Merhaba bu konuyla ilgili bi çözüm bulabildiniz mi size bişey sormak istiyorumMerhabalar öncelikle bu açtığım konu benim için çok önemli şimdi herkes diyecek neyi bekliyorsun çok saçma yaptığın vb. Ama buna mecburum eşimin bi kaç hareketinden sonra çok şüphelerim arttı iphone uyumlu takip programına ihtiyacım var nereye gittiğini ne yaptığını bilmem lazım bu konuya hakim bilenler nolur yardim edin 3 cocugum var takip edemiyorum peşine düşüp mecburen burdan ilerlemem lazim onun anlamayacağı şekilde telefonunu takip etmem lazım yardım edin bilenler
Amacım bir yere vermek değil herkes onu haklı buluyorum kimse ona toz kondurmuyor onun nasıl bir insan olduğunu ortaya çıkarıp ondan kurtulmam lazımBu yaptığınız suç olur. Haklıyken haksız duruma düşersiniz.
Siz boşanmazsınız boşuna bunları bulup kullanıp kendinizi hem eşinize hem elaleme iyice rezil etmeyin bariAmacım bir yere vermek değil herkes onu haklı buluyorum kimse ona toz kondurmuyor onun nasıl bir insan olduğunu ortaya çıkarıp ondan kurtulmam lazım
Nasıl emin oldunuz boşanmayacağına. 3 çocuğu olduğu için mi ? Merak ettim.Siz boşanmazsınız boşuna bunları bulup kullanıp kendinizi hem eşinize hem elaleme iyice rezil etmeyin bari
MerhabaMerhabalar öncelikle bu açtığım konu benim için çok önemli şimdi herkes diyecek neyi bekliyorsun çok saçma yaptığın vb. Ama buna mecburum eşimin bi kaç hareketinden sonra çok şüphelerim arttı iphone uyumlu takip programına ihtiyacım var nereye gittiğini ne yaptığını bilmem lazım bu konuya hakim bilenler nolur yardim edin 3 cocugum var takip edemiyorum peşine düşüp mecburen burdan ilerlemem lazim onun anlamayacağı şekilde telefonunu takip etmem lazım yardım edin bilenler
Hayır bunun için değil isterseniz buna his diyebilirsiniz ya da forum tecrübesiNasıl emin oldunuz boşanmayacağına. 3 çocuğu olduğu için mi ? Merak ettim.
Ya hu millete kanıtlamak için bu aksiyonu almaya değmez. Boşa gitsin.Amacım bir yere vermek değil herkes onu haklı buluyorum kimse ona toz kondurmuyor onun nasıl bir insan olduğunu ortaya çıkarıp ondan kurtulmam lazım
Millete kanıtlayıp nolacak? Boşanacaksan git mahkemeye boşa. Zaten bu aradığın şey illegal. Suçlu duruma düşeceksinAmacım bir yere vermek değil herkes onu haklı buluyorum kimse ona toz kondurmuyor onun nasıl bir insan olduğunu ortaya çıkarıp ondan kurtulmam lazım
Anladım. Bence konu sahibi emin ama bunu ispatlamak istiyor. Tespitleriniz de gayet mantıklı. Dediğiniz gibi olur muhtemelen.Hayır bunun için değil isterseniz buna his diyebilirsiniz ya da forum tecrübesi
Bir süre sonra yazım tarzından seçtiği kelimelerden bile üyeleri anlayabiliyorsunuz ve kk da çok az yanılmışızdır bu tarz konularda
1. Şüphem şu cümle
şimdi herkes diyecek neyi bekliyorsun çok saçma yaptığın
Kadın aslında az çok emin ne olduğundan eminden ziyade biliyor bence ve muhtemelen daha önce birileri bu kadına bu cümleyi kurdu
Olay dillenmişse ve aksiyon almamışsa bence boşanma olmayacak ( mecburen de devam ediyor olabilir evliliğe toplum baskısı vs )
İkinci şüphem
Bir üye mahkemeyi kast ederek bu suç diyor kendisi de diyor ki
Amacım bir yere vermek değil herkes onu haklı buluyorum kimse ona toz kondurmuyor onun nasıl bir insan olduğunu ortaya çıkarıp ondan kurtulmam lazım
Yani bunu mahkemede kullanamayacağının da farkında amacı sadece eşini rezil etmek utandırmak belki bu yolla adamı yaptığı şeyden alıkoymak vs
Ama amaç kurtulmak olsa ilk msjda buna benzer bir şey yazardı böyle boşanmayacak kadınların konuları genelde gelen cevaba göre şekillenir birazdan olaya ana baba girer çocuğum var boşanamam girer girer de girer izleyin konuyu sadece
Konu açılış mesajı kırgın üzgün boşanmaya niyetli birinin değil de hırslı bir kadının bir şeye inat etmiş bir kadının msjı bence
Tabii ki bunlar sadece benim teorim üyemiz burada konu devam ettikçe aylar yıllar geçtikçe görürüz
Malesefki bırakacak kimsem yok bu yüzden zaten bukadar zor durumdayım bende isterim yasal yolla bosanayim rahat rahat ama bazen bazı insanlar okadar kolay bosanamiyor iç yüzünü bilmeden konuşuyorlar isteMerhaba
Bu bahsettiğiniz uygulamaları bilmiyorum ama yasal değil onu biliyorum. Ayrıca eşinizin telefonuna yüklenmesi lazım. Yani telefonunu size veriyor mu ?
