Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anlamadım ben afmir :26:
Ben de neler denedim hiçbir şekilde beceremedim şu ip olayını
bende nazin anlattigini gibi aliyorumhem dudak ustu hemde kas arasi ve kasimin uzerini..ayagina,kapiya ip baglayip almayi ilkkez duydum.ve hayatta da beceremem.
LadyEvil çok basit bunu yapmaya uğraşırsan başarcağına eminim sade bağdaş kurar gibi otur aynayı al karşına baş parmağınada ipi bağla önemli olan burası gerisi aynı değişiklik yok parmağını hiç oynatmana gerek yok ipi sağ eline dolayıp sol elinle çekeceksen sadece sol elini hareket ettirmen yeterli olacak anlatabildimmi acaba? bi dene yapmayı olmazsa ben anlatmaya çalışırım yine detaylıca..
Anladım sanırım deneyeceğim yapamazsam sorarım yine
Teşekkürleer
ayy bu iple almak çok zor geliyo bana yaa
Eki Görüntüle 284908
bu olmasa ne yapacaktım bilmiyorum.konu için teşkkürler uğraşıp öğreneceğim.
burada çok güzel gösteriyo bıyık almayı. ipin pamuklu olması gerekiyor falan diyor. iple bıyık almanın en kolay yolu bu bence
[video=youtube;LqC9jeEZl5A]http://www.youtube.com/watch?v=LqC9jeEZl5A&feature=related[/video]
bende bazen iple bazen bu arkadasın yukarda gösterdiği aletle alıyorum ama kendi kaşımı iple düzeltemiyorum nasıl yapıyorsunuz.
kuaföre gidiyorum mecburen :/
nazlihilal kaşı iple nasıl düzeltiyorlar bilemiyorum hiç denemedim kaşlarımıda hiç almadım zaten o yüzden bişey diyemeyeceğim ama arkadaşın paylaşıtığı videoda güzelcene anlatmışlar bir izle derim belki işine yarar ..