Tüp Bebek Merkezleri İRENBE de tüp bebek yaptıranlar

amh sonucu çokta önemli değil ya , öenmli olan folikul sayısı , sizin gayet çok iyi sonuç vermiş. çikolata kistinde malesef düşükler daha fazla oluyor. Ali erdoğdu ile görüştüğümde kistin zehirlediğini söylemişti, diğer doktorum tahir özgüder de doğal yolla gebe kalsam bile gebeliklerimin ilerleyemeyeceği görüşündeydi. size de çok geçmiş olsun

Daha önce hepsinin bos çıktığı oldu mu? Yasiniz genc ben sanmiyorum..bir tane bile olsa elde edilir..
Benim de havuz yapılmaya calisildi ama 3 opu bosuna elde edemedik hicbisey.. doktor umutsuz konustu 4.yu deniyoruz simdi
bnm ilk denemem bakalım nasıl çıkıcak göreceğiz , cuma günü kontrolüm var gelişmeleri söyleyecek . Bir de kistler çok büyümüş , yumurtları görmekte çok zorlandı . Belki gelişimi kist nedeniyle zor olabilir , hayırlısını diliyorum insallah güzl sonuçlar olur.

ümit hocanın bir hastası vardı konuştuğum, dün yazdı bana , doktor ona da havuz demiş. 1 kere yapmışlar dondurmuşlar , 2.kez opu kontrolüne gitmiş yumurtan gözükmüyor bu ay yapmayalım diğer ay gel demiş biesteron falanda vermiş, beklemiş beklemiş adeti gelmemiş doktora gidiyor hamile olduğunu öğreniyor :) mucizeler hala var.

Kızlar ben randevuyu iptal ettirdim. Annem de virüs çıktı. Bizde cumartesi gorusmustuk o yüzden bizi 14 gün karantinaya aldılar

çok geçmiş olsun . annenin durumu nasıl peki ? neyi vardı?

Saol. Annemde öksürük başladı dün hastaneye gitti test yaptırmaya direk yatırdılar skeri falan var annemin. Bugün sabah da pozitif çıktı annemin testi . O yüzden bizi karantinaya aldılar 14 gün. Terslik ya o günde hepimiz ordaydik ablam kardeşim falan inşallah kimseye birşey olmaz benimde oglumda bronşit var o yüzden çok korkuyorum

Allah korusun ya çok geçmiş olsun , bitmedi şu meret bi ya

Sizin kaçıncı gün ve kaç adet dondurulmuşlar var da Ümit Hanım havuz dedi

inşallah ya hayırlısıyla , süreç uzun ama bebeğimi kucağıma alabileceksem buna değer...

Inşallah alacaksın. Ben şuna çok inanıyorum insan olumlu düşününce olumlu oluyor. Ben ilk denemede çok pozitiftim . Ama ikinci denemede hep olumsuz baktım olmadı. Sende olumlu düşün . Bana doktor nasıl düşünürsen vücudunda öyle calisirmis demisti. Beyin sinyal gonderiyormus bütün organlara

Kızlar bende tedavi gördüm. 2.denememdi çok şükür pozitifi gördüm. Ancak bu sefer farklı olarak serum tedavisi istedim. İntralipid serum diye geçiyor. Önce Allahın iznine sonra bu seruma bağlıyorum. Transfer yaptıracak olanların kulağında olsun. Belki sizde de olumlu sonuç aldırır. Tez zamanda müjlendirsin Allahım hepinizi.

Bu serum ne işe yarıyor. Bağışıklığı mı baskılıyor acaba

İrenbede hangi doktordan memnunsunuz kızlar . İnşallah gerek kalmaz ama doktorunuzdan bahsederseniZ sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…