iradesizliğimden bıktıımmm..

iyi güldüm valla ah şu boğazımızı tutabilsekkk

heheheh beni evde annem ve kardesim baya rencide ediyor ama bende ters tepiyo, sende de etmesin :111: malum sonra böyle oluyorum ben :125::125:

Rencide etmek kolay da sonra gaza geleyim derken bir arkadaşın dediği gibi ters tepip, depresyona sokmasın seni

yok yok ters tepmez
kilolarımla hayat şimdide güzel bana
sadece daha güzel olabilrdi

Kız sonradan kilo aldı diye kaç senelik ilişkilerini bitiren bile var :26:

ayyy aynı durumdayız canım ya benimle saygıdeğer nişanlım yemekleri löp löp götürür 1 porsiyonla doymaz 2. porsiyonu ister. benim yediğim kuş kadar şeye yeme kilo alıyon der oda beni tatlı sert uyardı kilo vermeden çocuk yapmayalım diye. benim kilom 75 ti şuan 70 e düştüm düğün stresi verdiriyor canım baya. bende sürekli masa başı işteyim gel kucaklayalım birbirimizi

ah kader ortağım kucaklaşalım hemen
işin garip tarafı millet stresten yemeden içmeden kesilir, benimde aksine iştahım artıyo

ah kader ortağım kucaklaşalım hemen
işin garip tarafı millet stresten yemeden içmeden kesilir, benimde aksine iştahım artıyo

bu öyle bi stres değil canım ya bende aynı stres olunca yada üzülünce kendimi yemeğe veririm ne yediğimide bilmem. ama evlilik stresi başka bişey

22 yaşındasın.Nişanlından önce,kendi sağlığın,sosyal yaşantın ve psikolojik açıdan zayıflamalısın.Bunun dışında nişanlın çok haklı.Beğendiği ideali olan yanına yakıştıracağı bir insanla evliliği düşünmesi hakkı.
Çok kilolu değilsin.O bahanelerin ardına da sığınma.
Şimdi ramazan ama akşam yemeği kesmek,azaltmak,salatayla geçiştirmek çok farkettiriyor insana.Bir kere ekmeği kesmek çok önemli.Ramazan dahi olsa yediklerini ölçülü yiyebilirsin.Rejim yapayım diyet uygulayım diye uğraşma.Herşeyden ye,ama az ye.Hamur işinden kaçın.1 gün yesen,2 gün tolere et.Ve yürü.Evin içinde yürü,işyerinde yürü.Merdiven in.Haftasonu yürüYani bi yarım saatini bile ayırsan yürüyüşe farkeder.Evde mekik çek.
Ama herşeyden önce üşengeçliğini at üzerindn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…