iphone 6 kuyruğu :)

Ben de buna cidden şaşıyorum kuzum valla..

teknoloji bence insanı kör eden bir şey ,emperyalist ülkelerin üzerimize zararlarından en basta geleni doyumsuzluk, marka takıntıları gösteriş takıntısı yazık acıyorum.benim gözümde israf bu.

Adinin cep telefonu olduguna bakmayin, bu yeni Iphone6lar cebinizin seklini aliyormus, sonradan da duzelmiyormus... Cogunuzun yamuk bir telefonu olacak yani..

Akilli telefon bir ihtiyac da bunun icin kuyruga girmek falan. Ne boyutlara geldik ya. Arkadas ortaminda o telefona ilk sahip olan olmak dikkat cekmek ilgi gormek amaclari. Baska bi esprisi yok. Bikac gun gec aliver telefonunu.

belediyenin ekmek kuyruguna gir desen girmezler
ben hala nokia tuşlu tel kullanıyorum

Nokia zaten en güzellidir. Benimde su an iphone 4 var fakat hiç bir telefonu, nokia 3210'u kadar begenmedim. O zaman telefonlar ne saglamdi ya, kaç sefer düsürmüstüm onu ve hiç bir sorun olmamisti. Bide ilk cep telefonumdu, annemlerden beklemedigim anda hediye gelmisti... Hey gidi günler hey...

yok 3210 kadar da geri de değilim klavyeli olanlarını kullanıyorum 300 lira bişi ama 3. kattan betona düştü tek bi çizik yok çok ciddiyim whatsapp falanda var işimi görüyo işte daha ne olsun
dokunmatik özürlüyüm ben o yüzden bana uzak olsun ayfon falan

Hahahaha, ne yalan söyleyim, dokunmatik ekran ilk basta çok hosuma gitmisti. Bir anda kendimi Star Trek dizisinde hisetmistim. Yani küçüklügümde hayal ettigim 2000'li yillard budur!!

Tabi sonradan her gün kullanmaya baslayinca insan sinir oluyor. O nokia telefonlarda ne kadar hizli yaziyordum mesajlari, simdi ise 1 harfi yazmak bile bazen 1 dakikami aliyor. Dolayisiyla insanlar aramak daha çok hosuma gidiyor

Ama yine ayfonumdan memnumum ama yeni bir iphone alacak kadarda deli degilim. Yahu eger telefonun daha çalisiyorsa insan niye gidip yenisini alir? Anlamadimki ben. Bide desen çooook yeni bir teknoloji, o'da yok. 3 yil öncenin ayni iphonu fakat farkli paketlemisler. Bide diyordum "bu iphone daha uzun sürmez, millet hep ayni teknolojiyi almaktan bikar" diye ama galiba çok yanilmisim.

Cem Yılmaz'ın dediği gibi bizim türk milleti evini arabasını satar yine de son çıkanı alır
5i çıktı 6sını istiyorum 7sini veriiiiiiinnn

Cem Yılmaz'ın dediği gibi bizim türk milleti evini arabasını satar yine de son çıkanı alır
5i çıktı 6sını istiyorum 7sini veriiiiiiinnn

Hakaten öyle! Türk insani hava atmaya, kiyaslamaya ayri bayiliyor zaten. Burda mesela Türklerin evi çogu zaman çok eski ve bakimsiz evlerdir fakat o evin yanindaki arabalar hepsi bmw, mercedes,.. ceplerinde en pahali telefonlar.. Sonuçta herkes evi görmüyor ama araba ile gezerken herkes onu görüyor ama

Yani gürbetçiler Türkiyeye en pahali arabalar ile, en pahali telefonlar ile geldiginde onlari zengin olduklarini sanma. Sadece genlerinde Türklük var o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…