Ahaha çok komikmiş
Çok dahiyane bir fikirmiş ama ipin esneklik payı olduğunu düşünememişsin sanırım :)) Tel esnemediği için, dişi zorladığı için işe yarıyor
5 sene sonra yapıyorlar - _-Diş hekimliği olan üniversitelerde tel takma olayı sigorta veya bağkur sayesinde bedavaya yaptırılıyor
(selçuk, gazi, hacettepe, bildiklerim)
Benim dişlerimin arası günden güne açılıyordu hani bi konumda bahsetmiştim.Üst ön 2 dişimin sağ tarafındaki diş sağa doğru sol tarafındaki diş sola doğru kayıyor sürekli.Bende ikisi geri ön 2 dişime doğru yaklaşsın diye biraz kalın iplee sıkıca bağladımm şu an o sıkılığı hissediyorum düzeltmek bi kenara daha fazla açılmasada olur yani ip orda durduğu sürece geceleri açılmaz herhalde nasıl açılacak ki :26: Bunu her gece uygulamaya koymadan önce size danışmak istedim sonra yerinden fırlamasınlar daha beter
Siz nasıl buldunuz dahiyane fikrimi ?
(Bu arada dişlerim parmak emme alışkanlığım yüzünden açılıyorr bi aralar bırakmaya çalıştım bırakamadım kendimi böyle kabul etmeye karar verdim sonuçta kimseye zararım yok bunu yaparken.)
5 sene sonra yapıyorlar - _-
Yok ben değilim ama o zaman üye olmasamda takip ediyodum burayısu parmak emme mevzusu bana bir yerden tanidik geldi :44::44:
biri daha boyle bir konu acmisti o senmisin yoksa kiz :26:
Gittimde 5 sene sonra mektup yollucaklarmış5 sene sonra yapmıyorlar,kuzenim yaptırdı biliyorum.Gitmemeye bahane arıyorsun bence.
Bende ipi 5 dk da bir sıkıyorum değiştiriyorum nolcekkio telleri bile zaman zaman sıkıyorlar,değiştiriyorlar,onlar bile esniyor gevşiyor,tedavinin gidişatına bağlı olarak sıkılığı ayarlanıyor.ama arkadaş düşünememiş gerçekten..
Yok ben değilim ama o zaman üye olmasamda takip ediyodum burayıKendi konum gibi dikkatlice okumuştum bende onun gibi bırakmaya çalışmıştım o aralar ama bırakamamıştım o bırakmışmıdır acaba :26:
Gittimde 5 sene sonra mektup yollucaklarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?