- 20 Mart 2015
- 30
- 9
- 86
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saolun kızlar Rabbim sizlerede nasip etsin tez zamanda inşallah
Bizde ki sorun tek tüp tıkalı denmişti başka Dr da ameliyat oldum açıldı dendi polikistik var ama regl düzenimde problem yoktu yumurtama da oluyordu sanırım çatlamada sorun yaşadık hep net bi sorun söylenmedi yani Ümit hanım da sizde hiç bi sorun yok ilk deneme başarılı olur allahın iZniyle dedi öyle de oldu çok şükür
İki embriyo konuldu biri tutmadı
Doktor bir sebep rabbim ol desin yeterki ama anlaşabilceğiniz sizi rahatlatan acaba demeyeceğiniz Dr seçin tavsiyem
Biz dondurulmuş koyduk histereskopi yapıldı rahim çizildi iğneler ilaçlar derken 10bini bulmuştur sanıırm
Aydınlatıcı olmuşumdur inşallah
merhabamerhabalar ben irenbede tedaviye başladım şuan vitamin takviyelerini aliyoruz bayramdan sonra iğnelerle başlayacağız herşey gönlünüzce olur arkadaslar
bende bu ay irenbede tedaviye başlamak istiyorum.merhaba
merhaba canım TOPİĞE hoşgeldin yanlış anlmadiysam sende benim gibi sebebsiz gurubunda giriyorsun.kafanı karıştırmak istemem sebebsiz lere pek aşılama oneriymiyorlar. kizimdan önce yaptım olmadı.bir kaç gun sonra direk tupbebege gececegiz dr.önerdi ben kabul etmedim canim irenbede kimin yanına gidiyorsun.merhaba
bende bu ay irenbede tedaviye başlamak istiyorum.
bizde 4.yılımıza girdik.infertilite nedenimiz yok.herşey normal....aşılama yaptırmadım henüz.sadece klomen kullandım 3 ay.olmadı.aşılamayı pek önemrmiyolar.kararsızımm..
çatlatma iğnesi 3 ay kullandım.malesef olumsuz sonuç aldımCanim once asilama dene yada catlatma ignesi.hemen tupe gecme.bak benim arkadasim irenbede kaan beyde hamile kaldi sen gibi oda.sebepsizdi.
irenbeye hiç gitmedim.araştırdım biraz.tüp bebeğe olumlu bakıyoruz eşimle.şans oranı yüksek olduğu için..merhaba canım TOPİĞE hoşgeldin yanlış anlmadiysam sende benim gibi sebebsiz gurubunda giriyorsun.kafanı karıştırmak istemem sebebsiz lere pek aşılama oneriymiyorlar. kizimdan önce yaptım olmadı.bir kaç gun sonra direk tupbebege gececegiz dr.önerdi ben kabul etmedim canim irenbede kimin yanına gidiyorsun.
canim tamam mantikli ama bizim gibi sebebsizlerde normal iliski gibi bunun arastimasini cok yaptim ve sebebsizlere onerilmiyor cevremde arkadas gurubumda cok sebebsiz var ama hic birinde turmamiş basta örneği benim dediğim gibi yapacak olan arkadaşlara kalmış yine kimsenin aklını karıştırmak istemem..Kizlar bence tupten once asilama denemek daha mantikli.sonucta bir sorun yok gozuken..benim arkadasimda sebepsizdi catlatma ignesiyle kaldi kaan beyde.demekki asilama olsa da kalacakti
teşekkür ederim.bende aynı şeyi düşünüyorum.özel hastanede 1000 tl civarı aşılama ücretimiş.şans oranıda % 15 -20.irenbe tüp bebek ücreti toplamda ne kadar acaba???sayy'cim sen bilirsin.zaten aşılama normal tedavi ile aynı hiç bir sorununuz yoksa aşılama yapmanizın bir manası yok şans orani da çok düşük.ona yatiracağiniz parayı tupbebege yatirsaniz.daha avantajlı olursunuz.bu benim fikrim yinede sen bilirsin.
canim bende bugun iğnelere basladim.1200ignelere 500merkeze 1000 tl histerskopi ye maksimum 9 ila 1000bin arası tabi yumurta durumuna bagliteşekkür ederim.bende aynı şeyi düşünüyorum.özel hastanede 1000 tl civarı aşılama ücretimiş.şans oranıda % 15 -20.irenbe tüp bebek ücreti toplamda ne kadar acaba???
canim asilama ben kaç yerde sordum.2750 fly yapılıyor 1000tl ise hiç bişey[/QUOTE][QUOTEaşılama gts, post: 47239293, member: 741783"]canim bende bugun iğnelere basladim.1200ignelere 500merkeze 1000 tl histerskopi ye maksimum 9 ila 1000bin arası tabi yumurta durumuna bagli
çok sevindim bunu okuyunca..Allah sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin hayırlı evlat olsun..evet herkes kaan beyi övsede bende hiç düşünmeden ümit hanıma gittim.kendisi çok iyi bilgili ve en önemlisi çok samimi bir doktor..dertlerinizi çok dikkatli bi şekilde dinliyor ve ilgileniyor..ümit hanım beni muayene etti ve bende bir sorun çıkmadı.. eşimin değerleri düşük olduğu ortaya çıktı sonrasında.bugünlerde kendisi ziyaret etmeyi düşünüyorumm.. inşallah bizde uygun bi tedaviyle bebek sahibi oluruz..Merhaba
İrenbe de tüp bebek yaptırdım bende şuan 14 haftalık hamileyim Dr um Ümit hanım çok memnunum hala devam ediyorum doğumu da o la düşünüyorum ilk denemede tuttu çok şükür
Kaan beye iyi diyorlar ama başı kalabalık bayan tercihimizdi bizim iyiki de Ümit hanıma gitmişiz tavsiye ederim herkese