- 2 Ekim 2017
- 1.660
- 738
- 123
- 39
- Konu Sahibi Rebelbm1991
- #461
Çıktın mı kontrolden450 lik , 150ml dozajı bir de merional verdi. amh da problem var maalesef 5/6 folikül gözüküyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çıktın mı kontrolden450 lik , 150ml dozajı bir de merional verdi. amh da problem var maalesef 5/6 folikül gözüküyor
17:15 Te kontrolÇıktın mı kontrolden
Ne kadar güzel geç saatlere kadar var.calisanlar icin ideal. Bende adetimi bekliyorum.17:15 Te kontrol
Canım nasıl gecti kontrol ne dedi dr17:15 Te kontrol
Maşallah canım 50 tane bu sitede ilk defa gördüm:)) bu yumurtalarının bu kadar çok olma sebebi ne gerçekten merak ettimBen de bugün opu oldum kızlar 50 tane yumurta toplandı şükür ama çok aşırı ağrım var. Bakalım yarına ararlar kaçı döllendi diye. Hakkımızda hayırlısı. Bu arada ben de 75 gonal f ve 75 merional kullandım.
Maşallah Yaşınızı merak ettim :)Ben aslında pcos hastası değilim öyle bir tanı almadım. 30 35 folikül görünüyordu 10 12 kadarı önde gidiyordu. Ben de şok oldum doktorum da ilacı üfledik resmen dedi çok fazla oluştu dedi. Ben de bilmiyorum neden böyle oluyor geçen tedavide 23 çıkmıştı ona çok diyordum. Napalım çok yumurta çok embriyo diyelim.
Tabi canım süper bir şey bu..23 taneden kaç transfer oldun tutmadı mı peki. Bu arada sorununuz erkek kaynaklı sanirimBen aslında pcos hastası değilim öyle bir tanı almadım. 30 35 folikül görünüyordu 10 12 kadarı önde gidiyordu. Ben de şok oldum doktorum da ilacı üfledik resmen dedi çok fazla oluştu dedi. Ben de bilmiyorum neden böyle oluyor geçen tedavide 23 çıkmıştı ona çok diyordum. Napalım çok yumurta çok embriyo diyelim.
23 ten 6 embriyo oluştu 2 kez transfer oldum negatif. Evet bizim sorun eşimden kaynaklı. Ama diğer tedaviye baktı ümit hanım troid 5 imiş o zaman bu değerle tutmaz zaten dedi geçen ay 3 idi troid ilaca başlattı. Yani geçen tedavide de yumurta ve embriyo vardı ama bence bilgili bir doktor yoktu karşımda. Sonuçta tüp bebek komplike bir tedavi her şeye dikkat edilmesi gerekiyor benceTabi canım süper bir şey bu..23 taneden kaç transfer oldun tutmadı mı peki. Bu arada sorununuz erkek kaynaklı sanirim
Kesinlikle canım o acıdan ümit hanıma güveniyorum yarin icin güzel haberler al inşallah. Bize de yaz umut ol insallah23 ten 6 embriyo oluştu 2 kez transfer oldum negatif. Evet bizim sorun eşimden kaynaklı. Ama diğer tedaviye baktı ümit hanım troid 5 imiş o zaman bu değerle tutmaz zaten dedi geçen ay 3 idi troid ilaca başlattı. Yani geçen tedavide de yumurta ve embriyo vardı ama bence bilgili bir doktor yoktu karşımda. Sonuçta tüp bebek komplike bir tedavi her şeye dikkat edilmesi gerekiyor bence![]()
Sağol canım inşallah hepimiz güzel haberler yazalım buraya hem bizim hem doktorunuzun emekleri çoşa gitmesin hayırlısıylaKesinlikle canım o acıdan ümit hanıma güveniyorum yarin icin güzel haberler al inşallah. Bize de yaz umut ol insallah
Çok güzel söyledin inşallah canımSağol canım inşallah hepimiz güzel haberler yazalım buraya hem bizim hem doktorunuzun emekleri çoşa gitmesin hayırlısıyla![]()
23 taneden 6 embriyo olusmasina ne dedi peki? Az bulmadi mi?23 ten 6 embriyo oluştu 2 kez transfer oldum negatif. Evet bizim sorun eşimden kaynaklı. Ama diğer tedaviye baktı ümit hanım troid 5 imiş o zaman bu değerle tutmaz zaten dedi geçen ay 3 idi troid ilaca başlattı. Yani geçen tedavide de yumurta ve embriyo vardı ama bence bilgili bir doktor yoktu karşımda. Sonuçta tüp bebek komplike bir tedavi her şeye dikkat edilmesi gerekiyor bence![]()
Zaten beni arayan bile olmamıştı şu kadar döllenme oldu falan diye. Opu dan 4 gün sonra kontrole gidince AA sizi aramadılar mı embriyolar hakkında? dedi. Ben de tabi o zaman pek bilgili ve yırtıcı23 taneden 6 embriyo olusmasina ne dedi peki? Az bulmadi mi?
31 yaşındayım canımMaşallah Yaşınızı merak ettim :)
Neresiydi canım bu kötü tecrübeyi yasadiginZaten beni arayan bile olmamıştı şu kadar döllenme oldu falan diye. Opu dan 4 gün sonra kontrole gidince AA sizi aramadılar mı embriyolar hakkında? dedi. Ben de tabi o zaman pek bilgili ve yırtıcıdeğilim. yok dedim doktor bey, arayan olmadı. İşte 6 embriyo kaldı 3. Güne onları dondurduk dedi. Bana da 6 iyi bir sayı gibi geldi sorgulamadım.aslında 5. Gün embriyosu olsa 6 gayet iyi ama benim doktor 5. Günü beklemezdi. zaten baştan öyle demişti. Bakalım ümit hoca bekleyecek mi çok yumurta varken umarım şans verir 5. Güne
![]()
O deneme de irenbede miydi? Bakalim bugun ne diyecekler bizi de bilgilendirir misin?Zaten beni arayan bile olmamıştı şu kadar döllenme oldu falan diye. Opu dan 4 gün sonra kontrole gidince AA sizi aramadılar mı embriyolar hakkında? dedi. Ben de tabi o zaman pek bilgili ve yırtıcıdeğilim. yok dedim doktor bey, arayan olmadı. İşte 6 embriyo kaldı 3. Güne onları dondurduk dedi. Bana da 6 iyi bir sayı gibi geldi sorgulamadım.aslında 5. Gün embriyosu olsa 6 gayet iyi ama benim doktor 5. Günü beklemezdi. zaten baştan öyle demişti. Bakalım ümit hoca bekleyecek mi çok yumurta varken umarım şans verir 5. Güne
![]()
evet ya saatleri güzel perşembe yine konrtolüm var akşam 18.30 daNe kadar güzel geç saatlere kadar var.calisanlar icin ideal. Bende adetimi bekliyorum.
13 cm olmuş yumurta ama kaç tane hiç sormadım yoksa strese girerim artık kaç folikül büyümüş perşembe günü soracağımCanım nasıl gecti kontrol ne dedi dr