İrenbe ümit inceboz hastaları

Evet bende haftasonlarina denk getireceğim şimdilik. Daha sonra yıllık izinler vs alacağım yeterki olsunda. Maçlık gonal f kullaniyosun ilk denemen mi

Evet ilk 6 kaybım var benim onların da hiç bir sebebi yok bide bunu deneyelim dedim merional ve fosmiton sanırım 150 lik verdi 4 gün kullanmalık karıştırıp vuruyorum

Evet ilk 6 kaybım var benim onların da hiç bir sebebi yok bide bunu deneyelim dedim merional ve fosmiton sanırım 150 lik verdi 4 gün kullanmalık karıştırıp vuruyorum
Tedaviye baslarken kac yumurtanız gorulmustü acaba ve ıgneleri kullanmaya basladıktan sonra kontrolunuz oldu mu hıc kac yumurta gelişmiş acaba

Merhaba. Ben de ümit hanımın hastasıyım ön görüşme için gittiğimde muayene ücreti verdim sonra da histeroskopi oldum sanırım tekrar muayene ücreti alınmaz değil mi? Bu hafta ben de başlıyorum tedaviye kısmetse.

Histereskopi icin doktor mu gün ayarlaďi siz mi. Bi arkadaş adetten bir kaç gün sonra olunuyo demis siz ne zaman oldunuz. Ben on görüşme icin ücret vermedim

Histereskopi icin doktor mu gün ayarlaďi siz mi. Bi arkadaş adetten bir kaç gün sonra olunuyo demis siz ne zaman oldunuz. Ben on görüşme icin ücret vermedim

Adet hangi gün bitiyor tamamen dediler çarşamba dedim perşembe gününe verdiler. Rahmin en temiz göründüğü gün regl in ertesi günü o yüzden perşembe uygun dediler. Ben de cumartesi istemiştim ama doktorumu dinledim.

Bunun bilmiyordum çünkü bende cumartesi istiyordum birde kan tahlillerini nerede yaptırdınız acaba ya da sizden istedi mi. Bugün aile hekimi hepsini yapamıyoruz anca haftaya 1 gün olur dedi byle bisey olabilir mi

Bunun bilmiyordum çünkü bende cumartesi istiyordum birde kan tahlillerini nerede yaptırdınız acaba ya da sizden istedi mi. Bugün aile hekimi hepsini yapamıyoruz anca haftaya 1 gün olur dedi byle bisey olabilir mi

Ben adetin 2. Günü aile hekimine gittim sadece hormon tahlilleri ni istedim. O da sağ olsun aynı kandan tüm kan sayımını yaptırdı. Gün sınırı falan da yok her gün 8.30 da yapılıyor BurdA. İyi ki de tam kan sayımı yapılmış troid de bakıldı ve ümit hanım yüksek buldu ilaç başladı troid için. Her şeye baktırın siz de.

Burası yapmıyor ya sınır oldum

Kızlar görüştüm ümit hanımla gayet güzeldi bazı tahliller istedi onlar çıkınca birden eşim sperm testi verdi ona göre vitamin tedavisine başlayacağız 1 kaç aylık sonra tüp bebekle yapacagiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…