irem derici gibi ağzın var!

benım durum nasıl bılıyor musun?sınırlenınce beynimi koltuğa bırakıyorum..beyınsız bırı oluyorum.cok cıddıyım ..kafam calısmıyor ya sakınleşince aaayy ne iğrencım dıyorum.amaaa iş işten gecıyor kırıyorum cogu kımseyi.eşimi annemi babamı başta olmak üzere

Benim eşim de senin gibi ve inanılmaz soğuyorum ondan bu tarz kavgalarımız da .. Ve birgün o bu huyunu bırakmazsa ben onu bırakacağım .. Eşinde aynen bu raddeki artık sabrı taşmış ..
Yanlış anlama ama öfke kontrolü problemleri genelde çocukluğa dayalı problemlerden ileri geliyor ..
Kendinin yenemediği bir durumsa bu bir psikolog yardımı alabiilirsin .. Hem kendin için hem de çocuklarına doğru örnek teşkil etmek adına yapabilirsin bunu ..

Ay cok guldum Allah da seni guldursun ya benden baska da öneri cikmiyor bee coco. Daha ne diyim Esin gelene kadar odada kufur et limitini doldur sonra esin gelince hanim ol o zaman

Ay cok guldum Allah da seni guldursun ya benden baska da öneri cikmiyor bee coco. Daha ne diyim Esin gelene kadar odada kufur et limitini doldur sonra esin gelince hanim ol o zaman

bana dedıkı salonun ortasına kum torbası alıcam gelip geçip cak bi tekme rahatla.yoksa elimden bi kaza cıkıcak coco !cıddı cıddı de hepsiburada.com dan baktı adam :) aay pembik evime hıc uymaz dedım rezıllık ya..

...... cok haklsıın...gercekten karsı taraf nefret edıyo o an...inşallah eşin de çözüm bulur

Ben de argo konuşabilen birisiyim. Ben de çok kızıyorum kendime kimi zaman büyük ölçüde bu sorunun önüne geçsem de kendimi frenleyemiyorum. En çok yeni tanıştığım insanlarla yaşıyorum bu sorunu ağzımdan kaçtığında. Ancak benimki sinirlenince değil. Argo derken sürekli küfür ediyorum sanılmasın ama uygun olacak yerlere aralara argo serpiştiriyorum diyebiliriz.
Biz arkadaşlarımla bir ara şöyle bir oyun oynamıştık gençken. Her küfür edenin eline el kızartmaca oyununda olduğu gibi sertçe vuruyorduk. Ancak eşinle arandaki iletişimi bilemediğimden bunu eşine yaptırt diyemeyeceğim. Belki yakın bir arkadaşınla yapabilirsin. Sonuç olarak gerçekten de azalma kaydetmiştik.

Bende öyleydim. (gerçi hala biraz öyleyim) Beni ailem ve işyerindeki arkadaşlarım zorla psikiyatra yolladılar. Hatta kaçmıyayım diye ilk randevuya bir kaç kişi geldi. Sonuçta sakinleştiriciyle onların kıvamında biri oldum. Ama baktım iyiniyetim suistimal ediliyor almıyorum sakinleştiriceyi, hadlerini bildiriyorum. Çok hoşuma gidiyor böyle yapmak.
Bence sizde bir uzmana danışın en iyisi.

çok sinirlenirsem bende aşırı çirkinleşirim erkek gibi küfür ettiğim oluyo yani. Ama delirmem lazım. düzeltmek için çabalicak olsam maksimum yapıcağım şey kimsenin olmadığı biyere geçip kızdığım kişinin arkasından kendi kendime küfür etmek olur.Atamam içime ölüm gelir aaa...

ciddi misin?baya psikiyatrilik haldeyım yani

:) bende atamıyorum ama işte eşimin elinden gelicek ölümüm

Yabancı herhangi bir lisan ile küfür et bari.ingilizce olmasın ama.ispanyolca yada fransızca olsun.hem kulağa çok kötü gelmez hemde deşarj olursun. Ben öyle yapıyorum..))

bir kaç örnek alayım senden :) 1 lisan 1 insan demişler

var en yakın arkadaşım ....ama ayda 1 gorusuyoruz.
bak ben çocukluğumdan beri asla böle argo küfürlü konuşmam,ailemdede yok,yakın çevremde bır arkadaşda oldu,ben çok rahatszı oldum,toplumdada yapıyrodu ve herkesın bakmasını geçtim,ben rahatsız oldum,görüşmedim,geçenlerde çocukluk arkadaşımla görüşmeye başladım,felaket argo ve küfür,uyardım,değişmıyor,bende görüşmeyı kestim,sizinki ne boyutta bılmem,ama çok üzücü bır durum,erkek kadın fark etmez,insana yakışmıyor,lakın sız bunun farkındasınız bu çok güzel,inanıyorum ki düzelirsin,derin nefes al,çeneni kıtle,

bunu da yapıyorum.aaay ben hep küfredıyorum iğrenç bişeyim suan anladım...ya eşime dedım ki aşkım küfredınce saçımı çek.oldu kafan da saç kalmaz.saçmalama dedı..o derece küfredıyorum demekki.

cok tesekkur ederım evet arkadaş da cok tetıklıyor mutsuz bır evlılıgı var bana çemkirince kapıyorum kötü şeyler ondan ...bu yuzden de olabılır.ama suçu tamamen atamam ona.mesela biri şaşıracagım bişey anlatsın

yuh aq oha laaaan dıyorum..böyle tepkı mı olur.şuan yazarken bile tiksinçç.

kesınlıkle çok etkiliyor,ben bu yuzden uzaklaştım direk,benım bır arakdaşım var,alçak sesle konuşur sakin biri,bak ben yüksek sesle konuşan bırıyım,çok düzeltmek istedim olmadı,bıraz oldu dıyeyeım,fakat bu arkadşaın yanında hiç ses yüksetlmem,etki tepki meselesi,bence etraf önemli,bende sana onu dıcektım,öle bır arkadaşın varsa bak ne kadar kötü oluyor öle konuşma,yepenım oha dedi geçen çok kzıdım

çok çok güzel bişeye değindin..kesınlıkle benım de oyle sesı az cıkan arkadasım vardı üniversıtede...bi de cıtı pıtı bişey..onun yanında bı uslu hanım hanımcık cıkıyorum ki 3 gun uslu gezıyodum....şuan onu hatırladım..haklsıın görüşnmeyi kesmem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…