Gebeliğe Hazırlık irenbe tüp bebek merkezi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

hadiyandan

Guru
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2014
438
392
303
32
Merhaba öncelikle herkese. İzmir'de yaşıyorum. buradaki büyük çoğunluk gibi biz de çocuk sahibi olmak istiyoruz. 2 evlilik yaptım. ilkinde 2 sene şimdi 7 aydır deniyoruz. (bunu belirtmemin sebebi 7 aylık süreç genelde kısa geliyor o yüzden)
Kontrollerimi aksatmıyorum. anne tarafımda rahim hastalıkları fazla. annem erken menapoz yaşamış vs.
görünürde hiçbir sıkıntı yok. yumurta sayısı ve yumurtlamada problem yok dedi doktorlar.

pko yok, kist ya da miyom yok.

yumurtlama gününü de takip ediyorum nerdeyse her ay pik görüyorum.
yaşayan bilir her ay üzüntü ve hüsran yaşamak çok zor.

Bir yandan diyorum kafaya taktıkça tabiki olmaz. düşünmeyeceğim vardır bir hayır ama adet günüm yaklaştıkça engel olamıyorum kendime insan psikolojisi çok enteresan gerçekten.

eşimde çok istiyor o benden çok takıyor hatta. şimdi karar verdik cuma günü irenbede sprem testi yaptırıp muane olacak eşim.
ben de gitmişken kerem oğuz beyden randevu aldım bir de ona kontrol ettireceğim kendimi.

Kerem beyin hastası var mıdır aranızda merak ediyorum. Bizim gibi deneyim yaşayıp güzel sonuçlar alanları dinlersem motive olurum diye düşündüm.

En azından eşimin sprem sayısı ve hızında sıkıntı yoksa evet diyeceğiz bu iş stresten olmuyor ya da vitamin takviyesi ile düzelebilecek bir sorun vardır belki..

irenbeye gidip mutlu çıkanlar var mıdır acaba?

Merhaba öncelikle herkese. İzmir'de yaşıyorum. buradaki büyük çoğunluk gibi biz de çocuk sahibi olmak istiyoruz. 2 evlilik yaptım. ilkinde 2 sene şimdi 7 aydır deniyoruz. (bunu belirtmemin sebebi 7 aylık süreç genelde kısa geliyor o yüzden)
Kontrollerimi aksatmıyorum. anne tarafımda rahim hastalıkları fazla. annem erken menapoz yaşamış vs.
görünürde hiçbir sıkıntı yok. yumurta sayısı ve yumurtlamada problem yok dedi doktorlar.

Bir yandan diyorum kafaya taktıkça tabiki olmaz. düşünmeyeceğim vardır bir hayır ama adet günüm yaklaştıkça engel olamıyorum kendime insan psikolojisi çok enteresan gerçekten.

eşimde çok istiyor o benden çok takıyor hatta. şimdi karar verdik cuma günü irenbede sprem testi yaptırıp muane olacak eşim.
ben de gitmişken kerem oğuz beyden randevu aldım bir de ona kontrol ettireceğim kendimi.

Kerem beyin hastası var mıdır aranızda merak ediyorum. Bizim gibi deneyim yaşayıp güzel sonuçlar alanları dinlersem motive olurum diye düşündüm.

En azından eşimin sprem sayısı ve hızında sıkıntı yoksa evet diyeceğiz bu iş stresten olmuyor ya da vitamin takviyesi ile düzelebilecek bir sorun vardır belki..

Merhaba , öncelikle inşallah güzel sonuclarla çıkarsınız.benim tebrik ettiğim nokta eşinizin muayene olacak olmasi
Malesef ulkemizde kadinlara misyon yuklenip erkekler muayeneden cekiniyorlar oyuzden esinizi de siizide tebrik ederim umarim guzel sonuclar alırsınız muhtemelen once catlatma ignesi gibi yardimci yollar denenir olma ise rahim filmi cekilir 🙏

Merhaba , öncelikle inşallah güzel sonuclarla çıkarsınız.benim tebrik ettiğim nokta eşinizin muayene olacak olmasi
Malesef ulkemizde kadinlara misyon yuklenip erkekler muayeneden cekiniyorlar oyuzden esinizi de siizide tebrik ederim umarim guzel sonuclar alırsınız muhtemelen once catlatma ignesi gibi yardimci yollar denenir olma ise rahim filmi cekilir 🙏
ilk evliliğimde rahim filmi çektirmiştim aslında. eğer atmadıysam onu da götüreceğim. Aslında garanti olsun diye evlenmeden önce gidecekti eşim ama hemen o psikolojiye girmeyelim dedik. Biraz geriliyor ama asla öyle ön yargıları yoktur çok şükür :) çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. umarım tüp bebeğe falan gerek kalmadan mutlu sona ulaşırız.

Merhaba mesajınıza denk geldim ben kerem beyin hastasiyim ve şuanda bebek bekliyorum ilk tedavim di bana çok uğurlu geldi. Şöyle soyleyebilirim sabırlı bilgili ve güvende hissedersiniz gerçekten sizinle ağlıyor gülüyor denir ya öyle bı doktor sonradan gittiği için bende sizin gibi çok araştırdım ama emin olmadan transfer bile yapmadı şuanda da yine rakibimizi kendisi yapıyor hayırlı olsun sizinde inşallah 🤲🤲

kimse yok sanırım :KK43:
Merhaba, biraz zaman gecmis ancak iletisime gecmek istedim. Ben yurtdisinda yasiyorum ancak Izmirliyim, gecen hafta Izmir'e geldigimde Irenbe'de Kerem bey ile gorustum, hsg cekildi ve amh kan testi yapildi. Yumurta rezervimin az olmasi sonucu Kerem Hoca tup bebek tedavisi dedi. Bir cok tanidigim Bahceci Istanbul'da tedavi olduklari icin ben Bahceci ile de gorusmeyi dusunuyorum. Kerem hocama da cok isindim ama suan tedavi icin karar asamasindayim. Siz Kerem bey ile devam ettinz mi, nasil gidiyor surec? Cok tesekkurler.

Back
X