- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.172
- 798
- Konu Sahibi Kutudakalansonuykuhapi
-
bende aynısını dedim vergi veriyoruz açız oyuz buyuz diyorlar adam inşaat işçisi bunu almaya gitmiş ben bilmiyorum ki insanlar ne kadar lüks yaşıyor ya çok zenginler ya da :S
Ben de buna cidden şaşıyorum kuzum valla..
O da bir ihtimal. Ama Türk Milleti lükse çok düşkün oldu. O telefonlar onların değil aslında, onlara kredi kartını veren bankanın telefonu.O kuyrukta bekleyenlerin Yarısı patronu için beklemiyorsa bende birşey bilmiyorum
3milyarlık telefon alcam,bıde kuyruk mu beklicem..yaw yorii git
Amaç kuyruk Sırası değil , ilk ben aldım egosu , oysaki apple 'ın ilk Satışa çıkan cihazlarında hep problem yaşandı , en mantıklısı beklemek .3milyarlık telefon alcam,bıde kuyruk mu beklicem..yaw yorii git
apple cansa bizim canımız patlıcan mıAyrıca apple candır kabul edin bunu
belediyenin ekmek kuyruguna gir desen girmezler
ben hala nokia tuşlu tel kullanıyorum
Nokia zaten en güzellidir. Benimde su an iphone 4 var fakat hiç bir telefonu, nokia 3210'u kadar begenmedim. O zaman telefonlar ne saglamdi ya, kaç sefer düsürmüstüm onu ve hiç bir sorun olmamisti. Bide ilk cep telefonumdu, annemlerden beklemedigim anda hediye gelmisti... Hey gidi günler hey...
yok 3210 kadar da geri de değilimklavyeli olanlarını kullanıyorum 300 lira bişi ama 3. kattan betona düştü tek bi çizik yok çok ciddiyim whatsapp falanda var işimi görüyo işte daha ne olsun
dokunmatik özürlüyüm ben o yüzden bana uzak olsun ayfon falan
Hahahaha, ne yalan söyleyim, dokunmatik ekran ilk basta çok hosuma gitmisti. Bir anda kendimi Star Trek dizisinde hisetmistim. Yani küçüklügümde hayal ettigim 2000'li yillard budur!!
Tabi sonradan her gün kullanmaya baslayinca insan sinir oluyor. O nokia telefonlarda ne kadar hizli yaziyordum mesajlari, simdi ise 1 harfi yazmak bile bazen 1 dakikami aliyor. Dolayisiyla insanlar aramak daha çok hosuma gidiyor
Ama yine ayfonumdan memnumumama yeni bir iphone alacak kadarda deli degilim. Yahu eger telefonun daha çalisiyorsa insan niye gidip yenisini alir? Anlamadimki ben. Bide desen çooook yeni bir teknoloji, o'da yok. 3 yil öncenin ayni iphonu fakat farkli paketlemisler. Bide diyordum "bu iphone daha uzun sürmez, millet hep ayni teknolojiyi almaktan bikar" diye ama galiba çok yanilmisim.
Cem Yılmaz'ın dediği gibi bizim türk milleti evini arabasını satar yine de son çıkanı alır
5i çıktı 6sını istiyorum 7sini veriiiiiiinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?