- 30 Mart 2023
- 3.370
- 9.952
- 78
- Konu Sahibi Fight4freedom1
Enteresan bir post. Bin yıl düşünsem ki kv sevmeyen gruptanim eşime HGS kapat demek aklıma gelmez. Kvini çok takıntı yapmışsın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fakir istedi bir gözEşinin babaannesinin engel raporuyla eşi bekarken sıfır araba alınmış. Asgari ücretli eş de bir miktar para Ödemiş. Ama baba da Ödemiş. Konu sahibi komple arabaya çökmek niyetindeydi. Olmayınca kinle öfkeyle araba da araba diye geziyor
Halbuki biz şeytanları da biliyorYa 300 diyim, bir de 4 kati diyim ki bana hak versinler kafasi. Yoksa cimri derler mazallahbi konu sahibi kendini akilli saniyor cunku
Eşinin babaannesinin engel raporuyla eşi bekarken sıfır araba alınmış. Asgari ücretli eş de bir miktar para Ödemiş. Ama baba da Ödemiş. Konu sahibi komple arabaya çökmek niyetindeydi. Olmayınca kinle öfkeyle araba da araba diye geziyor
15 gün içinde ödenmezse ceza geliyormuş4 kati falan odenmiyor. Hesaba 15 gun icinde yukluyorsunuz ve 300 odeniyor yine
Ücretli otoban var. Büyük şehirde köylee 2 saatlik mesafedeYahu aynı şehrin köyünde ne hgs geçişi olacak. Ücretli otoban için gidilecek yollar belli. Her zaman gidilen güzergahta olmuyor ki! Çeşmeye mi gidiyorlar sanki? Aman kaynananız da kahrından ölür şimdi gitmediği hgs kapansa![]()
Durumları da çok iyi. Ama nedense herşeyi eşimin adına açıyorlar.İptal ettir Googleden bak nasıl yapılıyorsa yap ne gerek var 300 liraya gider evine bir şey alırsın onların gezme parasını vereceğine
Ben neden atıyorum. Binen atsınHgs ye 200 lira atın ne olur ne olmaz. Böylece başına bir şey gelmez.
Biz ödemeyiz. Onlarda ödenmezse ceza gelir4 kati falan odenmiyor. Hesaba 15 gun icinde yukluyorsunuz ve 300 odeniyor yine
Gerçekten sogudum kendisinden. Durumu iyi ama bizi sömürmeye çalışıyor. Para yok diye aglanıp duruyor.Enteresan bir post. Bin yıl düşünsem ki kv sevmeyen gruptanim eşime HGS kapat demek aklıma gelmez. Kvini çok takıntı yapmışsın.
Yahu gitmiyorlar diyen sizsiniz. Aklınızca sinirlendireceksiniz. Ama boşa çaba. Sadece araba işine ne kadar kudurduğunuzu görürler. Gitmedikleri otobanı kapatmanız hiç umurlarında olmaz.Ücretli otoban var. Büyük şehirde köylee 2 saatlik mesafede
Arabam olmadığı için tam bilmiyorum.Kvlerdeki arabadaki hgs eşimin adına.Uygulamadan baktığım zaman hesapta para yok. Ama para yoksada geçiş oluyor sanırım.Ve tebligat falan geliyormuş.Sizce iptal edeyim mi? Eşim iptal etme zaten bir yere gitmiyorlar diyorlar.Para olmadan da geçiş oluyor sanırım.Köye falan gidiyorlar sadece
Uzak yere gidiyorlar. Tek geçiş 300 falan. Hesapta para olmadıgında 4 katını ödüyormuş.Eşim asgari ücretle çalışıyor. Ev kira. Daha sayayım mı?
Gerçekten sogudum kendisinden. Durumu iyi ama bizi sömürmeye çalışıyor. Para yok diye aglanıp duruyor.
Ama bu da fazla değil mi? Eşine söylersin HGS cezasını adam ne isterse yapar. Bana eşim böyle böyle kartı iptal dese 10 dakika yüzüne bakarım.Gerçekten sogudum kendisinden. Durumu iyi ama bizi sömürmeye çalışıyor. Para yok diye aglanıp duruyor.