- 22 Nisan 2017
- 889
- 363
- 53
- 37
- Konu Sahibi Masal aden
merhaba cd 56 sonucuma göre bu serumu alacagım. Bu serumu kullananlar; ilk serum ne zaman verıldı acaba?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba bende bu serumu merak ediyorum sana bu testi nasıl yaptılar kandan mi bakılıyor ve ne kadar sürede sonuç aldın paylaşabilir misn cnmmerhaba yazmışsın ama cevap alamamıoşsın cd56 sonucyun kaç çıktı acaba serumu kullandın mı sonuç alabildin mi. bana de sonucun 8 çıktı serum vericez xdedi doktorum bende serumu araştırıyorum burada amacın ne olduğunu serumun ne ie yaradığını anlayamadım. ve yan etkileri var mı ben bağırsak hastası biriyim yumurtalar büyütülürken bile iğnelerden etkilenip isal oluyorum iki yılda toparlıyorum dokunur mu acaba bilgi verriseniz sevirim.
Dıger posta yazdım:) bu anlamda bırcok calısma ıkudum . Malum cogunu. Edısyonu yok sabahlara kadar cevır oku anla:) endıselenmenızı gerektırecek bır ek tedavı degıl. Ancak cok faydasını goreceksınızmerhaba yazmışsın ama cevap alamamıoşsın cd56 sonucyun kaç çıktı acaba serumu kullandın mı sonuç alabildin mi. bana de sonucun 8 çıktı serum vericez xdedi doktorum bende serumu araştırıyorum burada amacın ne olduğunu serumun ne ie yaradığını anlayamadım. ve yan etkileri var mı ben bağırsak hastası biriyim yumurtalar büyütülürken bile iğnelerden etkilenip isal oluyorum iki yılda toparlıyorum dokunur mu acaba bilgi verriseniz sevirim.
bende de serum tedavisi uygulanacakmış 5. denemem içeriğini merak ediyordum teşekkürler sağlıkla bebişini kucağına al inş.merhaba
Serumu transfer öncesi 2-3 saat önce aldım ilk.hafatada 1 alacağım .herhangi bir sorun yaşamadım sadece çok kalorili olduğu için çok ağır yağlı beslenmenizi tavsiye etmem.serum sayesinde 7. Tüp bebek denememde iki gün önce hamile olduğumu öğrendim.
benim rahmim den parça alınmıştı opu sırasında 10 gün sonrada sonuç çıktıMerhaba bende bu serumu merak ediyorum sana bu testi nasıl yaptılar kandan mi bakılıyor ve ne kadar sürede sonuç aldın paylaşabilir misn cnm
Çok teşekkür ederim cevap için ne kadar süre kullandınız acabaDıger posta yazdım:) bu anlamda bırcok calısma ıkudum . Malum cogunu. Edısyonu yok sabahlara kadar cevır oku anla:) endıselenmenızı gerektırecek bır ek tedavı degıl. Ancak cok faydasını goreceksınız
Transfer ıtıbarıyle 3 ay her hafta kullanılacaktı. Ancak benim gebelığım düşükle sonuclandı. Kestik.Çok teşekkür ederim cevap için ne kadar süre kullandınız acaba
merhabalar
benim cd56 %5 çıkmıştı. %3,5 ve altında olması gerekiyormuş.
(histeroskopi yapılırken rahimden parça alınarak bakıldı)
eğer %20 gibi bir değer çıksaydı muhtemelen transfer ertelenirdi ancak yakın bir değer olduğu için ertelenmedi
ilk serumu transferden 3 gün önce yaptılar, 2. serum transferden 4 gün sonra oldu. 3. serum da 2. serumdan 1 hafta sonra
şimdi test sonucum pozitif çıktı muhtemelen serumu bırakıyoruz haftaya bakacağız. çünkü bu serum bir yandan pıhtılaşmaya da yol açabiliyormuş, kan sulandırıcı da alıyorum ama yine bırakacağız doktorun kararına göre
gayet basit bir serum, sadece yapıldığı gün baş ağrısı ve dönmesi olabiliyor ama geçiyor. zaten 2-2.5 saat sürüyor verilmesi
Geçmiş olsun canım inşallah sağlıkla tekrar verir düşük sebebi araştırıldı mı belki genetik sıkıntınızda pıhtılaşma sorununuz vardır cd56 dışındaTransfer ıtıbarıyle 3 ay her hafta kullanılacaktı. Ancak benim gebelığım düşükle sonuclandı. Kestik.
Ngs dahıl cd56 ve era yapıldı. Sebepsız ınfertılıte.. bı noktada nasıp dıyorlar tıbben bı acıklama yokGeçmiş olsun canım inşallah sağlıkla tekrar verir düşük sebebi araştırıldı mı belki genetik sıkıntınızda pıhtılaşma sorununuz vardır cd56 dışında
İnşallah doğal yoldan oluverir canım bende aynı durumdayım embriyolar ngs de Suan ve cd56 8 çıktı yani hiçbirşeyin garantisi yok çok ümitli değilim ama elimizden geleni de yapıp sonra işi Allah’a bırakmak lazım tez zamanda hayırlısıyla hepimize nasip eder inşallahNgs dahıl cd56 ve era yapıldı. Sebepsız ınfertılıte.. bı noktada nasıp dıyorlar tıbben bı acıklama yok
Dokdorunuz ne dusunuyor bu durum hakkinda.tedavinizi nerde oldunuzNgs dahıl cd56 ve era yapıldı. Sebepsız ınfertılıte.. bı noktada nasıp dıyorlar tıbben bı acıklama yok
Dr d bılmıyorum dıyor:) acık ve net:)Dokdorunuz ne dusunuyor bu durum hakkinda.tedavinizi nerde oldunuz
Onceden de kendiliginden olusan ve takrarlayan dusukleriniz var miydiDr d bılmıyorum dıyor:) acık ve net:)
Atasehır memorıal
Hiç doğal yolla gebe kalmadım.Onceden de kendiliginden olusan ve takrarlayan dusukleriniz var miydi
Acaba rahim fliminde fark edilmeyen veya gorulmeyen bi problem olabilir mi ki rahimdeHiç doğal yolla gebe kalmadım.
Histereskopıyı gereklı gormedı dr um. Hersey temız diyorAcaba rahim fliminde fark edilmeyen veya gorulmeyen bi problem olabilir mi ki rahimde