Nereden biliyorsunuz? Emin olamazsiniz ki. Yasalar geregi İran hic bir medeni bilgisini baska ulke vatandasiyla paylasmaz. Ornek veriyorum,Alman bir adamin Almanyada evli olup olmadigini ogrenirsiniz de İranliyi ogrenemezsinjzSaka mi bu anlamiyorum haninefendi bosanmis dort esi falan yok
Yani bilemem elbette lakin ben kendimi ifade edemedim galiba ben adamla su an icin ciddi bir dusuncede degilim belki ileride ciddi olur bilemem ama su an bana cok hitap eden biri uzun zamandir karsima cikmayan donanimli biri.ve ben bundan etkilendim.bir adim atmali miyim kulturu nedir diye sorayim dedim olay bu ama dort esinin hakkina girmekten konuda bahsedilmesi garip geldi kusura bakmayin.yalan soyluyirsa da bu onun sorunuNereden biliyorsunuz? Emin olamazsiniz ki. Yasalar geregi İran hic bir medeni bilgisini baska ulke vatandasiyla paylasmaz. Ornek veriyorum,Alman bir adamin Almanyada evli olup olmadigini ogrenirsiniz de İranliyi ogrenemezsinjz
Fars.ya asiri derecede donanimli gercekten.daha once de yazdim iran dogumlu arkadasim vardi o da aslinda unku biri sayilir onemli bir is kolunun patronu su an.turkiye de eksik olan bir sektorun ilk temsilcisi ve en iyisi.8 dil bilir o da.ve asla bagnaz,tutucu degildir.Fars mi Azeri mi?
Benim cok yakin arkadaslarim Iranli (avrupada yasiyorum) cok modernler hic onyargili olmayin.
Onlar ayni ulkeden oldugu halde Fars ve Azeriler arasinda kultur farki oldugunu soyluyorlar.
Valla dark Fas bile nasıl turistlik yer orada bile kızların başına neler geldi.Valla dogru diyorsun
Ben her seyden once korkarim yav adam İranliyim deyince. İrkciliktan degil,yanlis anlasilmasin,tamamen ulke rejimi ve kurallarindan korkarim. Kizim olmadan asla diye bir gercek var. Ki o kitaptaki kadin gayet resmi nikahli bir kadindi neler cekti. O onlari cekerken ben sevgili bulsam recmederler ayol. Canima kastim yok allaha sukur der vazgecerim
İste bu risk her zaman var. Adamin kendisini gizleme ihtimali yuksek. Bahsettiklerimiz hep adamin kulturuyle alakali seyler.Yani bilemem elbette lakin ben kendimi ifade edemedim galiba ben adamla su an icin ciddi bir dusuncede degilim belki ileride ciddi olur bilemem ama su an bana cok hitap eden biri uzun zamandir karsima cikmayan donanimli biri.ve ben bundan etkilendim.bir adim atmali miyim kulturu nedir diye sorayim dedim olay bu ama dort esinin hakkina girmekten konuda bahsedilmesi garip geldi kusura bakmayin.yalan soyluyirsa da bu onun sorunu
Yani ben cidden anlamiyorum ya, Fas ki en otantik gezi yerlerinden biri kizlarin basina neler geldi kaldi ki bu iran.. sirt cantasiyla tracking yapilacak yer degil ki..
Valla dark Fas bile nasıl turistlik yer orada bile kızların başına neler geldi.
İyi cesaret vallahi.
Elbette istemem su an zaten guveniyor degilim.dedim ya dort kadinin hakkina girme kismi garip geldi.bana daha cok iranli si dostu olanlar yorum yaparsa daha gercekci olur.cunku sizler beni dolduruyorsunuzİste bu risk her zaman var. Adamin kendisini gizleme ihtimali yuksek. Bahsettiklerimiz hep adamin kulturuyle alakali seyler.
