irem derici gibi ağzın var!

Bu tarz konularda öncelikle öz-terapiden yanayım.Öfke kontrol tekniklerini araştır,ardından hangileri sana uyabilir kabaca eleme yap.Sinirlendiğinde bunları dene.Bu arada hangi tekniklerin sana uyduğunu hangilerinin işe yaramadığını iyice tespit etmiş olacaksın.Ve küfretmeden,ağzın bozulmadan atlattığın her öfke anının çetelesini tut.(Dikkat!Küfrettiklerinin çetelesini tutma,küfretmeden atlatmayı başardıklarının çetelesini tut.Yani negatif davranışa odaklanmıyoruz) Akıllı telefonun varsa ücretsiz uygulamalar var herhangi bir alışkanlığı yerleştirmek için onlardan indirip çeteleni düzenli tutabilirsin.Zamanla küfür veya çirkin konuşmaların azalacağından eminim.
Aynı şekilde eşine eskisi gibi "cici" davranmaların arttıkça bunların da farkında ol,kendini takdir et.Denemekten zarar gelmez

Kadının adını kullanmasaydınız keşke.

Neyse.
Açıkçası küfür eden erkek de kadın da çok itici ama kadında ayrı bir itici oluyor.
Ve karşımda eşim o şekilde konuşsa açıkçası benim de saygı duyasım gelmez.
Kendinizi frenlemeyi öğrenin.

Bende sinirlenince küfür ederim ama dışımdan bangır bangır bağırarak değil. dışımdan söylediğim Çok çok nadirdir yani yanımda samimi olduğum biri vardır çok öfkeliyimdir vs. Kendini frenleyebilmelisin çünkü kocan haklı.

lan, oha falan neyse de bunları bende aralarda kullanırım (ki burada bile var ) diğerleri biraz ağır olmuş.. onları söyleyeceğinize önce farklı dilde kullanın bari toplum içinde skandal olmasın, sonra da azar azar bırakırsınız yapacak bir şey yok

cok zor bişey bilgece yaa..beynim çalışmıyor ki o an...valla benı gör dersın ki iiiiiiiiy ne pis agızlı bişey
Ben de de olur arada.. Başım döner o sinirden ancak geçer sinirim bağırır çağırırsam. Ama bende bunun sağlıklı olduğunu düşünmüyorum çünkü vücudum bile yorgun düşüyor sinirlendikten sonra demekki ne kadar yıpratıcı. .

söz agizdan cikinca esiri oluruz o sözlerimizin. Dilin kemigi yok ama basimiza actigi isler büyük oluyor. Neticede söz davranis ve tutumlar da insanlari kendimizden sogutabilir. Konu Kari-koca iliskileri olunca konunun önemi daha da bir hassaslasiyor. bu nedenle kendinize daha dogrusu icinizdeki o sizi kötüye yönlendirene karsi bir savas acmalisiniz!
öfkenin geldigi ilk anda onu kontrol altina alabilenlere ne mutlu...

Bdv 'de bile artık yorum yapmak için kısa bir google araması yapmak gerekiyor. (bkz: İrem Derici kimdir ara)
Hiçbir konuya hakim hissetmiyorum artık kendimi bu forumda.
=(

Belkide kendini dememeliyim diye kastığın için daha beter söyleyesin geliyor. Eşine de bana hürlük ver de ne saydırırsan saydır hanım de de. Belki yasak kalkarsa sende azalta azalta bitirirsin.
Bu seferde nasılsa rahatım diye iyice çığrından çıkıp lügatini genişletmede

İnsan hanim hanimcikken kaba Saba kadına donusmez. Beni öldürsen küfür edemem. Ki dikkatini çekerim şeker hastasıyım:) tamamen karakterle ilgili. Fazla mi irem Derici vs izlediniz hoşunuza mi gitti hareketleri falan bilemedim. Çocukların varmış onlara örnek olmak için dikkat et

Öfke kontrolü için terapiye giderseniz çok etkisini görürsünüz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…