iranda burun estetik moda sokakta herkes bandajla geziyormus

@ POLTERGEIST

mrhb cnm evet burnumda zaten bisey yok ben kavisli kavissiz problem yapmiyorum
sadece burun ucu birazcik kalkik olsayi istedim. ince kalin oda farketmiyor sorunum burun ucumlaydi benim
kavisiyli burunlar guzel ama herkese gitmez kavissizde guzel duz burun onlarida cok begeniyorum
fakat problem burun ucumdaydi kaldirsin istemistim, doktorumda kaldirmamis bence sanki sadece hafif bir torpu yapilmis gibi. Neyse hayirlisi olsun bugune kadar daha revizyonu yaptiramadim para denklestiremedim zaten tam para biriktirebilirim derkende hamile kaldim isede gidemez oldum hicbiryerdende gelirim yok sadece esim calisyor bu durumda biriktirmek zaten olmaz. artik nasipse seneye yazin insallah yapabilirsek

kizin burnu önceden de yüzüne yakisiyormus sonrada güzel olmus ama dogalik gitmis...
iranda disarida peceye dolasdiklari icin, yüz güzeligi daha bi önem kazaniyor.. baska ülkelerde bayanlar eger burunlarinda bi bozukluk varsa fizik güzelikleriyle burun bozuklugunu bi nevi dengeleme sanlari var gibi...
benimde arkadasimin kocasi iranli...iran akrabalarinin cogu burundan estetikliymis......
cok degisik bi ülke güzeligi cok önem veriyorlar, cok yüzeyseler... türklerden bile fazla...
almanlar daha bi güzeligi az önem veren toplum sanki...

kizin burnu önceden de yüzüne yakisiyormus sonrada güzel olmus ama dogalik gitmis...
iranda disarida peceye dolasdiklari icin, yüz güzeligi daha bi önem kazaniyor.. baska ülkelerde bayanlar eger burunlarinda bi bozukluk varsa fizik güzelikleriyle burun bozuklugunu bi nevi dengeleme sanlari var gibi...
benimde arkadasimin kocasi iranli...iran akrabalarinin cogu burundan estetikliymis......
cok degisik bi ülke güzeligi cok önem veriyorlar, cok yüzeyseler... türklerden bile fazla...
almanlar daha bi güzeligi az önem veren toplum sanki...

evet onceki burnuda cirkin degilmis, buyukte degil. simdiki burnu dogal degil dogru fakat ben cok begendim bebek gibi oldu kiz. kendi pek begenmedi ama.

almanlar cok zevksiz yaaa guzellige az onem veriyorlar onu birak
kiyafet giymesinide bilmiyorlar ismail yk ornek vereyim rukuslerin basta gideni.
burda dalga gecerler oyle giyinen adamla yaaa almanlarda rukuslukleriyle mesur
halen spice girls ayakabisi giyorlar mauahahhaha

Aaaa bir ara az istemedim o spice girls ayakkabilarindan yaa :)) fotolar cok buyukmus kabul etmedi ama sunun gibiydi ayakkabilar

Eklentiler

• $widget_dXWmpNHtDe44p7UO0blBQw.webp
    $widget_dXWmpNHtDe44p7UO0blBQw.webp
    1,8 KB · Görüntüleme: 111
bence o kız keşke yaptırmasaydı burnunu. yukarıda da denmiş gerçi, doğallığı gitti. kendi bileceği iş tabi.
yaşlanınca o burnun yüzüne hiç yakışacağını zannetmiyorum, işin bir de bu yüzü var. iri gözleri var ve bu kadar küçük burun bence iri gözde tuhaf duruyor.
bu arada videoyu izlerken, tam kemik kırılırken yerimden öyle bir fırladım ki anlatamam.. ekranın başına 15 dak. sonra dönebildim ancak kafamçokkarıştı

bence o kız keşke yaptırmasaydı burnunu. yukarıda da denmiş gerçi, doğallığı gitti. kendi bileceği iş tabi.
yaşlanınca o burnun yüzüne hiç yakışacağını zannetmiyorum, işin bir de bu yüzü var. iri gözleri var ve bu kadar küçük burun bence iri gözde tuhaf duruyor.
bu arada videoyu izlerken, tam kemik kırılırken yerimden öyle bir fırladım ki anlatamam.. ekranın başına 15 dak. sonra dönebildim ancak kafamçokkarıştı

ooooo ben ameliyatlari bile seyrederim televizyondan
o kiz zaten hissetmiyor kemik kirilmasini misil misil uyuyor orda

gerçektende iranda burun estetiği çok yaygın.çoğu bayanların burnunda bandaj var
güzelliklerine çok düşkün bir milletlerboshayallersmile

canım link yollayamıyormuşum, msj sayım azmış, ben güncel host dosyası kullanarak çözüyorum. İstersen google'da "youtube güncel host dosyası" diye arat, yardimx diye bi site çıkması lazım ilk sayfada, ben oranın host dosyasını kullanıyorum genelde. Orada yeterince açıklıyor zaten. İndirmek için tıkla'ya bas, yeni açılan pencerede de 'dosya yükle'ye bas.
Umarım yardım edebilmişimdir..

canım link yollayamıyormuşum, msj sayım azmış, ben güncel host dosyası kullanarak çözüyorum. İstersen google'da "youtube güncel host dosyası" diye arat, yardimx diye bi site çıkması lazım ilk sayfada, ben oranın host dosyasını kullanıyorum genelde. Orada yeterince açıklıyor zaten. İndirmek için tıkla'ya bas, yeni açılan pencerede de 'dosya yükle'ye bas.
Umarım yardım edebilmişimdir..

Teşekkür ederim dosyayı yükledim dosya şu an masa üstünde ama arkadaşın ilk sayfada yazdığı yer açılmıyor

host dosyasını mı diyorsunuz? notepad ile açabilirsiniz. hem kendinizinkini, hem de masaüstüne indirdiğiniz dosyayı.

evet onceki burnuda cirkin degilmis, buyukte degil. simdiki burnu dogal degil dogru fakat ben cok begendim bebek gibi oldu kiz. kendi pek begenmedi ama.

kiyafet giymesinide bilmiyorlar ismail yk ornek vereyim rukuslerin basta gideni.

ismail yk alman degil ki...
ben almanlar milletinden bahsettim...onlar pek önem vermiyor güzelige dogal olani daha cok seviyorlar.....
ve ayrica bende almanyada yasiyorum...ve fazla abarti olmadan herzaman cok sade ve hos giyinmesini biliyorum ...cogu türkiyede yasiyan bayanlardan bile fazla..kaydirigubbakcemile3

ismail yk alman degil ki...
ben almanlar milletinden bahsettim...onlar pek önem vermiyor güzelige dogal olani daha cok seviyorlar.....
ve ayrica bende almanyada yasiyorum...ve fazla abarti olmadan herzaman cok sade ve hos giyinmesini biliyorum ....kaydirigubbakcemile3

Back
X