Hangi kısım ayıp geldi?
Ayiptan ziyade saygisizlikHangi kısım ayıp geldi?
Sen zaten ona bir şans vermek icin kendini ikna etmissin. Burda konu açmaya ne gerek vardı anlamadim. Adamin başına bela olup olmayacağını nerden bilebiliriz ki şahsen tanımıyoruz sonucta. Türk de olsa Amerikalı da başına bela olma ihtimali var yani. Madem zengin, bahsettigin kadar kültürlü ve hoşlanıyorsun da, o zaman risk alip sans vereceksin. Ama kendi ne olursa olsun ilerde ciddi düşünürsen bambaşka bir aile kültüründen geldiğini tecrübe edeceksin bunu unutma.ARKADASLAR anlatiyorum bi daha.ben adamla evlwnmeyi su an icin dusunmuyorum ileride ne olur bilemem tabi ki.sonra adam kulturlu ve irtak noktalarimiz var fazlasiyla.sohbet edebiliyorum her seyden once ben pek cok kisiyle kadini eekegi uzun donem sohbet edemiyorum mesela.muhabbet bos yeelere gidiyor ama onunla hee sohbetimiz dolu dolu.muzik,edebiyat,tarih... anlatabildim mi?bu az sey mi?
Bu onun vitrini de olabilir amaci Turkiye ye yeel3sebilmek de olabilir o nedenle zaten evlenm3yu planlamiyorum.zaten Turkiye de yasamak ne bileyim zor kosullara bagli olmasa gerek. binlerce yabanci rahatca yasadigina gore illa organik bir bagi olmasi gerekmez sanirim.bunu ogrenecegim tabi ki...sonrasinda hayat ne gosterir bilemem.belki evlenirim ama su an planim bu degil.tanimadan elbette evime almam.ama o benim.icin geldigini soyluyor buna inanacak degilim.su asamada en azindan.basta otelde kalacak ya da ev tutulacak gibi konustu.ama sonrasinda benimle olmak istedigini aoyluyor bilemem tabi.sonucta iran da bir hayati var burada hep kalacagini dusunmuyorum.ozetle durum bu.
Oyle dusunuyirum ben de ama o beraber yasamak istiyor ayri evlerde yasamak icin gelmiyorum ben diyor
Takilmalik olsun diyorsan Avrupalı tercih et. Ne olur ne olmazMerhaba hanimlar Iran kulturune yabanciyim ve Turkiye ye turist olarak gelen biriyle tanistim sonrasinda instagramdan konusmalaeimiz devam etti.sevgili oomak istiyor hatta Turkiye de yasamak ama benimle yasayacakmisbana turkiye ye yerleamek icin bu kadar diretoyor gibi gelitor ama bu sorun degil.muzikle ilgileniyor ve ben de ilgileniyorum.aranjor ulkesinde.klipleri de var.pek bi seye benzetemedim ama ona soylemedim elbette gelip benimle yasamasinda bencr bir sorun yok.lakin ileride basima bela alir miyim git deyince gider mi?burada yasayabilmesi icin evlilik bagi sart mi?nasil oturma izni alabilir?
Iranli biriyle nasil olir tahranli bu arada.ben de glderim kalirim o da gelsin yasasin bi sure sorun yok farkli kultur bana degisik geliyor.basima bela olur mu biraz takilip gider mi yoksa?uzun sureli bir sey dusunmuyorum ben
Neresi saygısızlık diye soruyu mu yenileyim? İranlıya kadar başka turist mi yok dedim, haklı değil miyim? Risk bu, haklı değil miyim? Evlenmeden yurt dışından gelip hazır eve konacak 10 erkekte 7den daha fazlasını bile bulabilirsiniz, haklı değil miyim?Ayiptan ziyade saygisizlik
Deli divane degil bence burada da yasamak istiyor belki kariyeei icin bilemedim yani koyu iran hayrani aslinda.benim iran dogumlu arkadasimin neden yasamak icin turkiyeyi sectigini sordu mesela?Adamla ne kadardır tanışıyorsunuz ki böyle deli divane? Bana saçma sapan bir tip gibi geldi toptan uzak dur bence.
Degilsin ve ben seninle daha fazla konu disi muhatap olmak istemiyorumNeresi saygısızlık diye soruyu mu yenileyim? İranlıya kadar başka turist mi yok dedim, haklı değil miyim? Risk bu, haklı değil miyim? Evlenmeden yurt dışından gelip hazır eve konacak 10 erkekte 7den daha fazlasını bile bulabilirsiniz, haklı değil miyim?
Yani o bu durumu cok ciddiye aliyor olabilir mi?Deli divane degil bence burada da yasamak istiyor belki kariyeei icin bilemedim yani koyu iran hayrani aslinda.benim iran dogumlu arkadasimin neden yasamak icin turkiyeyi sectigini sordu mesela?
Tamamen ulkesini terkedecegini sanmam.burada da bir hayati mi olaun istiyor bilemedim bunun bence sakincasi yok yani ben uzun soluklu bir birliktelik dusunmedim zaten.gelsin yasamak istiyorsa yasasin bana ne ki bir arkafas olarak yardimci olurum ama yarin bir gun senin icin ben duzenimi biraktim buraya geldim gibi sacma davranislarla basima sorun cikarir mi bunlari dusunutorum ve tum samimiyetimle sizlerle paylasiyorum iste bole
Peki, size başarilar dilerim o haldeKullanmaktan kasit buraya yerlesmek sanirim.kalacak y3r bulmak vs.ben yardimci olabilirim bu sorun degil.bunu kullanilmak olarak gormem.ortadoulular diye asagilayip sayfalarca insanlari birliktelikleri kullanmak kullanilmak olarak gormek de kultur bence fark yok pek birbirinden.
Ben adami bakacak degilim ama buraya yeelesmek duzen kurmak isterse elbette yardimci olurum.
Yarismaci arkadaslarina da dilePeki, size başarilar dilerim o halde
Merhaba hanimlar Iran kulturune yabanciyim ve Turkiye ye turist olarak gelen biriyle tanistim sonrasinda instagramdan konusmalaeimiz devam etti.sevgili oomak istiyor hatta Turkiye de yasamak ama benimle yasayacakmisbana turkiye ye yerleamek icin bu kadar diretoyor gibi gelitor ama bu sorun degil.muzikle ilgileniyor ve ben de ilgileniyorum.aranjor ulkesinde.klipleri de var.pek bi seye benzetemedim ama ona soylemedim elbette gelip benimle yasamasinda bencr bir sorun yok.lakin ileride basima bela alir miyim git deyince gider mi?burada yasayabilmesi icin evlilik bagi sart mi?nasil oturma izni alabilir?
Iranli biriyle nasil olir tahranli bu arada.ben de glderim kalirim o da gelsin yasasin bi sure sorun yok farkli kultur bana degisik geliyor.basima bela olur mu biraz takilip gider mi yoksa?uzun sureli bir sey dusunmuyorum ben
Konu sahibi beni vizyoner bir sekilde vurmus zaten CheerycimŞimdi ırkçılık bik bik bik yazarlar
Kadınlarımız bu arap erkeklerini ne sanıyorlar bilmiyorum. Kadınların araba kullanmasına daha yeni lütfettiler ama o da yalan dolan zira bu konuda en çok sesi çıkan kadın aktivist hapiste. Erkekleri ayrıca o tiple kendilerini lütuf sayıyorlar komedi.
Ne İslam, ne Ortadoğulu olmakla hiçbir alakası yok Arap milleti adam olmaz. En medenisi elçilikte adam doğruyor 100mden fazla yaklaşmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?