İnşallah güzel olur . Benmde rezervim düşük havuz yapacakBenim yumurta rezervim az eşimin de sayısı 100.000 çok düşük yani biz 2 ay falan vitamin tedavisi göreceğiz
Merhaba sizin kontrolde dr kac tane folikul yani yumurta saydi?amh degeriniz kac?cocugunuz var mi?İnşallah güzel olur . Benmde rezervim düşük havuz yapacak
evet çok yoğun kendisi , hayırlısı olsun hepimiz içinHaftaya persmbeye randevu bulabildim anca. Büyük ihtimldr adetli olurum . Hakkımızda hayırlısı artik
1 düşük , 1 kimyasal yaşadım doğal yolla . 4,5 x 2 cm çikolata kistim var. Daha önce baktığında 7/8 folikül vardı. Şimdi 5/6 folikül var , 1,68 amh . İnşalah iyi olurMerhaba sizin kontrolde dr kac tane folikul yani yumurta saydi?amh degeriniz kac?cocugunuz var mi?
Cok kötü sayilmaz folikul sayiniz.. insallah hepsi guzelce büyür..1 düşük , 1 kimyasal yaşadım doğal yolla . 4,5 x 2 cm çikolata kistim var. Daha önce baktığında 7/8 folikül vardı. Şimdi 5/6 folikül var , 1,68 amh . İnşalah iyi olur
benim kalite problemim var , boş çıkma olasılığı yüksek, inşallah........Cok kötü sayilmaz folikul sayiniz.. insallah hepsi guzelce büyür..
evet çok yoğun kendisi , hayırlısı olsun hepimiz için
Yaş kaç acaba sizin1 düşük , 1 kimyasal yaşadım doğal yolla . 4,5 x 2 cm çikolata kistim var. Daha önce baktığında 7/8 folikül vardı. Şimdi 5/6 folikül var , 1,68 amh . İnşalah iyi olur
29 yaşındayımYaş kaç acaba sizin
Yaşınızda genç aslında inşallah herşey gönlünüze göre olur peki boş folikül çıktı falan diyorlar mı embriyologlar toplama sonrası29 yaşındayım
teşekkürler. aynen söylüyorlarmışYaşınızda genç aslında inşallah herşey gönlünüze göre olur peki boş folikül çıktı falan diyorlar mı embriyologlar toplama sonrası
Bana hiç öyle bir şey demediler de ondan dolayı soruyorum olgun olanlar ve döllenenlerden bahsettiler teşekkür ederimteşekkürler. aynen söylüyorlarmış
sorun isterseniz boş mu kalitesiz miydi diye , bakalım bana ne diyecekler ama söylemezlerse sorarımBana hiç öyle bir şey demediler de ondan dolayı soruyorum olgun olanlar ve döllenenlerden bahsettiler teşekkür ederim
11 toplandı 9 tane büyüklük olarak olgundu işleme aldık onları dendi 9 tane olgun yumurtadan da 4 tane döllendi 1 tanesi öldü 3 tanesi 3. Gün e gelip donduruldusorun isterseniz boş mu kalitesiz miydi diye , bakalım bana ne diyecekler ama söylemezlerse sorarım
yine de sonucunuz güzel , keşke bnmde tek seferde böyle olsa , ikinciye gerek kalmasa ...11 toplandı 9 tane büyüklük olarak olgundu işleme aldık onları dendi 9 tane olgun yumurtadan da 4 tane döllendi 1 tanesi öldü 3 tanesi 3. Gün e gelip donduruldu
yine de sonucunuz güzel , keşke bnmde tek seferde böyle olsa , ikinciye gerek kalmasa ...
şuan döllenen ve 3/5.güne giden sayı durumunuz nedirSizin Amh cok iyi benim 0.90 cikti amh ve 8 tane olgun yumurta toplanmisti...benim de 3 tane dusugum var 3 u de kendiligindendi....dusuklerimin sebebi bilinmiyor ama kalite sorunu bende de olabilir diye dusunuyordum ama doktor dedi ki 3 tane dusugun 3 u de kalitesiz yumurtadan olmaz yani bu kadar tesaduf olmaz ...embriyo koromozmu bozuktur veya vucut yabamco madde goruyordur bebegin tutunmasini engelliyordur veya baska bir sebeptir dedi...benim de 6-7haftaya kadae gelisimleri iyi ama kalp atisini duyamiyoruz hep
Benim 2 tane 3. Gun embriyom var dondurulmus...embriyo sayisi az olumca 5.gune gitmeleri hususnda riske atmadilarşuan döllenen ve 3/5.güne giden sayı durumunuz nedir
Daha önce hepsinin bos çıktığı oldu mu? Yasiniz genc ben sanmiyorum..bir tane bile olsa elde edilir..benim kalite problemim var , boş çıkma olasılığı yüksek, inşallah........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?