iple burun estetigi resimleri.

syigit

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2010
140
0
96
Tokat
Arkadaslar uzun zamandir biliginiz gibi arastiriyorum.birde bu resimleri buldum .cok büyük fark var degilmi bu da iple burun estetigi resimi.Alper Tuncel diye bir doktoun sitesinden buldum bir görüsüp ön bilgi alacagim.

Eklentiler

• $ipleburun.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 1.143
ipin asıl etkisi 2yıl max süresi5yıl ya sonra ne olacak kaş askı 100tl yaoıyolar burun da enaz o civardadır ee o zaman azıcık daha para verir zahmete katlanır ameliyet olurum ömürlük olur hiç olmazsa

ipin asıl etkisi 2yıl max süresi5yıl ya sonra ne olacak kaş askı 100tl yaoıyolar burun da enaz o civardadır ee o zaman azıcık daha para verir zahmete katlanır ameliyet olurum ömürlük olur hiç olmazsa

yok arkadasim bu konu hakkinda yanlis bilgin var iple burun ataclama kalici bir ameliyat nestersiz olmasi cok daha cabuk iyilesmeyi sagliyor.kikirdaklardan burun yukari asiliyor kalici bir estetik ...olan arkadaslar da var.1200-1500 euro arasi bana hesap geldi tunc tiryaki beyin cellesstisimli siteinden.bilgi icin basvurmustum.buda ömürlük bu sitede de olan arkadas var bana resmini yolladi inanamadim o kadar dogal ve hos olmustuki...bakalim kismetse gelecek yaza düsünüyorum.ama arastirmalarimda her gun devam ediyor.sevgiyle kal.

NEFERTARİ sevgili arkadasim özelden mesaj atamiyorum mail adresini yollarmisin bana resimleri atayim.

suanda burnunuzdan memnun musunuz? bende bu amelıyatı arastırıyorum da,cvp verirsenız cok memnun olucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…