• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İptal olmasaydı nikahım vardı.

Ben 2 nisanlimda da çok kıskanç bi insandjm . baba sevgisi hic görmedim.. Hep yanlış tercihler mi yapıyorum bilmiyorum. Şimdiki nisanlimla çok aşıktık. Rüya gibiydi,gene aynisi oldu. Simdi o tekrar denemek,istiyor evimiz falan herşeyimiz hazırdı.
 
Ben 2 nisanlimda da çok kıskanç bi insandjm . baba sevgisi hic görmedim.. Hep yanlış tercihler mi yapıyorum bilmiyorum. Şimdiki nisanlimla çok aşıktık. Rüya gibiydi,gene aynisi oldu. Simdi o tekrar denemek,istiyor evimiz falan herşeyimiz hazırdı.
Psikiyatridende randevu aldım haftaya gidecegim
 
Kıskançlığım kendime güvensizligim ilgi manyağı olmam
Karsi taraf mi diyor bunu? Demek ki uygun degilmisssiniz. Bence kendinize cok yuklenmeyin. Baska seylerle bakit gecirmeye ve kendinizde duzeltilebilecek gordugunuz seyleri duzeltmeye odaklanin ama baskalarinin lafiyla kendinizi ezmeyin.
 
Esim diye söyledim o an nisanlimdi. Ondan da bitti. 2. Nisanida attik
Merhaba bayanlar. Babamla kendimi. Bildiğimden beri sıkıntılarım var. Sürekli söver bagırır çağırır annemede öyle. Her neyse ben evlenmeden 5 ay önce kavga ettim tabi kavga sebebi anneme bağırması agza alınmayacak küfürler etti. Nişanlımla cok iyi olmalarına ragmen konuşmadı evlenirse evden içeriyr almam dedi. Nişanlım hep sustu. Evlendik düğünde sanki cenazede gibi durdu. Oda erkek kardeşimin korkusuna geldi. Eşim hep sustu ona Baska erkek olsa asla susmaz. Eşimin kocaman aile olcax derdi hiçbirini yapamadım. İşin özü babam bu kadar kötüyken evliliği istememesi günah mı .
Nişanlıyla düğün de yapmışsınız valla bravo. Aman bana ne siz kandırın milleti.
 
yanlışlıkla eski konunuza yazmışım buraya yazayım.

kız arkadaşıyla başbaşa evde kahve içmesi bence de sorun ve bunu ben olsam ben de kabul etmezdim. ne alaka dışarda içebilecekken sizin evinize geçiyorlar? kıskanç değilsiniz bence.
 
Back
X