ipler kopmak üzere artık

ahirimsensin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2012
380
2
0
Ankara
http://www.kadinlarkulubu.com/ask-hikayelerimiz-dertlerimiz/547748-icimi-yakan-affediciligim.html

bu eski konum belki biraz fikir verebilir genede özet geçmeye çalışacağım

ben sevgilimle çıkarken bi arkadaşım vardı sıradan erkek arkadaş...neyse sevgilim onla görüşmemi istemezdi ama ben o benim arkadaşım ya uff sen gelme o zman yanımıza derdim olmadı sıkıntılı ilişkimiz bitti ve ben o arkadaşım dediğim çocukla çıktım

ayrıldım ondanda ve baştaki sevglim geri döndü...çünkü çok sıkıntılıydım her yönden ne yaptığımı bilmiyordum tek derdim yalnız kalmamaktı...geri dönen sevgilime olmaz dedim affedemezsin bunu senden af dilemiyorum unutmazsın dedim unuturum senin hatan yok dedi inandırdı o günden beri çıkıyoruz 2 yıldan fazla oldu

geçenlerde bir olay oldu o çocuğun lafı geçti halbuki arada görünce falan lafı geçerdi..sevgilim ona uf çoktan dövmüştüm ben bunu derdi..neyse o gün sevgilimden önce ben bahsettim ondan görünce...bana gece msj atmış bana çok büyük yanlış yaptın...zaten zamanında arkamdan iş çevirdin ona yüz verdin...bende ne oluyor ya dedim şok oldum..benle çıkmak isteyen sendin ne iş çevirmesi ben sana bi kez bile yalan söylemedim ki dedim...o da benle çıkarken onla buluştun lan elin oğluyla şimdi nasıl onun adını anarsın sen falan dedi..

bende şu kadar zamanda sana hiç hata yapmadam hep sadık kaldım derdin ne ya beni hiç tanıyamadın mı dedim
evet tanıyamadım mal gibi yazdı

bende asıl ben kendimi tanıyamamışım hala insanlara güveniyorum sana güvendim sözlerine güvendim ama hata yapmışım yıllar sonra yanlışımı yüzüme vurmak için mi çıktın benle dedim

siniri geçti..arkadan iş çevirmek derken onla buluşmuşum ya oymuş o da biliyor halbuki onla çıkarken arkadaşça görüştüğümüzü..
neyse ben sana hiç yalan söylemedim bu konuda çıkmak isteyende sendin güvenmiyosan yapcak bişim yok bu saatten sonra dedim
en baştada güvendim şimdide güveniyorum sadece olanları söyledim dedi

aradan 1 gün geçti..konuşmadık..bu sabah aşkım falan diye msj atmış..gayet soğuktum o da bana soğuk attı sonra
yarn buluşcaz ama nasıl davranmalıyım bilmiyorum
o kadar soğudum ki

Seviyosan bitir desek de bitirmezsin zaten.
O yüzden kalbini dinle.
İnsan yaşadıklarından değil yaşamadıklarından pişman oluyo daha çok.

değişik bir ilişkiniz varmış.geçmişten kopamayan ve sürekli hatanı yüzüne vuran biriyle olamazsın.sende hatasız sayılmazsın aslında ama ilişkilerin yaşanış tarzı ne olursa olsun saygım sonsuzdur.gidişata bak,sevgini tart,kararını ver.bol şans:)

Kalbinin değil mantığının sesini dinle bu saatten sonra sende de çok suç var zaten sende az değilsin kafanı toplamaya bak yoksa daha çok karışır hem hayatın hem başkasının hayatı.

soğudum demişsin ki bence de soğumakta haksız değilsin...
eski konunu da okudum. ortada yalan söyleme durumu var. bir de şimdi bu tutarsız davranışlar. ne olacak böyle?

eski konunu okudum..senin de bi konuda yalnışın var sevgiline arkadaşım demişsin "mete" dediğin şahıs için ama sonra o adamla çıkmışsın..yani sevgilinde hissetmiş işte adamın sana arkadaş gibi davranmadığını ya da bakmadığını..ama sen ısrarla arkadaşım diyip sonrada o adamla çıkarak tükürdüğünü yalamışsın bir nevi..adamında içine oturmuş bu mevzu belliki..ama senden bir şans isteyip 2 sene sonrada aynı mevzuyu ısıtıp ısıtıp önüne çıkarması da boş yere değildir..bi konu kapandıysa kapanır..biter gider ya da bitmez ama ilişkide devam etmez..yani bence o da ne yapacağını bilmiyo ya da ayrılmak için bahane üretiyo..ya da sen ayrıl diye uğraşıyo ben böyle hissettim..sen eğer soğuduysan zaten bir anlamı yok ki..artık hoşlanmadığın bir adamla ilişki devam etmez..

eski konunu okudum..senin de bi konuda yalnışın var sevgiline arkadaşım demişsin "mete" dediğin şahıs için ama sonra o adamla çıkmışsın..yani sevgilinde hissetmiş işte adamın sana arkadaş gibi davranmadığını ya da bakmadığını..ama sen ısrarla arkadaşım diyip sonrada o adamla çıkarak tükürdüğünü yalamışsın bir nevi..adamında içine oturmuş bu mevzu belliki..ama senden bir şans isteyip 2 sene sonrada aynı mevzuyu ısıtıp ısıtıp önüne çıkarması da boş yere değildir..bi konu kapandıysa kapanır..biter gider ya da bitmez ama ilişkide devam etmez..yani bence o da ne yapacağını bilmiyo ya da ayrılmak için bahane üretiyo..ya da sen ayrıl diye uğraşıyo ben böyle hissettim..sen eğer soğuduysan zaten bir anlamı yok ki..artık hoşlanmadığın bir adamla ilişki devam etmez..

bugün buluştuk eliden geleni yaptı barışmak için bende yumuşadım ama bilmiyom ki :26:

Back
X