irem derici gibi ağzın var!

coco_cambo

irem derici ağızlı kadın :)
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2013
2.460
2.493
448
kısa ve öz anlatacagım son zamanlarda evlılıgımı cok etkılemeye başladı bu konu..eşim son kez brifing verdi .o aşık adamı delırrttım sonunda.. o derece..

efendım konu şu: ben sınırlenınce o cıcı coco gıdıyor bıldıgın kamyon şoförü izzet abı gelıyor yerıme...şu ırem derıcı var ya onun gıbı laçka bişey oluyorum(eşimin tabırıyle ):)

sinirlenınce s...git oha a..q gıbı aklınıza gelen argo lafları soyluyorum.sakınleşince kendımden utanıyorum..bunun savunması bahanesı olamaz.kendımı düzeltmem lazım.arkadaş ve iş ortamımda cok sevılen biriyim ama sınırlenınce gözum hiç bişeyı görmuyo.guatr ve seker sandı herkes o derece kufredınce...ama hıc bsy yok.tahlıllerın hepsını yaptırdım...eşim artık ısyan ettı sana saygı duyasım gelmıyor dedı.eskıden o kollarımda kaybolan cıcı bıcı konusan karım nerdeee? dıyor..bende üç buçuk atıyorum.sevgiliyken böyle değildin dıyor.çocuklardan maddı sıkıntılardan arızaya bağladım heralde.2 senedır böyleymişim....eşime karsı bu tavrıma acıl cekı duzen vermem lazım.lütfen mantıklı yorumlar yapın...

sizi sevıyorum :)

Küfür eden erkekte kadında çok itici geliyor özellikle bir kadına küfürlü konuşmayı hiç yakistiramiyorum sizde bu durumdan rahatsızlık duyuyorsunuz madem sinirlendiğinde zaman ortam değiştirin tartismaya girmek yerine uzaklaşın ordan ve sakinleşince konuşmaya devam edin..

cok zor bişey bilgece yaa..beynim çalışmıyor ki o an...valla benı gör dersın ki iiiiiiiiy ne pis agızlı bişey

Ama bi hal caresine bakman lazim valla. Yoksa eşin gittikce uzaklasir e bu da hic guzel olmaz. Bi de bebislerin var onlara ornek olman gerekiyor..

Reactions: KV_
Çok tatlısın ya
Farkındalık önemli. Bunun farkındasın yavaş yavaş düzeltmeye frenlemeye başlarsın kendini.
Eşinle güzelce konuş. Vazgeçme düzeltmeye çalışıyorum bu huyları mi. Benden hemen bekleme bu değişimi süre ver vs de. Ve hanim hanımçık hallerine geri don:)

kamyoncu izzet abiyi bile irem derici söyledi.
fazla mı irem derici izliyosunuz?

dobra hatun olmak iyi tamam ama kullandığımız kelimelere dikkat etsek?

küfür bende ederim. yakın kız arkadaşlarımla otururken 'oha' 'lan' 'abi' falan derim ama o ortama erkek girdiği an öyle şeyler söylemem.
küfür hem kadında hem erkekte çok itici.

bence kendinizi frenlemeniz gerekiyo.

Yabancı herhangi bir lisan ile küfür et bari.ingilizce olmasın ama.ispanyolca yada fransızca olsun.hem kulağa çok kötü gelmez hemde deşarj olursun. Ben öyle yapıyorum..))

Ama bi hal caresine bakman lazim valla. Yoksa eşin gittikce uzaklasir e bu da hic guzel olmaz. Bi de bebislerin var onlara ornek olman gerekiyor..

orası ayrı bı sıkıntı.bunlar daha mama baba dıyor ..bı dıllenseler ne pis bi örnek anneleri var...psikolog falane etkili olur mu..ne dicem hocam cok pis giydırıyorum bana bi seans açalımm mı :)

ayyy inanmiyorum, hic yakismaz bir kadina oyle cirkin kufurler! tabi ki esiniz sogur bu durumdan. icinizi gercekten kufur ederek bosaltmaniz gerekiyorsa da yalniz oldugunuz bir zaman bagira cagira bunu yapin ama esiniz duymasin bunlari. empati yapin, o size bu tarz hitap etse hosunuza gider mi? bir yardim alabilirsiniz bu sinirlilik haliniz icin. umarim en kisa zamanda duzelir..

orası ayrı bı sıkıntı.bunlar daha mama baba dıyor ..bı dıllenseler ne pis bi örnek anneleri var...psikolog falane etkili olur mu..ne dicem hocam cok pis giydırıyorum bana bi seans açalımm mı :)

Ahahaha catlaksin ya. Bence boyle bir sey icin psikolog abarti geliyor. Sonucta küfür bu kendine kendine yenebilirisn. Soyle dusun yarin obur gun seninkiler sana babasina gelen gidene küfür etse hosuna gidecek mi? Eminim gitmez. Bu sebeple kendini dizginle. Bi de buyudklerinde seninle bir yere gitmek istemezler, annem cok kufrediyor rezil oluyoruz diye. Bak seni evlatlarindan vurdum

şımardım :) o senin tatlişkoluğun :)

dun akşam konustum..hatta baktım baya sıkıştırdı köşeye beni.sevişelımmı dedim..bu defa yutmadı.benı bunla kandıramazsın..acıl duzel dedı.acıl nasıl duzelıcem ya.acıle gıdıp serum takınca gecıcek sankı...

bu izzet abı terimini de eşim dedı valla :) ilginç pek sevmem o kadını... :) keşke frenleme yöntemını bılsem

Reactions: KV_

off kuru ekmek boğazıma takılır gıbı oldum suan.cok haınsın bilgece ya...eee napcam ben kıtap okudum kısısel gelısım fln...20.sayfada eehh bu ne boktan kıtap dedım.orda bıle kufrettım.tedaviye cevap vermıyorum

ama neden neden o küfürler
bence ufaktan başlayın küçük küfürler deneyin önce mesela a..q yerine mal gerizekalı gibi
nasıl öneri verilir bilemedim başka açıkçası:)

bu izzet abı terimini de eşim dedı valla :) ilginç pek sevmem o kadını... :) keşke frenleme yöntemını bılsem

frenleme yöntemi ağzınızdan çıkanı duymak :) bi ara bende ediyodum küfür. birine sinirlenmiştim iş yerinde 'pe...nk' demiştim. karşımda oturan abi gülmüştü. o kadar utanmıştım ki abi özür dilerim fln demiştim.
demem o ki bilinçli bi şekilde konuşun ve davranın.

haklısın hıc bı bayana yakışmıyor ıgrenc bi durum ...cok dertlıyım bu konuda.valla öyle bi tip de degıldım.noldu bana ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…