- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi nickisonrasoylesem
İmzaladım. Yalnız 30 bin lira gibi bir para için bu kız felç olursa yazıklar olsun.. Bir gece harcayanlar var bu parayı umarım yardımsever biri çıkıp karşılar..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabii ki imzaladım..
İmzaladım. Yalnız 30 bin lira gibi bir para için bu kız felç olursa yazıklar olsun.. Bir gece harcayanlar var bu parayı umarım yardımsever biri çıkıp karşılar..
Teşekkürlük bişey yok ki kuzum..Çok teşekkür ederim :)
sayende görüp imzaladım bunu bizimle paylaştığın için çok teşekkür ederimKonun özeti :Zonguldak'ta doğuştan skolyoz hastası olan 17 yaşındaki İrem Baş, kendisini felç olmaktan kurtaracak 30 bin liralık ameliyat için uzanacak yardım elini bekliyor.
http://www.engellilersitesi.com/hab..._content=daily&utm_campaign=Memurlar_Anasayfa
Change, Avaaz gibi sitelere bir karisinca insan, gunluk sorumlulugu haline geliyor.
Ama cidden, ici bos siteler degil bunlar. Cok fazla basariya ulasan kampanyalar oldu.
Aynen öyle ben cidden sinir oldum.. Kimse görmedi mi bu haberi kimse yardım etmek istemedi cidden aklım almıyor..İnsan okuyunca sinir oluyor ; 30 bin ya Muhatap olarak Sağlık bakanlığını seçtim ki devletten yardım gelsin , en iyi hastane en iyi doktorlar bakanlıkta mevcut zaten.
Teşekkürlük bişey yok ki kuzum..![]()
sayende görüp imzaladım bunu bizimle paylaştığın için çok teşekkür ederim
Aynen öyle ben cidden sinir oldum.. Kimse görmedi mi bu haberi kimse yardım etmek istemedi cidden aklım almıyor..
Çok haklısın gerçekten.. Bazen yaşadıklarımıza, gördüklerime inanamıyorum..Toplum olarak o kadar duyarsızlaştık ki... Adeta gözümüze koysalar görmicez.
Çok haklısın gerçekten.. Bazen yaşadıklarımıza, gördüklerime inanamıyorum..
O konuya girersem ben cidden banlanırım.. Herşey de olduğu gibi üstü kapatıldı ve nasıl kapatıldığı da ortada.. Milletimiz neyle mutlu oluyor açılışlar falan gördüm artık.. Diyecek tek kelimem yok insanlara..Havaalanında ki patlama noldu unutuldu bile... Bizi bu hale koydular mekanik robotlardan farkımız yok.
O konuya girersem ben cidden banlanırım.. Herşey de olduğu gibi üstü kapatıldı ve nasıl kapatıldığı da ortada.. Milletimiz neyle mutlu oluyor açılışlar falan gördüm artık.. Diyecek tek kelimem yok insanlara..
İmzaladım, inşallah kampanya işe yarar ve bir an evvel sağlığına kavuşur.
çok teşekkür ederim :) inş. kızcağız iyileşir
İmzaladım Rabbim şu mübarek günde saglina kavuşturur insallah