Irenbe tüp bebek merkezi

Ben ağrıdan değilde genel anesteziden korkuyorum hiç almadım bu ilacı
Ah canim sorma. Bende cok korkuyordum. Anesteziye aldilar. Basladim aglamaya. Korkuyorum dedim. Anestezi yapan kisi 1 dakikaya hicbir sey hatirlamicaksin bile dedi. Dedigi gibide oldu 1 dakika sonra uyumuşum. Odaya aldilar 1 saat sonra kendime geldim. Gözumü acar acmaz aglamisim yine.

Göz sinirimde hasar var benim de en çok da ona etkisi olur diye korkuyorum of ya ne zormuş strese girdim

Merhaba doğumu nerde yapıyorlar acaba, irenbe çok küçük bir yer o yuzden merak ettim

Merhaba doğumu nerde yapıyorlar acaba, irenbe çok küçük bir yer o yuzden merak ettim
Genel olarak doğum yaptıkları hastaneler egepol tınaz tepe galen diye biliyorum ama onun dışında da doğum gittikleri hastaneler vardır bence sormak lazım emin olmak için ama İrenbe merkez de doğum olmuyor

Bende kendi sürecimden bahsedeyim pcos ve haşimato hastasıyım 4senedir evliyim ve ilk günden beri korunmuyoruz hiç bi şekilde hamile kalamadım 2kere hapla yumurta büyütme ilişki bir kerede aşılama denedik olmayınca hiç uzatmadan tüp bebek yapmaya karar verdik. Bodrumda yaşıyorum burda gittiğim doktorum irenbeyle çalışıyormuş. 10gün boyunca iğnelerle yumurta büyütme yaptık her gün kontrole gittim en son 3tane gonapeptyl çatlatma iğnesi yaptım 36saat sonrada irenbe yumurta toplama için randevu verdi. Sabah gittim kayıt aldılar form doldurdum sonra odaya aldılar odalar biraz eskiydi üstümü çıkartıp verdikleri ameliyat önlüğünü giydim, onay formu getirdiler baya uzun onu imzaladık eşimle beraber ve daha önceden istedikleri evrakları teslim ettik. İşlem için operasyon katına götürdüler eşim sperm vermek için ayrı bir odaya girdi benide yumurta toplamaya götürdüler 3bayan vardı zaten sonra bayıldım uyandığımda odadaydım. Biraz şişkinlik ve ağrı vardı ama oda yürürken oluyordu otururken bişey hissetmiyordum. Çıkarken 17tane yumurta topladıklarını söylediler. 3gün sonra aradıklarında bu toplananlardan 14tanesi döllenecek boyutta olduğunu bunlardanda 11inin döllendiğini söylediler. 5.gün 4tanesini dondurdular 6.günde 2tanesini dondurdular yani toplam 6tane yumurtam donduruldu şuan için bekliyorum işimden dolayı 4ay sonra transfer yapılacak kısmetse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…