irem derici gibi ağzın var!

İlk olarak ben de çevrenin etkilediğini düşünüyorum. Umarım yukarıda bahsettiğiniz arkadaşınıza da hatasını anlatabilir ya da aranıza mesafe koyabilirsiniz.
İkinci olarak da belki bir rezillik durumundan sonra bırakabilirsiniz bunu benim gibi. Ben de bir ara her şeye küfür ediyordum ama genelde kendi kendime. Hamileliğim sırasında eşimin annesiyle tartıştıktan sonra odada kendimce kadına küfürler ediyordum. Öylesine ne dediğimi duymuyorum ama neler söylemişim o.... falan. Eşim duymuş ve bana sonraki gün "ben o... çocuğu muyum yani bir daha duymayayım" falan demişti. Yerin dibine geçtim. Şu an anca içimden ederim

Küfür ben de ederim.
Hem de kallavisini .
Ama sadece çok samimi olduğum kız arkadaşımın yanında.
Eşim evde bi iki kere etmişti.
Ben de ettim alışmışız birbirimize.Sonra kendimden tiksindim ne kadar itici olduğumu farkettim.Adam İzzetle yatağa gireceğini düşündürmesi bile tiksindirici
O yüzden yapmadım bir daha.
Sen de sinirlenince başka kelimeler pelesenk et ağzına onları söylersin zaten istemsizce.
S. git yerine yürü git beee demeyi dene

ne guzel nefsıne hakım olabılmişsin..inş ben de kendıme hakımm olurum.cok vahım bı durum...adamları sogutuyoruz kendımızden

şu kırmızı alanı okurken iiiiiiiiiiyyyyh dedım ....ne kadar terbıyesız biriymişim yaa...iiyyyyy

Guatırdan veya şekerden veya herhengi bir sebeple sinirli olmak başka birşey,küfretmek çok başka birşey

Guatırdan veya şekerden veya herhengi bir sebeple sinirli olmak başka birşey,küfretmek çok başka birşey

babam da şeker hastası sınırlı yapısı var.hani bende genetik oalrak öylemiyim dedi eşim...o yuzden baktırdık.benım kı baya kafadan problem.........

Sinirlendiginizde kontrolunuzu kaybediyorsanız evet bir doktora gözükmelisiniz.

Doktora gitmeniz demek ille de ilac alacaksınız demek degil ki, telkin olabilir nefes olabilir... birsürü yöntem var.

Ama zamanla bu dengeyi kaybetme olayi siddete dogru yönelirse cok daha kötü..

Gidin doktora danisin bundan bi zarar gelmez. Aksine kocanız sizden soğursa gözündeki o eski cekiciliginiz kalmazsa daha kötü.

kesınlıkle...ama beni ilaç paklar gıbi.

babam da şeker hastası sınırlı yapısı var.hani bende genetik oalrak öylemiyim dedi eşim...o yuzden baktırdık.benım kı baya kafadan problem.........
Tamam sinirli olabilirsin ama küfretmek başka birşey.İnsan sinirlenebilir sesini yükseltebilir ama küfür

Adam haklı, soğur :) Evet İrem Derici'nin muhabbeti laçka maçka ama komik bir kadın o yahu. Ama o üslup pek toplum içine, ciddi bir yere girebilecek bir üslup değil. O da şey demişti, eşiyle ilk tanışması bir radyo röportajı sırasında mı ne olmuş, radyo programına Ahmet abi gibi gitmiştim, (eşi) beni görünce "İrem nerde?" diye sormuştu o derece yani, diye. İrem Derici benzeri bir insan tanımıştım gerçek hayatımda, dershanedeki matematik öğretmenimdi. Annesi hatta "sen öğrencilere küfür etmiyorsundur inşallah" falan diyormuş o da anlatırdı. :) Evet öyle sanki her an küfürlü, argo bir laf söyleyecekmiş gibi duran insanlar var. Siz normalde öyle olmadığınızı söylüyorsunuz o ayrı konu. Ama kavga esnasında insanların kullandığı üslup gerçekten çok önemlidir hatta kavga sırasında ortaya çıkan kişi bizim gerçek yüzümüzdür. Ben mesela, burada bile birisi ile tartışmaya, polemiğe girdiysem ve karşı tarafın üslubu biraz seviyeyi düşürse ben de hemen ağır laflar (küfür veya argo değil ama küçümseyici) etmeye başlıyorum ve karşı taraf sonlandırmadığı takdirde ben sonlandırmıyorum o tartışmayı. Altta kalamıyorum, cevap vermeden duramıyorum mesela ve gerçek hayatta da öyleyim. Tartışma esnasında eğer karşı taraf tartışmayı noktalamazsa uzatan taraf ben oluyorum genelde ve dediğim gibi, argo/küfürlü olmayan ama aşağılayıcı hissetirebilecek laflar kullanıyorum. Ama küfür ve argo bambaşka birşey. Evet kızıyoruz, kızgınlığımızı ifade etmek istiyoruz ama adamın anasına bacısına küfrederek yapmamalıyız bunu. Terbiyesizlikten başka birşey değil çünkü bu, hiçbir sorunu da çözüme ulaştırmıyor. Bir de bazı insanlar vardır, en ufak argo lafa bile çok fena alınır. Öyle birine denk gelince karşı taraf amma terbiyesiz bişey bu yaa falan diye düşünüyor.

Hehhheee :)

Coco ikizler nasıl?

Abi ayıp etmiş İrem Derici/Demet Akalın gibisin bir hakaret bence boşanma sebebi böyle varoş, böyle buldumcuk olunmaz....off allahım

Bisey sorucam,onceden de boyleydiniz de esinize karsi mi cici gorunurdunuz:)

Olmaz ama, kadin erkek kufur cok cok itici simdiki bazi erkeklerde bu sakiz olmus resmen,int.yorumlarinda cok rastliyorum a.m.q seklinde....birde normal konusmalarda vs.surekli kullaniliyor birde bunun bayan versiyonu ekstra itici ,haya edep bunlar cok onemli bunlari dusunun birde sinirlenince euzu besmele cekin mutlaka sakinlesirsiniz,konusmayacagim diyip kendinize soz verin

Ben sadece İrem Derici'ye saydırmaya geldim.

'Ben dobrayım, harbiyim' imajı yaratarak ağzını yaya yaya ayarsızca konuşan insanları itici, öylelerini 'helal olsun' diyerek coşturan ve takdir eden tipleri de avam buluyorum.

Piremses sendromuna girmiş, büyük hacetini pembe gören kızlar da rahatsız edici ama bu küfür edişi sempatik bulunan kadınların rahatlığı kadar kalitesiz bir durum yok, geçenlerde bir mekan çıkışı mikrofon uzattılar malum şahsa, sesini daha da erkeksileştirerek 'harbici' yorumlar yaparken serçe parmağıyla dişini karıştırdı bir yandan, komyoncu Hakkı abi değil de doğal kadın demiyorlar mı böylesine, akıllara zarar, zaten ülkemizde çok kıymetlidir, popülerdir esip gürleyen, ağır konuşan, hakaret eden tipler, hep de bir şekilde haklı çıkarlar, sevilirler, sanattan futbola, sanayiden siyasete böyledir bu, seviyor millet kendini ezdirmeyi ve de ağır abileri...

Neyse.

Siz zaten benzetmeden rahatsız olduğunuz için konu açmışsınız, çözüm yolu arıyorsunuz ve bence tarzınızın milyonların önünde kendini ifade ederken bile lafını tartmayı, kendine çeki düzen vermeyi bilmeyen bir kadına benzetilmesi yeterli iç motivasyonu sağlamalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…