Ay okuyunca benim mide patladıhayatımın 2 senesı kılolu gectı gercekten kılolu hatta obezdım
sabah uyanıp gece yatana kadar yedım 2 sene
yedım yedım yedım ama mıdemın hep bı tarafı bos sankı
uykudan uyandım yedım yattım sabah 4 uyandım mantı yaptım kızartma yaptım pızza yaptım yedım yattım bır oturusta 1 kg baklava yanında dondurmayı hangı ınsan evladı yeroyle yedım
sımdı ıse aldıgım tum kıloyu vermıs durumdayım evlendıgımden daha zayıfım
buna sebep olan seyı buldum cunku . sızde buna sebep olan seyı bulun . duygusal aclık mı stresle bas etme yontemınız yemek mı sorun neyse onu bulalım cozelım
35 kılo verdımyanı dusun 35 kılo yemısım yesem daha yerdım de artık baktım yuvarlanıp gıdıyorum dur dedım kendıme
aynen dedıgın gıbı irade
dıyet yapma saglıklı beslenmeye calıs . ne yersen osun bunu dusun. yaslılıgını dusun yalnız kaldıgını hastalandıgını dusun.
yolun uzun degıl . rahatsız olmussun gıdısatdan zaten bu yolu yarıladın demektır.
once bazı seylere kısıtlama getırın seker unlu seyler kızartılmıs urunler gıbı
sonra bunu alıskanlık edının
sonra devamlılıgını saglayın bıttı gıttı
aldıgınız kıloları nasıl aldıgınızı dusunun . o kıloları almak ıcın nasıl yedıgınızı
dusunun bır
dusundunuz mu
sonra o yedıklerınızı yemedıgınızı dusunun
aslında bu kadar basıt :)
Ay okuyunca benim mide patladı
ben insulın dırencım var ılac kullanıyorum saatlerım var dedım arkadaslaraBir şeylerin düzene oturması , alışkanlık haline gelmesi için en az 21 gün düzenli uygulamak gerekiyor diye okumuştum ..
Halinizden şikayetçi olan sizsiniz , neden misafirlerin yanında yiyip içmemek ayıp olacak ? Misafir dediğinizde akrabanız ??? Kiloma dikkat etmem gerekiyor , diyetimi uyguluyorum dersiniz biter
kesınlıkle katılıyorumdiyet uygulayarak kilo veremrzsiniz. Versenizde geri alırsınız. Yeme alışkanlığı değiştirilmeli.
Tabii bizim geleneklerde bir de ısrar etme durumu varben insulın dırencım var ılac kullanıyorum saatlerım var dedım arkadaslara
akrabalara da hep tokum dedım kurtuldum
dıyetdeyım deyınce daha cok ısrar edıyorlar
kesınlıkle katılıyorum
vallahı dedılerTabii bizim geleneklerde bir de ısrar etme durumu var
“Amaaan neren kilolu, kemiklerin sayılıyor “ derler o 35 kiloya bile
sekersız ıcmeye alısınca cayın kahvenın tadı daha guzel gelmeye basladı dımı ?Çayı şekersiz mümkün değil içemem demiştim
Ekmeksiz karnım doymaz diye düşünürdüm
5 yıldır şekerden kurtuldum
1 yıldır da ekmek yemiyorum
Kilolu değilim hiç bir zaman kilolu olmadım
Bi ara 40 bedene çıktım
Onu da 1 ay içinde verdim
Yaş 30 üstü olunca dikkat etmek için kendimce önlemler aldım
Bu sayede kendimi bildim bileli 36 bedenim
Siz neden olmayasınız?
Azim sabır ve inanmak gerekir
Kızartma yiyorum aradasekersız ıcmeye alısınca cayın kahvenın tadı daha guzel gelmeye basladı dımı ?
ben sekerı ılk bıraktıgımda 2 ay hıc cay ıcemedım tıksındım turk kahvesı fıltre kahve ıcebıldım ama cay ıcemedım once
1 kupa bardaga 9 kup seker atıyordum onceden
dedıler kı . seker aslında tadını bozuyor alısınca meger sekersız daha lezzetlıymıs tadını tam alıyorsun dıyeceksın
gercekden oyle oldu sadece sekerı bıraktım hamur ısı pasta borek ekmek yemedım
bırde kızartma yemedım okadar onun dısında herseyı yedım
megerse seker tadını bozuyormus sımdı cok daha lezzetlı gelıyor
bırde 30 yıldır seker tuketmeyen 70 yasındakı kadını gordum
ımrendım acıkcası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?