- 9 Temmuz 2021
- 5.399
- 5.205
- 148
- Konu Sahibi Fight4freedom1
-
Ya size ne?Arabam olmadığı için tam bilmiyorum.Kvlerdeki arabadaki hgs eşimin adına.Uygulamadan baktığım zaman hesapta para yok. Ama para yoksada geçiş oluyor sanırım.Ve tebligat falan geliyormuş.Sizce iptal edeyim mi? Eşim iptal etme zaten bir yere gitmiyorlar diyorlar.Para olmadan da geçiş oluyor sanırım.Köye falan gidiyorlar sadece
Tamamda parayı bizden kesecekler amaYa size ne?
Tamam ama onların geçtiği her yolu biz ödemeyecek miyiz?Eşinizin adına olan bişeyi siz niye iptal etmek istiyorsunuz. Kendisi istese iptal eder. Ki istemiyormuş
Para olmazsa çekiyor ama süresi var para yatırılmazsa cezası var o zamanArabam olmadığı için tam bilmiyorum.Kvlerdeki arabadaki hgs eşimin adına.Uygulamadan baktığım zaman hesapta para yok. Ama para yoksada geçiş oluyor sanırım.Ve tebligat falan geliyormuş.Sizce iptal edeyim mi? Eşim iptal etme zaten bir yere gitmiyorlar diyorlar.Para olmadan da geçiş oluyor sanırım.Köye falan gidiyorlar sadece
Takmıyorum ama bizi kullanmalarını istemiyorum.Bu hgsde para olmadan geçilse de 4 katı ödeniyormuş sanırımKiz birak artik su arabayi valla benim icim sisiti ya. Hani artik takmiyordun?EloraViolet bu arkadasin kayni var bir dusun derim dusunsene arabaya yeni bir ortak falan off cok fena.
Cezası kime oluyor peki. Plaka sahibine mi oluyor ceza?Para olmazsa çekiyor ama süresi var para yatırılmazsa cezası var o zaman
Sizden degil, esinizden. Birakin da ailesine o kadar da destek olsun. Ay ne ayip yaTamamda parayı bizden kesecekler ama
Uygulamadan iptal var mı Acaba? Nasıl alacak ki. PTTye falan gitmek sanırımSen iptal etsen bile esin tekrar üstüne alir
Arabam olmadığı için tam bilmiyorum.Kvlerdeki arabadaki hgs eşimin adına.Uygulamadan baktığım zaman hesapta para yok. Ama para yoksada geçiş oluyor sanırım.Ve tebligat falan geliyormuş.Sizce iptal edeyim mi? Eşim iptal etme zaten bir yere gitmiyorlar diyorlar.Para olmadan da geçiş oluyor sanırım.Köye falan gidiyorlar sadece
Eşinin adına market uygulaması bile iptal edemezsin çiçeğim. Kendisinin yapması gerekiyor.Arabam olmadığı için tam bilmiyorum.Kvlerdeki arabadaki hgs eşimin adına.Uygulamadan baktığım zaman hesapta para yok. Ama para yoksada geçiş oluyor sanırım.Ve tebligat falan geliyormuş.Sizce iptal edeyim mi? Eşim iptal etme zaten bir yere gitmiyorlar diyorlar.Para olmadan da geçiş oluyor sanırım.Köye falan gidiyorlar sadece
Dalga mı geçiyorsunuz? Durumları bizden kat ve kat iyi. Para para diye ölecekler az dahaSizden degil, esinizden. Birakin da ailesine o kadar da destek olsun. Ay ne ayip ya
Tamam da aylik ne kadar hgs tutabilir?Dalga mı geçiyorsunuz? Durumları bizden kat ve kat iyi. Para para diye ölecekler az daha
Yok sistemden baktımda karta tanımlı degil.Kredi kartına tanımlı olabilir mi? Otomatik düşüyordur geçtikleri zaman.
Uzak yere gidiyorlar. Tek geçiş 300 falan. Hesapta para olmadıgında 4 katını ödüyormuş.Eşim asgari ücretle çalışıyor. Ev kira. Daha sayayım mı?Tamam da aylik ne kadar hgs tutabilir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?