- 2 Ekim 2017
- 1.660
- 738
- 123
- 39
- Konu Sahibi Rebelbm1991
-
Muayeneler ücretli mi oluyor ben hiç sormadım o gün gittiğimdeEvet ilk 6 kaybım var benim onların da hiç bir sebebi yok bide bunu deneyelim dedim merional ve fosmiton sanırım 150 lik verdi 4 gün kullanmalık karıştırıp vuruyorum
Tedaviye baslarken kac yumurtanız gorulmustü acaba ve ıgneleri kullanmaya basladıktan sonra kontrolunuz oldu mu hıc kac yumurta gelişmiş acabaEvet ilk 6 kaybım var benim onların da hiç bir sebebi yok bide bunu deneyelim dedim merional ve fosmiton sanırım 150 lik verdi 4 gün kullanmalık karıştırıp vuruyorum
8 folikül var dedi ilk muayenede yarın son iğne çarşamba kontrolTedaviye baslarken kac yumurtanız gorulmustü acaba ve ıgneleri kullanmaya basladıktan sonra kontrolunuz oldu mu hıc kac yumurta gelişmiş acaba
Tüp bebek muayenesi 500 tl yumurta toplama günü vericem sanırımMuayeneler ücretli mi oluyor ben hiç sormadım o gün gittiğimde
Baya pahalıymış wallaTüp bebek muayenesi 500 tl yumurta toplama günü vericem sanırım
Histereskopi icin doktor mu gün ayarlaďi siz mi. Bi arkadaş adetten bir kaç gün sonra olunuyo demis siz ne zaman oldunuz. Ben on görüşme icin ücret vermedimMerhaba. Ben de ümit hanımın hastasıyım ön görüşme için gittiğimde muayene ücreti verdim sonra da histeroskopi oldum sanırım tekrar muayene ücreti alınmaz değil mi? Bu hafta ben de başlıyorum tedaviye kısmetse.
Histereskopi icin doktor mu gün ayarlaďi siz mi. Bi arkadaş adetten bir kaç gün sonra olunuyo demis siz ne zaman oldunuz. Ben on görüşme icin ücret vermedim
Bunun bilmiyordum çünkü bende cumartesi istiyordum birde kan tahlillerini nerede yaptırdınız acaba ya da sizden istedi mi. Bugün aile hekimi hepsini yapamıyoruz anca haftaya 1 gün olur dedi byle bisey olabilir miAdet hangi gün bitiyor tamamen dediler çarşamba dedim perşembe gününe verdiler. Rahmin en temiz göründüğü gün regl in ertesi günü o yüzden perşembe uygun dediler. Ben de cumartesi istemiştim ama doktorumu dinledim.
Bunun bilmiyordum çünkü bende cumartesi istiyordum birde kan tahlillerini nerede yaptırdınız acaba ya da sizden istedi mi. Bugün aile hekimi hepsini yapamıyoruz anca haftaya 1 gün olur dedi byle bisey olabilir mi
Burası yapmıyor ya sınır oldumBen adetin 2. Günü aile hekimine gittim sadece hormon tahlilleri ni istedim. O da sağ olsun aynı kandan tüm kan sayımını yaptırdı. Gün sınırı falan da yok her gün 8.30 da yapılıyor BurdA. İyi ki de tam kan sayımı yapılmış troid de bakıldı ve ümit hanım yüksek buldu ilaç başladı troid için. Her şeye baktırın siz de.
Hadi hayırlısı canım bende memnun kalmıştım ümit hanımdanKızlar görüştüm ümit hanımla gayet güzeldi bazı tahliller istedi onlar çıkınca birden eşim sperm testi verdi ona göre vitamin tedavisine başlayacağız 1 kaç aylık sonra tüp bebekle yapacagiz
Hadi hayırlısı canım bende memnun kalmıştım ümit hanımdan
Iyi bari hemen bugün onuda halletmişsiniz. Sonucları mi atacaklar .urolojiye de gozukcek mi esinSaol inşallah hayırlı olur . Eşimin sperm sonuclari için arayacaklardi bekliyorum bakalım inşallah güzel cikar sonuclari
Iyi bari hemen bugün onuda halletmişsiniz. Sonucları mi atacaklar .urolojiye de gozukcek mi esin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?