- 24 Aralık 2019
- 1.036
- 3.855
- 83
- Konu Sahibi Bendenkimseyebahsetmeyin
-
Seda 2 olduSeda sayan
Seda sayan
Wu huuuSeda 2 oldu
Ee yaniWu huuuSüpersiniz kızlaaar çok mu açık etmişim, ipin ucu fazla mı kaçtı sanki benim
Az da olsa seveni var mı o arkadaşın acabaŞeyma mı
Wu huuuSüpersiniz kızlaaar çok mu açık etmişim, ipin ucu fazla mı kaçtı sanki benim
[/QUO
Wu huuuSüpersiniz kızlaaar çok mu açık etmişim, ipin ucu fazla mı kaçtı sanki benim
Bence sizin başarınız buEe yani
Varmış valla instagrMda denk geliyorum ,neresini seviyorlarsaAz da olsa seveni var mı o arkadaşın acaba
İşte ben asya hemen bulurumBence sizin başarınız butahmin edilemez diye aslında gerçek ismi bu değil diye eklemeyi bile düşünmüştüm ben
Nickin ismin olmasaydı senin ipucu belliydi, sevgi neydi sevgi emektiİşte ben asya hemen bulurum
Ben de daha çok ipucu gerekir diye düşündüm ama arkadaşlar zehir çıktı zehirNasıl anladınız ya seda olduğunu,ben ipucundan anlayamamıştım valla
Aynen valla çok şaşırdımBen de daha çok ipucu gerekir diye düşündüm ama arkadaşlar zehir çıktı zehir
Onu daha çok gördüğümüz için zaarNasıl anladınız ya seda olduğunu,ben ipucundan anlayamamıştım valla
Nickin ismin olmasaydı senin ipucu belliydi, sevgi neydi sevgi emektigerçi bu da ipi vermek oldu yine sanki
Başka var mı hemn bulalımNickin ismin olmasaydı senin ipucu belliydi, sevgi neydi sevgi emektigerçi bu da ipi vermek oldu yine sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?