Eşim

Niye nazlanmiyor da saçınızı süpürge ediyorsunuz? Yorulduğunuzu belli edeceksiniz, ayağınızı uzatıp eşinize iş yaptıracaksiniz, gerekirse sinir krizi geçireceksiniz. Her dağıttığını toplayıp fildir fildir dönerseniz tabii ki yaptığınızın kıymeti olmaz. Şimdiye kadar kime kendini paraladı diye madalya taktılar ki? Canınızın kıymetini pekala siz bileceksiniz.

Böyle susup oturdukca,annenizi kendinizi yorup iş yaptıkça asla kıymet görmezsiniz , gün sonunda tavırla karşılaşan yine siz olursunuz.Kimse size acımıyor,emeginizi görmüyor,sizde annenize acımıyor iş yaptiriyorsunuz.Cici eş,cici gelin olmayı bırakın azıcık dişinizi gösterin.....

Arkadaşlar hepinize merhaba . Canımı sıkan o kadar boktan bir konu var ki . Lütfen yorumlarınızı bekliyorum . Ben evliyim ve 9 aylık hamileyim son zamanlarım. Geçen hafta annem geldi 1 hafta boyunca evi temizledik doğum temizliği yaptık annem şeker hastası yorula yorula yaptı kadıncağız bana yardımcı olmak için ben zaten hak getire tül astım onu yaptım bunu yaptım evim çpk büyük o yüzden herşeyi anneme yükleyemezdim . Neyse gelelim olaya ev temizlendiği için bende evi haliyle düzenli tutmaya çalışıyorum çünkü heran doğum başlayabilir misafir falan için değil he bebeğim için temiz olsun diye. Eşim dağıtıyor yani çorabını bile yerden kaldırmaz ses etmiyorum yapıyorum inanın hiç oturmuyorum gocunmuyorum da . Benim eşimin bir yeğeni var 2 yaşında görümcemle altlı üstlü oturuyoruz çok severim kızını gelir bize evi dağıtır doğacak kızımın odasında oyuncaklarla oynar asla gocunmam bişey demem çok severim onuda yatakların altından topları alırım dağıttıklarını toplarım. Ama asıl problem benim eşim yeğenini alır indirir aşağı çocuk çocuk hareketler eşyalarıma zarar verdiriyor bide arkasından gülüyor geçen birşeyi koparttırdı ses etmedim kurumuş güllerim var onları hep dağıtmışlar yani ben onları özenle saklıyorum ve artık yoruluyorum halim yok yani zor nefes alıyorum . Neyse dün yine geldi yeğenini alıp bu defa da bebeğimin odasında tüle astığım aparatı koparmışlar bide gülüyor gerçekten çok üzüldüm tabiki küçücük kıza bişey demedim öptüm onu ama yanında eşim var hiç mi acımıyorsun sen hamile eşine yardımcı olman gerekirken köstek oluyorsun eğleniyorum artık ciddi zorlanıyorum. Hadi diyelim oraları birşekilde toparladım ya sen benim özenle hazırladığım şeyleri neden göz göre göre bozduruyorsun ? Surat astım o daha çok surat astı bir tavırlar görmeniz lazım . Uzun oldu biraz kusura bakmayın ama haklı değilmiyim Allah askına ben yüz verdim zaten buna bu kadar
Esinizi asirı nazlamissıniz bu gune kadar

Back
X