dt noxeeeeeeinanmiyorum ya, hey Allahim sende demek planini degistirirdin öylemi?
Ben Görümceyi hakli buluyorum konu acan arkadasim, disari hava her zaman herkes icin cok iyidir, ister hasta olsun ister degil.
Ben olsam sevinirdim cocugum temiz haada disarida oksijen alacak diye.
Piknik havasi kime kötü gelmis simdiye kadar, rmanlar ormanin icindeki temiz hava herkes icin iyidir.
Ne sacma bir durumki, madem cocugunu güvenip görümcene birakiyorsun, cünkü annene gitmeye üsendigin icin, o zaman birak, görümcen baksin daha ne karisiyorsun?
Kusura bakma gorumcenin yerinde kim olsa bozulur boyle bir durumda...
Madem gorumcene biraktin, nereye gidiyorsa tabiki yaninda goturecek..
Hiç çocuk bakmadik sanki derken dogru demis adam...
Ancak grmcnin telefonu suratina kapatmasi ve enistenin sana soyledikleri çirkin, çocukca bir davranis..
Son paragrafta yazdigin seyler çok bencilce arkadasim...
Esine annenin yaninda bir yere tasinmaniz yonunde baski yapacaksin, kbl etmezse kendi bilir gibilerinden yazmissin...
Calisman bu kadar sorun oluyorsa cocugun buyuyene kadar çalismayacaksin demekki...
Ya da profosyonel bakici tutacaksin...
Kusura bakma gorumcenin yerinde kim olsa bozulur boyle bir durumda...
Madem gorumcene biraktin, nereye gidiyorsa tabiki yaninda goturecek..
Hiç çocuk bakmadik sanki derken dogru demis adam...
Ancak grmcnin telefonu suratina kapatmasi ve enistenin sana soyledikleri çirkin, çocukca bir davranis..
Son paragrafta yazdigin seyler çok bencilce arkadasim...
Esine annenin yaninda bir yere tasinmaniz yonunde baski yapacaksin, kbl etmezse kendi bilir gibilerinden yazmissin...
Calisman bu kadar sorun oluyorsa cocugun buyuyene kadar çalismayacaksin demekki...
Ya da profosyonel bakici tutacaksin...
Dehsete dusmenize gerek yok herkes dusuncesini soylemekte serbest...
Bakan kisiye giyabinda veya yuzune "Gezmeyiver(sin)" demeye kimsenin hakki yok...
Hem emri vaki ile cocuga bakip sonra ona gore plan degistirmek zorunlulugu var mi?
Hayir yok...
Gorumcesinin zorunlulugu olmadigi halde yaptigi bu sey iyiliktir..
Yapilan iyilige gezmeyiversin seklindeki karsilik ise nankorluk olur...
dt noxeeeeeeinanmiyorum ya, hey Allahim sende demek planini degistirirdin öylemi?
Ben Görümceyi hakli buluyorum konu acan arkadasim, disari hava her zaman herkes icin cok iyidir, ister hasta olsun ister degil.
Ben olsam sevinirdim cocugum temiz haada disarida oksijen alacak diye.
Piknik havasi kime kötü gelmis simdiye kadar, rmanlar ormanin icindeki temiz hava herkes icin iyidir.
Ne sacma bir durumki, madem cocugunu güvenip görümcene birakiyorsun, cünkü annene gitmeye üsendigin icin, o zaman birak, görümcen baksin daha ne karisiyorsun?
çok saçma ve erkek düşünceleriyle yazılmış bir cevap bu bence. ne demek çalışmayacaksın. kadının tek görevi çocuk bakmak mı? konu sahibinin yanlışları olabilir ama çalışmak yanlış değil...
birincisi elbetteki herkes düşüncesini söylemekte serbest ve sanırım ben de dehşete düşmekte serbestim. ikincisi gezmeyiversin demekte ne var? ayıp bişey midir? neden böyle söylemeye hakkım yok? ben düşüncemi söylemekte serbest değil miyim yoksa? üçüncüsü eğer görümce çocuğa annesinin istekleri doğrultusunda bakmayacaksa bakmasa daha iyi. kimse ona zorla çocuk baktırmıyor. hava güzel ben dışarı çıkıcam dese konu sahibi komşusuna bırakır veya annesine götürürdü. dördüncüsü çocuk hem hasta hem emanet. emanet malın canı az olur derler. gözün gibi bakmak annesi de ne derse yapmak zorundasın. dediğim gibi kimse silah zoruyla çocuk baktırmıyor. yapmayacaksan bakamam dersin olur biter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?