Olabilir canim. Insallah ikimizde iyi haberler aliriz.Ben de kullanmıştım daha önce kimyasal oldu ondan demek ki
Canım yine rahatsız ediyorum seni ama toplama işlemi genel anestezili mi oluyorOlabilir canim. Insallah ikimizde iyi haberler aliriz.
Evet cnm. Benim agrim hala devam ediyor. Cok yumurta oldugu icinCanım yine rahatsız ediyorum seni ama toplama işlemi genel anestezili mi oluyor
Ben ağrıdan değilde genel anesteziden korkuyorum hiç almadım bu ilacıEvet cnm. Benim agrim hala devam ediyor. Cok yumurta oldugu icin
Ah canim sorma. Bende cok korkuyordum. Anesteziye aldilar. Basladim aglamaya. Korkuyorum dedim. Anestezi yapan kisi 1 dakikaya hicbir sey hatirlamicaksin bile dedi. Dedigi gibide oldu 1 dakika sonra uyumuşum. Odaya aldilar 1 saat sonra kendime geldim. Gözumü acar acmaz aglamisim yine.Ben ağrıdan değilde genel anesteziden korkuyorum hiç almadım bu ilacı
Göz sinirimde hasar var benim de en çok da ona etkisi olur diye korkuyorum of ya ne zormuş strese girdimAh canim sorma. Bende cok korkuyordum. Anesteziye aldilar. Basladim aglamaya. Korkuyorum dedim. Anestezi yapan kisi 1 dakikaya hicbir sey hatirlamicaksin bile dedi. Dedigi gibide oldu 1 dakika sonra uyumuşum. Odaya aldilar 1 saat sonra kendime geldim. Gözumü acar acmaz aglamisim yine.
Yok yok bisi olmaz. Oncesinde zaten kan testi istiyorlar. Anestezi icinGöz sinirimde hasar var benim de en çok da ona etkisi olur diye korkuyorum of ya ne zormuş strese girdim
Orda mi yapıyorlar canım pıhtılaşma ile ilgili istediler o muYok yok bisi olmaz. Oncesinde zaten kan testi istiyorlar. Anestezi icin
Evet canim o test. Devlet hastahanesinde yaptirdim ben.Orda mi yapıyorlar canım pıhtılaşma ile ilgili istediler o mu
Dahiliye mi bakiyir canım onaEvet canim o test. Devlet hastahanesinde yaptirdim ben.
Evet cnmDahiliye mi bakiyir canım ona
Merhaba doğumu nerde yapıyorlar acaba, irenbe çok küçük bir yer o yuzden merak ettimTeşekkür ederim inşallah sen de hayırlı haberlerini buradan paylasırsın bizimle. Evet hatta buraya yazmıstım bi kaç ay öncebende hem pcos var hem tüplerim sosis olacak kadar tıkalıydı onu da Alper hocaya aldırdım. Hayatımda hiç bu kadar rahat ameliyat gecırmemıstım. 3 . Gün çift embriyo transferi oldum ilk denemede ikisi de tuttu ama şişman gebeyim ben onun sıkıntılarını çekiyorum malesef. Önce rahim agzında kısalmadan dolayı hemen dikiş kararı verdik doktorlarımızla hiç riske atmadan, tedbir amaclı ne gerekiyorsa yapıyorlar gerçekten . Ardından kolestaz çıktı sımdı de tansiyon ile uğraşacak gibiyiz. Şükür bebekler saglıklı da Adamcagızlar bana katlandıkları ıcın tebrik etmek lazım valla baya evham manyagı oldum çünkü ben bu süreçte hiç bıkmadan usanmadan ilgileniyolar
Genel olarak doğum yaptıkları hastaneler egepol tınaz tepe galen diye biliyorum ama onun dışında da doğum gittikleri hastaneler vardır bence sormak lazım emin olmak için ama İrenbe merkez de doğum olmuyorMerhaba doğumu nerde yapıyorlar acaba, irenbe çok küçük bir yer o yuzden merak ettim
35yaş altında tek embriyo yasalar gereği diye bilgi verildi üniv. Hastanesi'nde de aynı bilgilendirme yapilmistiMerhaba kizlar irenbe tüp bebek merkezi tek embriyo transfer ediyormuş? Gidenler yazabilirmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?