Ben hiç bir kadının durduk yere şüpheleneceğini sanmıyorum hele ki tek bir şeyden. Mutlaka bir kaç kere yakaladığınız şeyler vardır. Çocuklarınızı bir günlüğüne bir yakınınıza bırakıp peşine düşme şansınız yok mu ? Ben olsam gider izlerdim ne yapıyor nereye gidiyor diye.
Sizin gibi klavyede hayatını yaşayanlar ancak bukadar profesyonel yazardı 1. Si kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez oradan öyle klavye delikanlılığı yapmak anca sizin gibilere yakışırdı zaten 2.si nereden biliyorsun bosamayacagimi demekki tecrübe edindinkj biyle konuları kendi dilinden aklina gelenleri döküyorsun evet aldatıldım pavyona gidiyor deli gibi içiyor mesajlarınida yakaladım ama ozamanlari aptaldım ve bosamadim cocugum var nasıl babasız kalsın duyguları sardı etrafımı kendimi dusunmedim aptal gibi ama şimdi o pasif jnsan değilim ve bana yaşattıklarını az çok insanlara gösterip bosayacagim öyle bedava kofte olmayacak 3 cocukla ben ortada kalıp ona sefa surdurtecek kadar aptal degilimHayır bunun için değil isterseniz buna his diyebilirsiniz ya da forum tecrübesi
Bir süre sonra yazım tarzından seçtiği kelimelerden bile üyeleri anlayabiliyorsunuz ve kk da çok az yanılmışızdır bu tarz konularda
1. Şüphem şu cümle
şimdi herkes diyecek neyi bekliyorsun çok saçma yaptığın
Kadın aslında az çok emin ne olduğundan eminden ziyade biliyor bence ve muhtemelen daha önce birileri bu kadına bu cümleyi kurdu
Olay dillenmişse ve aksiyon almamışsa bence boşanma olmayacak ( mecburen de devam ediyor olabilir evliliğe toplum baskısı vs )
İkinci şüphem
Bir üye mahkemeyi kast ederek bu suç diyor kendisi de diyor ki
Amacım bir yere vermek değil herkes onu haklı buluyorum kimse ona toz kondurmuyor onun nasıl bir insan olduğunu ortaya çıkarıp ondan kurtulmam lazım
Yani bunu mahkemede kullanamayacağının da farkında amacı sadece eşini rezil etmek utandırmak belki bu yolla adamı yaptığı şeyden alıkoymak vs
Ama amaç kurtulmak olsa ilk msjda buna benzer bir şey yazardı böyle boşanmayacak kadınların konuları genelde gelen cevaba göre şekillenir birazdan olaya ana baba girer çocuğum var boşanamam girer girer de girer izleyin konuyu sadece
Konu açılış mesajı kırgın üzgün boşanmaya niyetli birinin değil de hırslı bir kadının bir şeye inat etmiş bir kadının msjı bence
Tabii ki bunlar sadece benim teorim üyemiz burada konu devam ettikçe aylar yıllar geçtikçe görürüz
iPhone'nun kendi uygulamasi var Bul diye fakat bildirimleri kapatmanız lazım kapatmazsaniz onun teline de bildirim gidiyor takip edildiğini anlıyor yasal bir uygulama ve aldatma şüphesi varsa takip etmeniz suç değil aksine delil benzer durumu yaşadım avukata danıştım içiniz rahat olsunMerhabalar öncelikle bu açtığım konu benim için çok önemli şimdi herkes diyecek neyi bekliyorsun çok saçma yaptığın vb. Ama buna mecburum eşimin bi kaç hareketinden sonra çok şüphelerim arttı iphone uyumlu takip programına ihtiyacım var nereye gittiğini ne yaptığını bilmem lazım bu konuya hakim bilenler nolur yardim edin 3 cocugum var takip edemiyorum peşine düşüp mecburen burdan ilerlemem lazim onun anlamayacağı şekilde telefonunu takip etmem lazım yardım edin bilenler
Boşa kızSizin gibi klavyede hayatını yaşayanlar ancak bukadar profesyonel yazardı 1. Si kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez oradan öyle klavye delikanlılığı yapmak anca sizin gibilere yakışırdı zaten 2.si nereden biliyorsun bosamayacagimi demekki tecrübe edindinkj biyle konuları kendi dilinden aklina gelenleri döküyorsun evet aldatıldım pavyona gidiyor deli gibi içiyor mesajlarınida yakaladım ama ozamanlari aptaldım ve bosamadim cocugum var nasıl babasız kalsın duyguları sardı etrafımı kendimi dusunmedim aptal gibi ama şimdi o pasif jnsan değilim ve bana yaşattıklarını az çok insanlara gösterip bosayacagim öyle bedava kofte olmayacak 3 cocukla ben ortada kalıp ona sefa surdurtecek kadar aptal degilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?