- 17 Mart 2019
- 3.211
- 4.429
- 133
Daha önce iki tedavim iptal oldu yani hiç yumurta toplama aşamasına gelemedik malesefO kadar olsun canimsehir disindan bile o kadar cok gelen var ki...
Senin ilk tedavin miydi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha önce iki tedavim iptal oldu yani hiç yumurta toplama aşamasına gelemedik malesefO kadar olsun canimsehir disindan bile o kadar cok gelen var ki...
Senin ilk tedavin miydi?
Doktor ilac vermistir ve eminim cok cok arastirmissindir ama ari sutu de, eger kullanmiyorsan, aklinda olsun..Daha önce iki tedavim iptal oldu yani hiç yumurta toplama aşamasına gelemedik malesef
Vermiti evet.ari stunuvde bir ay kullandim. Kist yaptı bendeDoktor ilac vermistir ve eminim cok cok arastirmissindir ama ari sutu de, eger kullanmiyorsan, aklinda olsun..
Kist yaptigini bilmiyordumVermiti evet.ari stunuvde bir ay kullandim. Kist yaptı bende
Elimden geldiğince beslenmeme ve ilaçlarıma dikkat ediyorum. İlaçları 1 ay daha uzattı bi sonraki adette tekrar gideceğim hayırlısı olsun hakkımızda.Selamlar benimde rezervim cok iyi değildi maalesef bu yüzden 2 defa toplandi ama yüksek dozda ilac verince ise yaradı 6 tane tek toplamada yumurta cikti yani beslenme tabi bence çok önemli su içmek avakoda yemek öğütleri atlamamak balik etev yogurdu hepsinden yedim en önemlisi ilaçlarımı saatinde kullandim
İnşallahMerhaba ben de Ümit hanımda başlıyorum. İlk kontrolüme gittim ve bana da havuz yapılacak yumurta rezervim çok az olduğu için. İnşallah iki toplamada yeterli sayıyı görürüz![]()
Ben de merak ediyorum..Başka yerlerde olumsuz sonuçlanıp Ümit hocada olumlu sonuçlanan var mı?
Bende merak ediyorumBen de merak ediyorum..
Bakalim bize umut olacak hikayeler gelecek miBende merak ediyorum![]()
Moahakak vardır. Umutluyum ümit ismi bizede ümit olacakBakalim bize umut olacak hikayeler gelecek mi![]()
Tebrik ederim, saglikla kucaginiza alirsiniz insallahMerhaba ümit hanım benim doktorum önce Allah sonra onun sayesinde mucizem benimle şuan![]()
Yok ilk doktorum değildi . Tüp bebek tedavisi olmadim ümit hanim gerek yok dedi şükür dediği gibide oldu darisi başınıza inşallahTebrik ederim, saglikla kucaginiza alirsiniz insallah
Umit Hanim ilk doktorunuz muydu acaba?
Ümit hanım derim çok iyi bilmiyorumkızlar selamlar Funda Göde - Ümit Hoca- Ali Öner arasında kaldım 3.denemem olacak olumlu olumsuz yorumu olan var mı?
Ben Ali bey ile ilk denememi yapmistim.. basarisiz oldu.. simdi Umit Hanimla basladik.. simdilik memnunum.. icime sindi..kızlar selamlar Funda Göde - Ümit Hoca- Ali Öner arasında kaldım 3.denemem olacak olumlu olumsuz yorumu olan var mı?
Ali Bey nasıldı sizce bneım 3. olacak da o yüzden biraz tedirginimBen Ali bey ile ilk denememi yapmistim.. basarisiz oldu.. simdi Umit Hanimla basladik.. simdilik memnunum.. icime sindi..
Ben ilk tedavimi orda yaptirmistim.. cok bilincsizdik, ne oldugunu anlamadan birden ignelere basladi.. oncesinde ne bir test, ne bir takviye, ne de baska bir duruma bakilmadan.. kisi olarak cok ilgili ve duzgun biri.. tavsiye uzerine gitmistik.. ama ilk denememiz ve negatif de sonuclaninca cok uzulmustum.. tekrar ona gitmedik, hatta bu olayi bir sene tamamen kapatmistim..Ali Bey nasıldı sizce bneım 3. olacak da o yüzden biraz tedirginim
Merhaba durumunuz nedir şuan ? Benim durumla aynı sizinki de 14 yumurta idi cetrotşde iğnesine başladım şuan 3 yumurta var bugün muayeneye gittim. Boşuna mı hormon aldım yani dedim. Yumurtanın sadece 1 tanesi 20 mm üzerinde diğerleri gelişmesini tamamlamadı. Yani bugün çatlama iğnesi vurulup çarşamba opu olacağım ama ümidim yok oldu benim deYoo bir açıklama yapılmadi gerek bile duymuyorlar ki açıklama yapıp sorumluluk almaya.ben ilk tedavimden de başkalarından da biliyorum ama yumurtalar belli bir boyuta gelince cetrotide başlanıyor.erken başlayınca gelişimleri yavaşladı hepsinin.olmasa muhtemel o tek yumurta catlayacakti ama diğerleri buyuyecekti.cunku kendisi dedi diğerleri yavaşlar büyümesi ama bunu da alabilelim kaybetmeyelim diye böyle yapıyorum dedi.bir yumurta için kalan bütün yumurtalarim çöp oldu yani.bu yaşımda 15 ten fazla yumurta taslagiyla başladığım tüp bebek tedavimde elimde kalan 2 yumurta yani kabul edilebilir bir tarafı yok bence..ben hiç hormon almasam bile iki yumurtam gelişirdi zaten..olursa artık bu ikisi doktora rağmen olacak kısacası..