Iranli biriyle birliktelik

Hic birseye takilmazmisiniz
Yani sizi uzecek birseyin ustesinden de gelebiliyormusunuz
Varsa formulu bizde bilelim
Ya hu takilirim tabi ki mesela isimi iyi yaparim ben fakat basima yonetucu olarak verdikleri zat niteliksiz.dolayisiyla yaptigim islerin niteligi onun yuzunden azaliyir dogru yaptigim bir is o yanlis yaptigi ic8n yanlia oluyor vs.bu her gun bas agrisi sebebim.niteliksiz yetersiz insanlarin gencecik zehir gibi bur suru insan issizken kadrolari doldurup islerin duzgun yapilmasini engellemeleri bence bu ulkenin ekonomisini de etkiler ahlakini da etkiler.keske bu emekliligi gelmis amcalar arrii biraksalar mesela bunu takiyoruk

Seyma subasını ornek al derim not, acun dan sonraki tercihi ıcın soyluyorum

Oyle dusunuyirum ben de ama o beraber yasamak istiyor ayri evlerde yasamak icin gelmiyorum ben diyor
Ofsayt..Ve itici bir baslangic yapmis.
Bunu demeseydi daha iyi düşünebilirdi.Adam tr de s.kssiz kalmak istemiyor.Bir fazla iki kuş.Boyle bir istekle kendini küçültmüş.Akillica bir davranış da olmamış seni enayi mi zannediyor.Ben onu kullanırım dersen onun seni kullanması ne olacak mesele iranlı olması da değil..

Bence de, bedava cinsellik, bence kendinizi kullandirtmayin. Bunu bi alman fransiz dese anlarim, takilin derim ama Iranlinin demesi cok abes ve ikiyuzluce geliyor

Sizin gibi fütursuzca düşünüp karar veren bir kadın varken kaçırmaz tabi .

Ya arada aşk olsa söylediğiniz tamam da kadın kendisi diyor ''Türkiye için istiyor'' diye,ne belli ileride bu durum için ısrar etmeyeceği ?
Adamın durumu iyi diyor, zaten burda ev tutup yaşayabilir 3 ayda 1 ülkesine giriş çıkış yapar. Niye başka birini çeksin. Bence konu sahibini beğendi ve sanatçılardaki o rahatlık ile hızlı teklif etti. İranlılar için vize yok ülkemizde o yüzden burda kalmak çok sıkıntı değil onlar için.

Yanlız hatanız var İran bir Arap ülkesi değildir. İran Perstir. Biz ne kadar arapsak onlarda o kadar arap. İran pers ve Azeri karışıktır. O yüzden çoğu 2 dil bilir.

Bence 3 ayda bir giris cikisla olacak bi is degil, saglik sigortasi, calisma izni vs bunlar kolay mi yabancilar icin, ben zor diye duymustum

Emin olmamakla birlikte çıkış yaptığında üç ay İran'da kalması gerekiyor diye biliyorum

Bence 3 ayda bir gitid cikisla olacak bi is degil, saglik sigortasi, calisma izni vs bunlar kolay mi yabancilar icin, ben zor diye duymustum
Yanlız zaten sanatçı çalışmayacak yani o sıkıntı değil bu durumda. Ayrıca 2. vatandaşlığım eşim dolayısıyla İran olduğundan konuya vakıfım. Giriş çıkış yeterli oluyor.

Ne yiyor içiyorsunuz ki ortadoğunun bağrından kopup gelmiş adamla takılma cesaretiniz var?
Avrupa'lı biri olsa ya da en azından siz Avrupa'da yaşıyor olsanız takılın ama dikkatli olun derdim. Her millette psikopatı, hırsızı, katili var çünkü. İran'da da çok fazla muhalif var ama yine de kadını 2.sınıf gören bir ülkede yetişmiş birine ne kadar güvenebilirsiniz?

Adam yarın bir gün "gitmiyorum lan sen kimsin ki" dese ne yapacaksınız? Kim koruyacak sizi?

Ünlü olmasına da güvenmeyin. Bu ülke sevgilisini hastanelik eden ünlü erkeklerle dolu. Başka ülkelerde eşini döverek öldüren yönetmen, futbolcu falan var. İran'da ünlü olması bir şey fark etmiyor yani.

Siz hic haber, gazete okumuyormusunuz?? Nasil güvenipte yedi kat yabanci birisini evininize alacaksiniz, pes dogrusu.

Şaka gibi yorumlar. İnsan azıcık utanır İran gibi binlerce yıllık tarihi olan, müthiş bir yerleşik hayat ve düzen ve süreklilik gösteren medeniyeti küçümsemeye. Hele bir de İranlıları küçümsemişler :)))) İran ne yazık ki Arap istilacılarına ve kültürüne yenik düştü ama boyun eğmeden de çarpıştı ve kendine göre bır kültür inşaa etti. Bugün durum kötü de olsa, üzerinde oturdukları medeniyet ve köklü geçmişleri ile tekrar elbet ayağa kalkarlar. İşin komiği ise İran denen ülkenin köklü medeniyetinin uzun yıllar Anadolu'da hakim olmadığını sanmak, kültürümüzün yarısı İran kültürü etkisi altındayken üstelik :)))

Epey İranlı tanıdığı olan biri olarak diyebilirim ki, İranlı var İranlı var:)) adamların dindar denen kadınlarının bile başı açık neredeyse , sokağa yalnız çıkarlar, dehşet iyi bir edebiyat ve sinema kültürleri var. Diğer tarafta ise suudlar var, onlar da şeriat ile yönetiliyor ama kadınlar bir kaç sene önceye kadar oy kullanamıyor ve araba süremiyorlardı! Kocalarından ve ya erkek velilerinden izinsiz yurt dışına bile çıkmaları yasak. Bir suud Şeriatı var bir de İran şeriatı!karışık o işler yani:)

Neyse konunuza dönersek adama bakın, tabi ki Türkiye'ye yerleşmek ister , sonuçta dini kurallar ile yönetilmiyor. Buradan da Avrupa'ya geçer.

MissCherryBlossom size söylüyorum, üyeler siz anlayın.

Şu kuralları buraya koyayım, herkes payına düşeni alır sanırım.

• Her türlü din, ırk, mezhep ayrımcılığı yapmak ve bu konuda tahrik edici, küçük düşürücü mesajlar yazmak yasaktır.
  • Siyaset konularının konuşulması forumumuzda yasaktır. Forum Kuralları dışında bölümlere ait özel kurallar bulunabilir. Başlık açılan bölüme ait özel kuralları okumanız ve bu kurallara uymanız gerekmektedir. Kullanıcıların kendi yararları göz önünde tutularak hazırlanan bu kurallar tartışmaya açık değildir.
Ayrıca TCK 5237 sayılı kanunun 122.maddesi gereği nefret ve ayrımcılık suç kabul edilmektedir.

Nedir bizim bu halkımızın, Avrupa hayranlığı anlamış değilim.
Avrupa, çok mu medeni bir yer,orada hiç mi suç işlenmiyor ve kadınlar hiç mi şiddete maruz kalmıyorlar yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…