İrenbe ümit inceboz hastaları

Bugün muayene vardı 8 yumurta var olgunlaşıyorlar aynı doz 3 gün daha iğne verdi Cumartesi kontrol muhtemelen haftaya yumurta toplama
Yeni başlayacaklar için tüp bebek ücreti 8/8500 olmuş ben önceden başladım tedaviye dedim öyle deyince tamam sizden 7 alıcaz dedi genetiği konuştum paragöz biri olsam direk yapın derdim ama hem çok masraf hem garantisi yok genetiğe giden %90 sağlıklı geliyor zaten dedi ikinizde sağlıklısınız hiç bir sorununuz yok ama bebekler neden ölüyor bunu bilmek istiyoruz belki döllenme sırasında bir şey oluyor bunu ancak genetik incelemeyle anlayabiliriz dedim sustu bilgisayarda tüm bilgilerim var bakıyor hiçbir şey yok ama neden öldüklerini de açıklayamıyorum diyor gebelik aşısı var kayıpları olanlar için onu yapacak mısınız diye sordum hem onu hem serum hem diğer aldığım tüm destekler 2 katına çıkmış şekilde uygulayacağım merak etme dedi genetikte bu kadar istekli olmamın sebebi korkuyor olmam dedim elimden gelen herşeyi yapacağım hiç şüpheniz olmasın dediuzmanlığınıza güvenim tam dedim dondurulmuş transfer yapacakmış size bırakıyorum dedim

Bize 9000 dediler ücreti

Daha önceden de ümit hanımın mi hastasıydınız acaba. Baya güzel konuşmuşsunuz walla tedbirli olmak en güzeli

Saat kaçta olsaydınız belki birbirimizi gormusuduzdur ben 10 11 arası ordaydim

Daha önceden de ümit hanımın mi hastasıydınız acaba. Baya güzel konuşmuşsunuz walla tedbirli olmak en güzeli
Ümit hanım değilde aynı merkezde barış beye gidiyordum kayıplarımdan dolayı onda da 3 kaybım var Ümit hanıma arkadaş vasıtasıyla bir deneyeyim dedim araştırmalarımın haddi hesabı olmayınca bir çok şeyi biliyor ve ona göre tedbir alıp doktor karşısında hazırlıklı oluyorsunuz dile kolay 6 bebek

En iyisini yapmışsınız kayiplariniz ne karanlıktı acaba benimde 6.5 haftalık bi düşüğün war. Barış bey serum vs yapmadi mi. Umit hanım histereskopi falan istedi mi

Merhabalar kizlar..basligi gorunce yazasim geldi hemen..bnde umit hanima gittim ve ilk denememizde Rabbim nasip etti sukurler olsun..Rabbim emeklerinizi bosa cikarmasin insallah tez zamnda saglikli yavrular nasip etsin..her zamn dualarimdasiniz Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah

Sizde sorun neydi acaba ümit hanım ne gibi tedaviler yaptı bahseder mısın biraz. Bebeğini Allah bağışlasın bizlere de nasip olsun insallah

En iyisini yapmışsınız kayiplariniz ne karanlıktı acaba benimde 6.5 haftalık bi düşüğün war. Barış bey serum vs yapmadi mi. Umit hanım histereskopi falan istedi mi
14,8 hafta boş gebelik 3 kimyasal serum prednol kortizon vs hepsini yaptı ama olması haziranda yaptı biraz genişletti onun dışında rahim içi sıkıntı olmadığını söyledi

Sizde sorun neydi acaba ümit hanım ne gibi tedaviler yaptı bahseder mısın biraz. Bebeğini Allah bağışlasın bizlere de nasip olsun insallah
Cikolata kisti var denildi yumurtlama tembelligi denildi umit hanim onemsenecek derecede degil dedi kist icin..yumurtlama tembelligi vardi..onun icin de ignelerin dozunu ayarladi..once asilama oldum o tutmadi ben ugrasmak istemiyrm tup deneyelm diince tupe karar verdik bir ay ara verdim kendime..sonrasinda tup denedik..ekstra bi islemi olmadi herkese uygulanan tedavi igneler haplar..yumurta toplama ve transfer..umit hanim isinde cok iyi sakinliginin masallahi var..sigara ve kilo da vardi bnde..sigarayi biraktim kilo veremedim..19 yumurta toplandi 14e dustu aimdi 7 tane daha var orda..yalnz hamile kaldiktn sona takipleri iyi yapmiyr ben memnun kalmadim degistirdim..cok kanamam oldu benim dusuk tehlikem ust seviyedeydi..sakin ol deyip gonderdi hep progestan igneyle anca toparladik sonrasinda.

Size serum histereskopi rahime çizik falan yapt mi

Ben genelde akşam 6.3 yada sabah 8 boş ders bulursam 11 ve civarı :)

Senin saatlar karışık ben sabahları olurum genelde orda şehir dışından gelince işimi bitirip geri dönmek daha iyi oluyor . Birde bizim ineklerimiz var akşam üzeri onları sağmak gerekiyor geç kalırsak sutlerini bırakıyorlar her yer süt oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…