Irenbe tüp bebek merkezi

Ben bugün ön görüşme için randevu aldım bu söylediklerinizin hepsini saydılar ama şuan yoksa şart değil dediler ben hepsini hazırlayıp gitsem daha mantıklı olur sanki

Ben bugün ön görüşme için randevu aldım bu söylediklerinizin hepsini saydılar ama şuan yoksa şart değil dediler ben hepsini hazırlayıp gitsem daha mantıklı olur sanki
Merhaba, önceden mi söylediler yaptırmanız gereken testleri?

Selamlar, bu yazışmadaki arkadaşların durumunda bir değişiklik oldu mu?

Y Yumak88 siz gidebildiniz mi? Hangi doktoru seçtiniz Ümit Hanım mı, Alper Bey mi?

Ben randevu almak için aradığımda adetliyken gelin, denildi ve sonuna rastladığı için gidemedim. Önceki doktorlar bu konu hakkında kesin konuşmadığı için karışıklık yaşadım.

Merhaba bende pcos var adet olmayi bekliyorum gitmek icin. Yine herzamanki gibi gecikti.

Merhaba, Alper beyin hastasıyım ben de. Tüplerime hidrosalpenks teşhisi konulduktan sonra kendısı ile tanıstım şubat ayında. Birkaç doç ve prof da gezdim başka illerde izmirdeyim deyince alper hocanın adını söylediler direk. Önce yumurtaları topladık bende bir de orta okuldan beri pcos var. Yumurtaları topladıktan sonra tüplerin alınması lazımdı . Herhangı bır yerde aldırabılecegımı soyledı kendısınde aldırmak gibi bir zorunluluk yoktu. Devlette aldırabılırsın istersen dedi ben doktor kendı yaptıgını bilir diye istemedim Alper hocada iki tüpü de aldırdım. Mayıs 24 de transfer oldum. 3. Gün çift embriyo. Hoca 5. Günden tek olarak planlıyordu ama benim artık biyolojik olarak hiçbir şansım kalmadığı için iki adet olmasını rica ettim. Rahim durumuna göre uygun gördü. İlk transferde pozitifi gördük şükür. İkisi de tuttu. Doğum dahil kendisi ile devam ediyorum. 21. Haftadayız inşallah ikisini de sağ salim kucagımıza alabiliriz. Allahım inşallah bekleyen herkese de nasip eder ☺

Insallaj bende alper beye gitmeyi düşünüyorum. Çok korkuyorum herseyden tüm sürecten...... son çare olarak gördugum icin. Ocakta 2 yil olacak cocuk dusundugumuz olmadı. Sizin adiniza cok sevndim.

Insallaj bende alper beye gitmeyi düşünüyorum. Çok korkuyorum herseyden tüm sürecten...... son çare olarak gördugum icin. Ocakta 2 yil olacak cocuk dusundugumuz olmadı. Sizin adiniza cok sevndim.
Tüp bebek hem bedenen hem ruhen yıpratıcı bir süreç içeriyor bence. Ama korkmayın doğacak olan doğuyor yaşayacak olan yaşıyor. Ben ne zaman pimpiriklenip kendimi kassam istediğim o şey hiç bi zaman olmadıgı ıcın direkt akısına bırakmıstım. Allahım inşallah hiç birimizin kucağını boş bırakmasın

Insallaj amin. Bir de insanlar sürekli hadi artık yapmiyomusunuz vs. Biz kimseye söylemedik olmadigini düşünmüyoruz suan dedik. Süreci daha kolay atlatmak icin

İnsallaj amin. Bir de insanlar sürekli hadi artık yapmiyomusunuz vs. Biz kimseye söylemedik olmadigini düşünmüyoruz suan dedik. Süreci daha kolay atlatmak icin
İyi demişsiniz. Herkes herşeye burnunu sokuyor. Siz gönlünüz nerede nasıl rahat edecekse öyle yapın. Ben 29 yasında doğal yolla asla hamıle olamayacagımı öğrenınce bir hafta kadar mal gibi oldum açıkcası. Tüp bebek de yapan etrafımda kimse yoktu. Kabullenme surecınde bir sürü doktora gittim. Bir haftada saclarım avuç avuç dökülmeye basladı agzımın içinde yaralar oluştu sıkıntıdan. Bir haftanın sonunda da hiç bişey sağlıktan önemli degıl bu işin sonunda Allahın dediği olur dedım. Herkese göstere göstere tüp bebek sürecini bilerek geçirdim. Birkaç hadsiz vardı haddini bildirdim. Zaten süreçte beden ve ruh olarak yoruluyoruz bi de elalem ne der diye çekecek durumda değildim. Siz de kendinizi nasıl iyi hissedecekseniz o sekılde devam edin hep , inşallah en kısa zamanda sonuca ulaşırsınız

Evet evet akrabalarin hicbirisi bilmiyor. Çogu kisi anneme falan cocugu olmuyormu yoksa demiş. Bu insanlara bunu söylememekle en iyisini yaptigimi dusunuyorum. Sizin adinjza gercekten cok sevindim

Reactions: dhn
Evet evet akrabalarin hicbirisi bilmiyor. Çogu kisi anneme falan cocugu olmuyormu yoksa demiş. Bu insanlara bunu söylememekle en iyisini yaptigimi dusunuyorum. Sizin adinjza gercekten cok sevindim
Boş boğaz bir sürü insan dolu. Siz pozitif olun gerisi illaki gelecek. Stres yapmayın ki adetiniz de bir an önce gelsin. En kısa zamanda da pozitifliğiniz beta hcg pozitif ile taçlansın

Boş boğaz bir sürü insan dolu. Siz pozitif olun gerisi illaki gelecek. Stres yapmayın ki adetiniz de bir an önce gelsin. En kısa zamanda da pozitifliğiniz beta hcg pozitif ile taçlansın
Cok tesekkur ederim insallahhh

Geçmiş olsun size. Sonu güzel olmuş. Bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim.

Doktor seçiminde nelere dikkat ettiniz? Ben de Ümit ve Alper doktorlar arasında kaldım.

Ben kendimi şimdiden ayarlıyorum, insanlardan gelecek tepkiler için. Ama bu süreçte bunu düşünüyor olmam bile çok yazık.

Geçen yıl, daha 5 dk önce tanıştığım bir kadın “40’tan sonra zor,” dedi. Biz de 4 (o zaman 3) yıldır denediğimiz için içimden “40 yaşına kadar da zor olduğunu ben biliyorum” zaten demiştim.

İnsanlar sadece şey sanıyor sanırım. İşte bunlar iş, kariyer peşinde denemiyorlar, sonra bu günler mumla ararlar… İnsanların yatak odasında ne olduğunu sadece o 2 kişi bilir.

Söylemeyin kimseye bence kim nerden bilecek.

Memnun kaldınız mı Alper beyden cnm hayırlısı olsun bende doktor arayışına girdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…