- Konu Sahibi berfinbilgen
ulvi beyin bahsetiği yöntem endolift yöntemi ama 3-4 yıl temenni gibi birşey sonuçda böyle bir garantiyi zaten veremezler çünkü teknik zaten 2 senelik bir geçmişe sahip :) tunç tiryakiye geçen yaz aptos için mail atmıştım bana o tekniği 1 yıl önce bıraktığını endolift uyguladığını etkisininde ortalama 2 sene olduğunu söylemişti ki aptosun ortalama 1 sene olduğunu düşünürsek 2 kat fark var.
Oldukca dürüst bir açıklama.
Ulvi bey fiyatı çok yüksek tutuyorsa bir araştır derim tunç tiryaki endolift yöntemini türkiyeye getiren kişi ve bence fiyatı daha makuldür herşeyden öte fiyatı yüksek dahi olsa bu teknikte daha deneyimli olduğu için başarı oranı dahada yüksek olacaktır
merhaba arkdaşlar dün ulvi beyle 2.kez görüşmeye gittim sadece fiyat konusunda görüşcektim abana mailde 1 kere daha görmem lazım demişti ama tekrar 150 tl muayene ücreti istediler ben de görüşmedim o doktorla gsliba amacı amliyat yapmak değil muyene ücretlerinden geçim sağlamak çok yanlış geldi aban telfonda söyleselerdi hiç gitmezdim demekki amliyattan sonra da haer muyene de para alıcaklar tamamen ticari bir doktor sanırım zaten bu mantıktaki bir doktora güvenemem