Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları İpeğimin doğumgünü hediyeleri...cicileri

çok güzeller iyi günlerde oynasın ve giysin inşallah ayrıca doğum gününüzde kutlu olsun ipekçiği öpüyorum

hepsi çok güzel çok tatlı iyi günlerde kullansın uzun ömürler versin inşallah.....

hepside çok şeker güle güle kullansın ipek...allah uzun sağlıklı ömürler versin..nice yeni yaşlarına...

ticker ından dolayı kaçırdık galiba.
ipeğin doğum gunu kutlu olsun,nice yıllara.
ciciler süper, kot olana bittim .
güle güle kullansın hepisni , most precious girl ümüz

çok güzel ipeğin cicileri güle güle kullansın annesi rabbim sağlıklı uzun ömürler versin nice senelere...

Allah uzun ömürler versin kuzunuza. Nice senelre inşallah. Cicilerini güzel günlerde kullansın a.s.

ayyy canım benim, çok tatlı herşeyi
kot elbiseye ayrıca bayıldım, çok yakışır kızıma
aktivte masası da alınmış, teyzesi mi aldı onu?
hepsini güle güle kullansın, parti fotolarını da bekliyoruz

Canım,bütün hediyeleriniz birbirinden güzel.ipekcim,güle güle kullansın..

hepsi okadar tatlı ve gusel ki gule gule kullansın tatlım benm .. öpuorum ipeği.. Şeniz

evet canım
aktivite masasını ve telefon teyzesinden
elbiselerimizin çogu da anneannesinden

kıyafetlerıne bayıldım.saglıklı gunlerde gıysın ınsallah,oyuncaklarıda cok guzel.aktıvıte masasıyla oynuyormu ıpek bu arada.bende almak konusunda kararsız kaldım.herseyını ıyı gunlerde kullansın

daha yeni oldugu için oynuyor şimdilik
ama genelde çabuk sıkılıyor oyuncaklarından

İPEKCİİN yeni yaşı hayırlı olsun annesi.....hihoyyytdaha nice yıllara saglıkla inşallah....
elbıselere bayıldım içinde de goruruz inşallah ıpegımızı...
corapları cok cok orjınal....iii gunlerde kullansın..cok opuorum iprk prensesiiiiihihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…