye aldik,evde serum takmaya da 200 tl verdim.

Eve sağlık görevlisi nasıl çağırabiliriz? Ben de hastanede kalmak istemiyorum şu süreçte

Meraba canım bende bahçeçi de tedavi görüyorum 2 tane negatif im var Cd56 testi yaptırıp 3 yü denemek istiyorum. Siz kandan mı baktırdınız rahimden mi

Ben En son Mart ayında lenfosit alışı ile serum yapıldı.Bugun de pozitif sonucu aldık çok şükür .
Çok sevindim canım.Allah devamini getirsin insallah.kucagina almayı nasip etsin.hangi merkezde tedavi gordun. Bir de orjinal intralipid serumu nerden buldun. Bana doktorum Orjinali Turkiyede yok demişti.ben de yurt disindan getirttim. Sen mi getirttin yoksa merkezinmi buldu serumu. Kusura bakma çok soru sordum ben de kullanıcam kısmetse serumu tedavimde

aldım tanıdık eczaneden 100tl ye. Tan
Merhaba bende bu s
Merhaba P Pinkgarden bende intalipid serum arıyorum. Sizde hala mevcutsa bana dönüş yapabilir misiniz?

olaganca Merhaba, Rabbim en kısa zamanda sağlıkla yeniden nasip etsin inşallah eczane bilgisi için çok teşekkür ederim. Allah razı olsun

Merhaba , ben İzmir’de Selçuk ecza deposundan getirttim
Bu arada ben pozitifi gördüm fakat kalp atışlarını duyamadık kürtaj oldum
Şimdi ikinciyi bekliyorum inşallah
Merhaba serumu bulduğunuzu söylemişsiniz. Orjinalimi acaba .Ben de çok araştırmıştım çünkü orjinali burda yok dediler.ben yurtdışından getirttim doktorum tavsiye etmişti. Eğer burdaki orjinalse ben de burdan alayım o zaman.ne kadara aldınız

Merhaba
Ben eczaneyi aradım ama artık satmadıklarını söylediler malesef

Yani orijinal mi yoksa değil mi bilmiyorum ama 275 TL ye aldım devlet hastanesin taktırdım birincisini orda 12 saat sürdü daha sonra vakalar artınca devlet hastanesinde damar yoku açtırıp eve geldim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…