Amin inşallahAllah razı olsun saol canımumarım bu kötü günleri unutturacak güzel şeyler yasarım benim durumumda olan herkes o güzel duyguyu yaşasın inşallah tez zamanda
konuyu kaçırdım galiba benim kafam bugün yerinde değil kusura bakmayın 4gün önce ne geldi?12gün sonra ?Ben opudan 12 gun sonra oldum.. 4 gun önce gelmis oldu.
Bir arkadas opudan kac gün sonra regl oldugumuzu sormuştukonuyu kaçırdım galiba benim kafam bugün yerinde değil kusura bakmayın 4gün önce ne geldi?12gün sonra ?
Hım tamam canım kusura bakmaBir arkadas opudan kac gün sonra regl oldugumuzu sormuştu
Merhaba benim de yumurta toplama sonrası rahimde sıvı gözüküyor. Size de sıvı birikiminden dolayı mi histeroskopi yapıldıMerhabalarhaziranda taze transfer düşünülürken rahimde az sıvı görünmesi, sonra histeroskopi, sonra adet gecikmesi derken anca transfer hazırlığına geldik şimdi transferden önceki kontrolüme gideceğim hayırlısı ile kavuşalım evlatlarımıza
MerhabaMerhaba benim de yumurta toplama sonrası rahimde sıvı gözüküyor. Size de sıvı birikiminden dolayı mi histeroskopi yapıldı
Merhaba siz transfer yaptırdınız mıMerhabaevet küçük bir sıvı göründü sonra hoca histeroskopi yapalım bakalım dedi.
1. Gun ararlar yani yum yoplandiktan sonraki gun ve 3. Gun ararlar hergun degilArkadaşlar döllenme olduktan sonra ilk olarak 3. Gün mü arıyorlar yoksa her gün mü
Yumurta toplama sonrası ilk gün Cumartesi Döllenme olduğu gün o gün aradılar Pazartesi arayacağız dediler 3. Gün bugün ancak aramadılar hatta akşamüstü 3 gibi ben aradım bi aksilik mi var diye çok yoğun bir gün ondan arayamamışlardır gün içinde ararlar dedi ve aramadılar açıkçası endişe ediyorum ben de1. Gun ararlar yani yum yoplandiktan sonraki gun ve 3. Gun ararlar hergun degil
Cok haklisiniz ama bence endise etmeyin..evet gercekten yogunluktan olabilir yarin ararlar gonlunuzu ferah tutunYumurta toplama sonrası ilk gün Cumartesi Döllenme olduğu gün o gün aradılar Pazartesi arayacağız dediler 3. Gün bugün ancak aramadılar hatta akşamüstü 3 gibi ben aradım bi aksilik mi var diye çok yoğun bir gün ondan arayamamışlardır gün içinde ararlar dedi ve aramadılar açıkçası endişe ediyorum ben de
Evet ilk 11 toplama 9 olgun 4 döllendi şimdide gelişmelerini bekliyorum sağlıkla :)Cok haklisiniz ama bence endise etmeyin..evet gercekten yogunluktan olabilir yarin ararlar gonlunuzu ferah tutunilk denemeniz mi?kac yumurtaniz toplandi?
Yarin guzel haberlerle geliceksiniz insallah ...benim de ilk denemde 8 yumurta toplandi 5 tane dollendi 3.gune 2 tane embriyo olarak dondurdular...3 kuretajim var diye rahmim incelmis bu ay regli olunca histereskopi yapacagiz hayirlisiyla sonra da rahim kalinlasmasi icin 2 ay ilac tedavi ve sonrasinda saglik olursa transferEvet ilk 11 toplama 9 olgun 4 döllendi şimdide gelişmelerini bekliyorum sağlıkla :)
Benim 6 kayıp doğal gebelikten oluşan herşey normal sorunsuz çok şükür ama ilerlemedi haziranda oldum ben histeroskopi hafif t miş rahim genişletildi regl bekliyorum olunca gideceğim inşallah herşey yolunda giderse transfer sizin kürtajlar tüp bebek hamileliğiyle mi yoksa kendiliğinden miYarin guzel haberlerle geliceksiniz insallah ...benim de ilk denemde 8 yumurta toplandi 5 tane dollendi 3.gune 2 tane embriyo olarak dondurdular...3 kuretajim var diye rahmim incelmis bu ay regli olunca histereskopi yapacagiz hayirlisiyla sonra da rahim kalinlasmasi icin 2 ay ilac tedavi ve sonrasinda saglik olursa transfer
Benim de gebeliklerim spontandi yani tup bebek degildi .bu benim ilk denemem..pgt istedim oyle basladim ama 2 embriyo olunca hoca ya havuz yapalim dedi veya transfer cunku sayi cok az dedi en az 7-8 embriyom olmaliymis...ben de olacak maddi kaybi da dusunerek pgt den vazgectim ama geriye kalan her yontem ve islem yapilacak Allahin izniyle eger olur da bu sefer de olmazsa geriye tek sey kaliyor embriyolarimin kromozom bozuklugu....yani pgt veya ngs yaptirmamis olacagimBenim 6 kayıp doğal gebelikten oluşan herşey normal sorunsuz çok şükür ama ilerlemedi haziranda oldum ben histeroskopi hafif t miş rahim genişletildi regl bekliyorum olunca gideceğim inşallah herşey yolunda giderse transfer sizin kürtajlar tüp bebek hamileliğiyle mi yoksa kendiliğinden mi
3.gun aramalari gerekiyordu 5.gune gidecek olsalar bile..hayret.. siz yarin arayip bilgi alin bence..Evet ilk 11 toplama 9 olgun 4 döllendi şimdide gelişmelerini bekliyorum sağlıkla :)
Merhabalar , irenbe de doktorlarınız kim ?
benimde havuz yapılacak amh düşük kalite düşük bu sebepten... Merıonal ve gonaf verdi bugün 2.gunum
aynen benmde umit hanım , cuma günü kontrol var . sizin rahatsızlık neydi ?Benim ümit hanım . Ya sizin
aynen benmde umit hanım , cuma günü kontrol var . sizin rahatsızlık neydi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?