- 21 Haziran 2016
- 455
- 536
- 18
- 37
- Konu Sahibi coco_cambo
-
Küfür ben de ederim.
Hem de kallavisini .
Ama sadece çok samimi olduğum kız arkadaşımın yanında.
Eşim evde bi iki kere etmişti.
Ben de ettim alışmışız birbirimize.Sonra kendimden tiksindim ne kadar itici olduğumu farkettim.Adama İzzetle yatağa gireceğini düşündürmesi bile tiksindirici
O yüzden yapmadım bir daha.
Sen de sinirlenince başka kelimeler pelesenk et ağzına onları söylersin zaten istemsizce.
S. git yerine yürü git beee demeyi dene
İlk olarak ben de çevrenin etkilediğini düşünüyorum. Umarım yukarıda bahsettiğiniz arkadaşınıza da hatasını anlatabilir ya da aranıza mesafe koyabilirsiniz.
İkinci olarak da belki bir rezillik durumundan sonra bırakabilirsiniz bunu benim gibi. Ben de bir ara her şeye küfür ediyordum ama genelde kendi kendime. Hamileliğim sırasında eşimin annesiyle tartıştıktan sonra odada kendimce kadına küfürler ediyordum. Öylesine ne dediğimi duymuyorum ama neler söylemişim o.... falan. Eşim duymuş ve bana sonraki gün "ben o... çocuğu muyum yani bir daha duymayayım" falan demişti. Yerin dibine geçtim. Şu an anca içimden ederim
Küfür ben de ederim.
Hem de kallavisini .
Ama sadece çok samimi olduğum kız arkadaşımın yanında.
Eşim evde bi iki kere etmişti.
Ben de ettim alışmışız birbirimize.Sonra kendimden tiksindim ne kadar itici olduğumu farkettim.Adam İzzetle yatağa gireceğini düşündürmesi bile tiksindirici
O yüzden yapmadım bir daha.
Sen de sinirlenince başka kelimeler pelesenk et ağzına onları söylersin zaten istemsizce.
S. git yerine yürü git beee demeyi dene
Guatırdan veya şekerden veya herhengi bir sebeple sinirli olmak başka birşey,küfretmek çok başka birşeykısa ve öz anlatacagım son zamanlarda evlılıgımı cok etkılemeye başladı bu konu..eşim son kez brifing verdi .o aşık adamı delırrttım sonunda.. o derece..
efendım konu şu: ben sınırlenınce o cıcı coco gıdıyor bıldıgın kamyon şoförü izzet abı gelıyor yerıme...şu ırem derıcı var ya onun gıbı laçka bişey oluyorum(eşimin tabırıyle ):)
sinirlenınce s...git oha a..q gıbı aklınıza gelen argo lafları soyluyorum.sakınleşince kendımden utanıyorum..bunun savunması bahanesı olamaz.kendımı düzeltmem lazım.arkadaş ve iş ortamımda cok sevılen biriyim ama sınırlenınce gözum hiç bişeyı görmuyo.guatr ve seker sandı herkes o derece kufredınce...ama hıc bsy yok.tahlıllerın hepsını yaptırdım...eşim artık ısyan ettı sana saygı duyasım gelmıyor dedı.eskıden o kollarımda kaybolan cıcı bıcı konusan karım nerdeee? dıyor..bende üç buçuk atıyorum.sevgiliyken böyle değildin dıyor.çocuklardan maddı sıkıntılardan arızaya bağladım heralde.2 senedır böyleymişim....eşime karsı bu tavrıma acıl cekı duzen vermem lazım.lütfen mantıklı yorumlar yapın...
sizi sevıyorum :)
Guatırdan veya şekerden veya herhengi bir sebeple sinirli olmak başka birşey,küfretmek çok başka birşey
Sinirlendiginizde kontrolunuzu kaybediyorsanız evet bir doktora gözükmelisiniz.
Doktora gitmeniz demek ille de ilac alacaksınız demek degil ki, telkin olabilir nefes olabilir... birsürü yöntem var.
Ama zamanla bu dengeyi kaybetme olayi siddete dogru yönelirse cok daha kötü..
Gidin doktora danisin bundan bi zarar gelmez. Aksine kocanız sizden soğursa gözündeki o eski cekiciliginiz kalmazsa daha kötü.
Tamam sinirli olabilirsin ama küfretmek başka birşey.İnsan sinirlenebilir sesini yükseltebilir ama küfürbabam da şeker hastası sınırlı yapısı var.hani bende genetik oalrak öylemiyim dedi eşim...o yuzden baktırdık.benım kı baya kafadan problem.........
Bisey sorucam,onceden de boyleydiniz de esinize karsi mi cici gorunurdunuz:)kısa ve öz anlatacagım son zamanlarda evlılıgımı cok etkılemeye başladı bu konu..eşim son kez brifing verdi .o aşık adamı delırrttım sonunda.. o derece..
efendım konu şu: ben sınırlenınce o cıcı coco gıdıyor bıldıgın kamyon şoförü izzet abı gelıyor yerıme...şu ırem derıcı var ya onun gıbı laçka bişey oluyorum(eşimin tabırıyle ):)
sinirlenınce s...git oha a..q gıbı aklınıza gelen argo lafları soyluyorum.sakınleşince kendımden utanıyorum..bunun savunması bahanesı olamaz.kendımı düzeltmem lazım.arkadaş ve iş ortamımda cok sevılen biriyim ama sınırlenınce gözum hiç bişeyı görmuyo.guatr ve seker sandı herkes o derece kufredınce...ama hıc bsy yok.tahlıllerın hepsını yaptırdım...eşim artık ısyan ettı sana saygı duyasım gelmıyor dedı.eskıden o kollarımda kaybolan cıcı bıcı konusan karım nerdeee? dıyor..bende üç buçuk atıyorum.sevgiliyken böyle değildin dıyor.çocuklardan maddı sıkıntılardan arızaya bağladım heralde.2 senedır böyleymişim....eşime karsı bu tavrıma acıl cekı duzen vermem lazım.lütfen mantıklı yorumlar yapın...
sizi sevıyorum :)
kesınlıkle...ama beni ilaç paklar gıbi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?