Ayrica yalan soyluyorsa onun sorunu evet ama dolayli olarak sizin de sorununuz. Kandirilmis olmayi ister misiniz? Bence akli basinda hicbir kadin istemez
Doldurmuyolar gerçeği söylüyorlarElbette istemem su an zaten guveniyor degilim.dedim ya dort kadinin hakkina girme kismi garip geldi.bana daha cok iranli si dostu olanlar yorum yaparsa daha gercekci olur.cunku sizler beni dolduruyorsunuz
Fars.ya asiri derecede donanimli gercekten.daha once de yazdim iran dogumlu arkadasim vardi o da aslinda unku biri sayilir onemli bir is kolunun patronu su an.turkiye de eksik olan bir sektorun ilk temsilcisi ve en iyisi.8 dil bilir o da.ve asla bagnaz,tutucu degildir.
Aynen cok koklu bir kultur ve ben kesinlikle gezmek isriyorum.sal atmak basima hic sorun degil.sadece adam basima bela olabilir mi bunu nasil anlayabilirim bilemiyorum guvenemiyorumBen sizi anliyorum benim su an buyuk bir Iranli arkadas grubum var. Hicbiri anlatildigi gibi degil, hepsi tek esli :) Belki egitimli insanlar oldugu icin dediginiz gibi benim Iranli arkadaslarim hep birden fazla dil bilen, enstruman calan, cok farkli konularda konusabilecegim donanimli insanlar.
Iran' i da boydan boya gezdim, sosyal medya da kullandim internet de sehirdisi yollar haric gayet iyiydi. Halk cok misafirperver ve iyi, benim hicbir onyargim kalmadi Iran' a karsi. Basiniza bir sal attirsaniz hatta sapka taksaniz dahi yetiyor zaten o konuda bir endiseniz varsa.
Doldurmuyorum ayol. Sadece sizin gormediklerinizi anlatiyorum. Cok defa İrana gittim is sebebiyle. Bildiginiz gibi degil yani. Oranin erkegi de klasik Ortadogu pipilisi. Kendini kadindan daha degerli zanneden insanlar. Baska ulkedeyken dort dortluk insanlar. Ama bir de kendi ulkelerinde gorun,taniyamazsiniz.Elbette istemem su an zaten guveniyor degilim.dedim ya dort kadinin hakkina girme kismi garip geldi.bana daha cok iranli si dostu olanlar yorum yaparsa daha gercekci olur.cunku sizler beni dolduruyorsunuz
Ben evlenmeyi planlamiyorum.evlenmeden buraya yerlesemez mi
Aynen cok koklu bir kultur ve ben kesinlikle gezmek isriyorum.sal atmak basima hic sorun degil.sadece adam basima bela olabilir mi bunu nasil anlayabilirim bilemiyorum guvenemiyorum
Uyuşturucu tacirliği deniz seki hapiste yattı kaç yıl gerçi o yapmadığını iddia ediyor ama yattı mı yattı. Çağatay Ulusoy, gizem karaca, cenk Eren filan uyuşturucu almaktan aldığını başkasına vermekten içmesine yardım etmekten ceza alan ünlüler.Ne halr yiyo4lar hic takip etmiyorum haberim yok
Elbette istemem su an zaten guveniyor degilim.dedim ya dort kadinin hakkina girme kismi garip geldi.bana daha cok iranli si dostu olanlar yorum yaparsa daha gercekci olur.cunku sizler beni dolduruyorsunuz
Iranlilar boyle yasamiyor ama iranli kadinlar esleriyle cikmiyorlar disarinsdeceAman sizi yerleşme vaadiyle nikaha ikna etmesin. Cidden öyle bir durum olurda tatile diye İrana giderseniz ordan zor çıkarsınız. Kocanız olmadan seyahat edemezsiniz burnunuzu bile dışarı çıkaramazsınız. Biraz korku filmi senaryosu gibi ama tehlikeli bir durum bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?