- 19 Mayıs 2020
- 47.334
- 212.640
- 598
- Konu Sahibi Fight4freedom1
Gelmen çok uzun sürmez.Eski konularında bakayım dedim araba işi ne diye? Kv ve lazerden arabaya gelemedim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gelmen çok uzun sürmez.Eski konularında bakayım dedim araba işi ne diye? Kv ve lazerden arabaya gelemedim![]()
Bir uye özet geçmiş zaten bıraktımGelmen çok uzun sürmez.
Eski konularında bakayım dedim araba işi ne diye? Kv ve lazerden arabaya gelemedim![]()
Engelli üzerine alınmış bir araba var. Kayınpeder ve koca ortak almış. Konu sahibi kayınpederin de arabayı kullanmasına dellendi. Alın başınıza çalın arabayı dedi ( hikayeye biraz renk katıyorum burada). Sonra satış mevzusu oldu. Yanlış hatırlamıyorsam kayınpeder kendi payından diğer oğluna da vermek istiyor diye tekrar dellendi.Eski konularında bakayım dedim araba işi ne diye? Kv ve lazerden arabaya gelemedim![]()
Ben neden atıyorum. Binen atsın
Buldum konuyu, yarısını bile okuyamadım. Some köylü problems... Zor işler. Yoruldum valla.Arabaya gelirseniz iste oradan asla cikamazsiniz![]()
Bilmiyordum bunu. O yüzden sordum. Ve eşim öde diyemez zatenla havle hgs nin kimin üstüne olduğunun önemi yok. plakaya gelir cezası
Ceza zaten plakaya geliyormuş. Ben kişiye gelıyor sandımSeni ilgilendiren bir mevzu yok zaten. Eşin ve babası arasındaki konu. Ceza gelecek diye korkuyorsan para atarsın. Ya da kredi kartına bağlarsın. Yok atmam dersen geçiş yapıp yapmadıklarını eşin takip eder zaten.
Sizin köyde HGS mi var?Tamam ama onların geçtiği her yolu biz ödemeyecek miyiz?
Neden lafım geçmesin. Söyledim eşime. Plakaya geliyor ceza dedi.Eşine lafın geçmiyor tabi... Böyle şeylerle uğraşacağına neden ağırlığın yok onu kafana taksan daha mantıklı.
Doğru ama, kimsenin pek kâle aldığı yok seni, kendi çapında takılıyorsun.Neden lafım geçmesin. Söyledim eşime. Plakaya geliyor ceza dedi.
Arabam olmadığı için tam bilmiyorum.Kvlerdeki arabadaki hgs eşimin adına.Uygulamadan baktığım zaman hesapta para yok. Ama para yoksada geçiş oluyor sanırım.Ve tebligat falan geliyormuş.Sizce iptal edeyim mi? Eşim iptal etme zaten bir yere gitmiyorlar diyorlar.Para olmadan da geçiş oluyor sanırım.Köye falan gidiyorlar sadece
Kullanmakta sıkıntı yok. Ama ödesinler bi zahmetKullansınlar yahu amma tuhafsınız
Başta köyden köye gidiyorlardı şmdi uzak yer oldu.Uzak yere gidiyorlar. Tek geçiş 300 falan. Hesapta para olmadıgında 4 katını ödüyormuş.Eşim asgari ücretle çalışıyor. Ev kira. Daha sayayım mı?
Çalışıyorum zaten. Şehirden köye gidişte kullandıkları otoyol var. Yeni yapıldı.Araba bizim degil onların. Hgs eşime ait. Tahmini 300 diyorumBaşta köyden köye gidiyorlardı şmdi uzak yer oldu.
300 kısmını çok temelsiz sallamışsınız. Hangi otoyol bu?
Eşin parası yok, asgari ücret, ev kira, siz de çalışmıyorsunuz belli ama araba var hgs var.
Eşinizi düşünüyorsanız bir işe girip çalışın. Oradan buradan kırpmayla olmaz.
300 mümkün değil. Ben foça çeşme vs gidiyorum. 300 görmedim hiçÇalışıyorum zaten. Şehirden köye gidişte kullandıkları otoyol var. Yeni yapıldı.Araba bizim degil onların. Hgs eşime ait. Tahmini 300 diyorum