- Konu Sahibi Kutudakalansonuykuhapi
-
biss içeriği buraya yapıştur tek link verme tatlım daha güzel bakarız
Iphone a nasıl bir ihtiyaç duyuyorsunuz çok merak ettim. : DBen de kuyruk var diye gitmedim.Her yıl çıkarılması tüketim çılgınlığı elbette,ama kaç yıldır kullanıyorum sorunsuz bi telefon.Hava için alanlar var elbette,ama ben ihtiyaçtan alacağım.
öyle deme jooker ya güzel telefonIphone a nasıl bir ihtiyaç duyuyorsunuz çok merak ettim. : D
Bence de. Ama ihtiyaç demek komik geliyor. Kılıf uydurmak gibi. :d mesela bende 5s var. 6 yı almak için nasıl bi ihtiyacım olabilir?öyle deme jooker ya güzel telefon
ben de valla.neyseki diğeri bozuldu bahanem olduBence de. Ama ihtiyaç demek komik geliyor. Kılıf uydurmak gibi. :d mesela bende 5s var. 6 yı almak için nasıl bi ihtiyacım olabilir?Kılıf düşünüyorum ben de. : p
Senin bahane sağlammış. Hadi yine iyisin.ben de valla.neyseki diğeri bozuldu bahanem oldu
tablet'deb giriyorum kopyala yapıstır yapamıyorum tatlım:)biss içeriği buraya yapıştur tek link verme tatlım daha güzel bakarız
O çok pahalı bu çok pahalı devlet bizi sömürüyor derler ama kaç bin liralık telefon kuyruğunda kaç yüz insan var. Kimse param yok demesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?