İptal edeyim mi sizce?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arabam olmadığı için tam bilmiyorum.Kvlerdeki arabadaki hgs eşimin adına.Uygulamadan baktığım zaman hesapta para yok. Ama para yoksada geçiş oluyor sanırım.Ve tebligat falan geliyormuş.Sizce iptal edeyim mi? Eşim iptal etme zaten bir yere gitmiyorlar diyorlar.Para olmadan da geçiş oluyor sanırım.Köye falan gidiyorlar sadece
Arabaaammm arabaamm. Arabam dacya....

Arabam olmadığı için tam bilmiyorum.Kvlerdeki arabadaki hgs eşimin adına.Uygulamadan baktığım zaman hesapta para yok. Ama para yoksada geçiş oluyor sanırım.Ve tebligat falan geliyormuş.Sizce iptal edeyim mi? Eşim iptal etme zaten bir yere gitmiyorlar diyorlar.Para olmadan da geçiş oluyor sanırım.Köye falan gidiyorlar sadece
Gönlünüz niye bu kadar dar
Sürekli hazımsızlık
Sürekli para hesabı arabamda arabam

Eş ailesiyle araba kavgası olan konular serisi vardı.
Bu konu onların devamı mı?
Bağımsız başka bir üyenin konusu mu?
Ona göre yorum yapacağım da…

Yaşlandım sanırım hatırlayamadım.
Bir el atın müfettiş Gadget bacılar.😂

Allah aşkına kalbiniz bukadar fesat olmasın bunlar nereye gidiyorda tek geçiş 300 biz 1400 km yol gittik toplamı okadar tutmadı.Esin boşver dediyse boşver nedir bu inat hasta olacaksınız valla bukadar doldurmayın kendinizi

Uzak yere gidiyorlar. Tek geçiş 300 falan. Hesapta para olmadıgında 4 katını ödüyormuş.Eşim asgari ücretle çalışıyor. Ev kira. Daha sayayım mı?
İptal ettir Googleden bak nasıl yapılıyorsa yap ne gerek var 300 liraya gider evine bir şey alırsın onların gezme parasını vereceğine

Eş ailesiyle araba kavgası olan konular serisi vardı.
Bu konu onların devamı mı?
Bağımsız başka bir üyenin konusu mu?
Ona göre yorum yapacağım da…

Yaşlandım sanırım hatırlayamadım.
Bir el atın müfettiş Gadget bacılar.😂
Eşinin babaannesinin engel raporuyla eşi bekarken sıfır araba alınmış. Asgari ücretli eş de bir miktar para Ödemiş. Ama baba da Ödemiş. Konu sahibi komple arabaya çökmek niyetindeydi. Olmayınca kinle öfkeyle araba da araba diye geziyor

Yahu aynı şehrin köyünde ne hgs geçişi olacak. Ücretli otoban için gidilecek yollar belli. Her zaman gidilen güzergahta olmuyor ki! Çeşmeye mi gidiyorlar sanki? Aman kaynananız da kahrından ölür şimdi gitmediği hgs kapansa 😆😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X