Tüp Bebek Merkezleri İRENBE de tüp bebek yaptıranlar

Merhaba sizin kontrolde dr kac tane folikul yani yumurta saydi?amh degeriniz kac?cocugunuz var mi?
1 düşük , 1 kimyasal yaşadım doğal yolla . 4,5 x 2 cm çikolata kistim var. Daha önce baktığında 7/8 folikül vardı. Şimdi 5/6 folikül var , 1,68 amh . İnşalah iyi olur

Bana hiç öyle bir şey demediler de ondan dolayı soruyorum olgun olanlar ve döllenenlerden bahsettiler teşekkür ederim
sorun isterseniz boş mu kalitesiz miydi diye , bakalım bana ne diyecekler ama söylemezlerse sorarım

11 toplandı 9 tane büyüklük olarak olgundu işleme aldık onları dendi 9 tane olgun yumurtadan da 4 tane döllendi 1 tanesi öldü 3 tanesi 3. Gün e gelip donduruldu
yine de sonucunuz güzel , keşke bnmde tek seferde böyle olsa , ikinciye gerek kalmasa ...

Sizin Amh cok iyi benim 0.90 cikti amh ve 8 tane olgun yumurta toplanmisti...benim de 3 tane dusugum var 3 u de kendiligindendi....dusuklerimin sebebi bilinmiyor ama kalite sorunu bende de olabilir diye dusunuyordum ama doktor dedi ki 3 tane dusugun 3 u de kalitesiz yumurtadan olmaz yani bu kadar tesaduf olmaz ...embriyo koromozmu bozuktur veya vucut yabamco madde goruyordur bebegin tutunmasini engelliyordur veya baska bir sebeptir dedi...benim de 6-7haftaya kadae gelisimleri iyi ama kalp atisini duyamiyoruz hep

yine de sonucunuz güzel , keşke bnmde tek seferde böyle olsa , ikinciye gerek kalmasa ...
şuan döllenen ve 3/5.güne giden sayı durumunuz nedir

benim kalite problemim var , boş çıkma olasılığı yüksek, inşallah........
Daha önce hepsinin bos çıktığı oldu mu? Yasiniz genc ben sanmiyorum..bir tane bile olsa elde edilir..
Benim de havuz yapılmaya calisildi ama 3 opu bosuna elde edemedik hicbisey.. doktor umutsuz konustu 4.yu deniyoruz simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…