iranda burun estetik moda sokakta herkes bandajla geziyormus

smurfin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2009
458
2
118
- Yurtdışı
En cok burun ameliyatlari yapilan ulke iranmis.
bayan erkek hepsi burun ameliyati yaptiriyorlar.

heryerde burnu bandajli kandinlar geziyor orda burun yaptirmak modaymis
youtubedan bu filmi izledim

http://www.youtube.com/watch?v=7x7ph14h_Rk

bu kizin eski burnu cirkin degilmis fakat yaptiranlarin cogunun eski burnu cirkin degil baska videoylara bakarsaniz gorursunuz ama moda orda.
kiz burnunun yaptirdiktan sonra bandaj acilinca pek begenmedi ama ben cooook begendim bunun gibi burnum olsun 3000 tl borcum olsun:)

birde begendigim burunlari ekliyorum bunlaran biri gibi olsun yeter
linsday lohaninki sivri ama yinede hosuma gidiyor

Eklentiler

• $kucuk kalkik ama sivri.webp
    $kucuk kalkik ama sivri.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 1.037
  • $neda burun.webp
    $neda burun.webp
    4 KB · Görüntüleme: 784
  • $nicole burun.webp
    $nicole burun.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 450
  • $petek burun.webp
    $petek burun.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 453
  • $ozgu burun.webp
    $ozgu burun.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 413
Ne bicim bi moda bu kafayi yemisler.. Cok narin ve direk bebek burnu gibi burunlari ben pek sevmiyorum su an yuzumde alci var insallah ozellikle nicole scherzinger'inki gibi olmamistir.

bukadar insan orda durumlarida iyi degil nasil oduyorlar onu anlamadim, ben yurtdisinda yasiyorum odeyemiyorum halen:((

bence orda sigortayla yaptiriyorlar
burda hollandada doktorla sigortaya numaradan hasta diye bildirmiyorlar
malesef bizim turk doktorlarimiz gibi degiller!

Belki de orada ucuzdur ya da biz bayagi pahali bir ulkeyiz maalesef.. Dogru diyosun kucuk yuzun varsa gider o burunlar, benim de aslinda suratim kasik kadar kaldi :))) Kemerli burunla yillarca aliskin oldugum goruntuden dolayi belki de kucuk burunlari kendime yakistiramiyorum cunku suratimi buyuk zannediyorum :)) su an alcili halde ve sis oldugu halde bile yuzum normalkinin yarisi kadar..

hahahha bu cok guzel yuzun ufalmis gibi gorunuyor yani cok buyuk bir fark var eskisinden demktir bu
iran belki cok ucuzdur yada sigortadan hasta diye bildiriyorlar
turkiye cok pahali eskiden turkiye ucuzmus fakat estetike ilgi cogalinca fiyatlar cok yukseldi.
benim burnum eskisinden cok daha iyi ama kimse farkina varmadi estetik oldumu. sevgilim bile farkina varmamamisti dusun izindeydi geri dondugunde bandajlarim sislikler yoktu. kizarkadasim ve abim yengem onlarda izindeydi geri donduklerinde hic gormediler bile ben soyledim sonra halen dediler gormuyorum neyi yaptirdin oyuzden biraz mutsuzum kendim farki gorebiliyorum fakat baskalari gormuyor
demek cok azbisey yapmis burnuma

Yuh nasil anlamazlar ya.. senin doktorun da prensipli bir ruh hastasiymis yani.. hani dogal olmayan burun yapmam hesabi.. kendi kendini yiyecegine para biriktir ve yine ol.. bak ben ne kadar makul fiyata oldum gerci sonucu daha belli degil ama olsun :)) 1.800 nakit verdim bir kisimini sigortadan aldilar ama ne kadar aldiklarini bilmiyorum.. 2000 falan iste ya da kusur.

Yuh nasil anlamazlar ya.. senin doktorun da prensipli bir ruh hastasiymis yani.. hani dogal olmayan burun yapmam hesabi.. kendi kendini yiyecegine para biriktir ve yine ol.. bak ben ne kadar makul fiyata oldum gerci sonucu daha belli degil ama olsun :)) 1.800 nakit verdim bir kisimini sigortadan aldilar ama ne kadar aldiklarini bilmiyorum.. 2000 falan iste ya da kusur.

ya hollandadaki doktorlar trdeki gibi degiller iste
kabul etmedi doktorum eskisinden iyi dedi onemli olan o diyor
napim mahkemeye vermeye kalksam birsuru para cepten odemem gerekir

ozelden yine yollayamiyorum 600 saniye sonra diyor
onceki ozel mesajimda yadigim gibi yaziyorsun cnm facebookta
arkadasinki varsa ordan girebilirsin

estetik bir sağlık problemi bir ihtiyaçtır ya..moda diye burun mu yaptırılır..

gördümkaydirigubbakcemile4 tatlım valla o kadar birşey yok. sanki önden birazcık daha ince olsaymış bi de biraz kaldırsalarmış süper olurmuş...aklinialirimsmile ama yemin ederim yakışmış!

bende çok beğendim videodaki burunu gerçi kızın yüzü güzel. eski burnunda da bir sorun yokmuş. çok yakışmış. aileside beğendi. birtek kız beğenmedi :D

Back
X